של מי הכשרות?שימו לב, כשרות אחרת, וארץ יצור שונה.
של מי הכשרות?שימו לב, כשרות אחרת, וארץ יצור שונה.
חתם סופר פתח תקווהשל מי הכשרות?
אבל ראיתי גם את הרגיל שנמכר, זה מלאי ישן?זה עזב את הארץ לפני כמה חודשים טובים עקב מכירת המתכון והמפעל,
בשבועיים האחרונים הוא חזר למלאי תחת בעלות נסטלה, שמייצרת אותו בפולין,
וההכשר כבר לא של שוויץ אלא של הארץ -חת"ס פ"ת.
אני ראיתי בשערי רווחה את השוויצרי ביום חמישי האחרון, חבל שלא צילמתיאין כרגע להשיג את השויצרי הרגיל בארץ בשום מקום.
(סבתי טסה לשויץ (שויצרים שעשו עליה לפני כמה שנים) כדי להביא טומי לכולם..)
לא מדויקאם תסתכלו בהודעה שכתבתי למעלה תיראו שגם בשוויץ לא מתירים לאכול את הטומי שמיובא מפולין (הלחיץ)
ובקשר לטומי השויצרי הוא גם לא בהכשר מוכר כל אחד ישאל לעצמו
לידיעתכם בשוויץ אין הכשרים על המוצרים יש להם רשימת כשרות שצריך לבדוק כל פריט אם קוד אם ניתן לאכול אותו או לא
אבל זה לא כשרות
בית דין של שוויץ בודק את הרכיבים אבל אין השגחה על המוצרים
עלה לי אתמול 20 ש"ח.יש גם ביש חסד. מחיר רגיל והמיונז טומי הרגיל
גם לי (19.90)עלה לי אתמול 20 ש"ח.
לא ברור מה זה המחיר הזה.
ההכשר לא משהוא... אבל הכשרות בשוויץ נותנת על המוצר הזה הכשר והכשרות שלשוויץ היא ברמה הגבוההה בייותר עד כדי כך שבדץ עד"ח סומכת בחומרי גלם על הכשרות בשוויץ (גיסי ממנהלי בדץ עד"ח בחו"ל)מה זה ההכשר הזה? אפשר לסמוך? באיזה רמה הוא רובין? שארית? חת"ס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: