דרוש מידע מיהו השטריימל מאכער הכי אמין היום?

מצב
הנושא נעול.

קצר ולענין

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
אם אתה מחפש שטריימל 'סגור' (קיגל): יש בבני ברק שטריימל מאכער 'גראבר' וגם 'רייך' שטריימלאך מאוד יפים ומחזיקים הרבה זמן!

אם אתה מחפש 'פתוח': לתשומת לב - אני עשיתי אצל אילאוויטש והזמנתי שטריימל סגור וכשהגעתי לקחת כמובן היה פתוח כי זה יותר יפה לדעתם, וב"ה יצא יפה כך שיצאתי עם זה ממנו, אבל כיום אחרי מס' שנים אני מתחרט שלא התעקשתי כמו כמה חברים שלי שהתעקשו וסגר להם והיום השטריימל שלהם נראה במצב מצוין ושלי לא כ"כ...
ולא רק זה אלא אני צריך לבוא כל חג לפרעס במחיר מפולפל של 200 ש"ח (כמובן כל א' זכאי לפרעס 1 חינם אחרי החתונה אבל זה לא בתוקף לפני החגים...)

קול תורה

משתמש פעיל
אם אתה מחפש שטריימל 'סגור' (קיגל): יש בבני ברק שטריימל מאכער 'גראבר' וגם 'רייך' שטריימלאך מאוד יפים ומחזיקים הרבה זמן!

אם אתה מחפש 'פתוח': לתשומת לב - אני עשיתי אצל אילאוויטש והזמנתי שטריימל סגור וכשהגעתי לקחת כמובן היה פתוח כי זה יותר יפה לדעתם, וב"ה יצא יפה כך שיצאתי עם זה ממנו, אבל כיום אחרי מס' שנים אני מתחרט שלא התעקשתי כמו כמה חברים שלי שהתעקשו וסגר להם והיום השטריימל שלהם נראה במצב מצוין ושלי לא כ"כ...
ולא רק זה אלא אני צריך לבוא כל חג לפרעס במחיר מפולפל של 200 ש"ח (כמובן כל א' זכאי לפרעס 1 חינם אחרי החתונה אבל זה לא בתוקף לפני החגים...)
נראה לי שאפשר לבקש מהם פעם אחת שיסגרו את זה לגמרי

רבותיי תודה על העצות הבנתי פה ממכם שיש לי או את לעוויס או שם טוב או אילאוויטש בא נראה אעשה סקר קטן ואבדוק בשלושתם ואני יחזור לתגובה עוד מספר ימים

מוסיפה והולכת

משתמש פעיל
אילוביץ' נקרא הכי טוב...
מצד שני הוא יכול להחליט שאתה לא מעניין אותו...
החיסרון הגדול שלו שהוא לא צריך אותך ויש לו מספיק לקוחות...
רק לדמיין את טראמפ הולך עם שטריימל ועוד חושב להיבחר לנשיאות ב 2024 :rolleyes:

נחמי3

משתמש מקצוען
ממש כך
כמה במשפחה עשו אצלו משהו ענק - שמתפרס לגובה ולרוחב, זה לאנשים שרוצים שיראו אותם בענק

יהודי פושט

משתמש פעיל

מתי שזה לא עליך שיהיה בתוך הקופסא ולא תצטרך לעשות פרעס כל חג אא"כ אתה צריך את הג'ל על הקרוין.
אגב, לי עלה 150 ולא 200.

מנדי המקצוען

משתמש חדש
חברה!אין על שם טוב!!!
אני היום יצאתי עם שטריימל מטורף של שם טוב שהזמנתי לפני חודשיים
איזה איכות איזה אמינות והעיקר היופי זה נראה שטריימל מטורף
אמריקאי!שיער ארוך...
אני יכול להגיד שבמחירים הוא קצת יקר אבל השירות שם [מתי שהתקשרתי ענו לי]היופי והסטייל האמריקאי
שם טוב תעלו ותצליחו
למי שרוצה את המספר 054-854-91-91

שוקי פלד

משתמש פעיל
חברה!אין על שם טוב!!!
אני היום יצאתי עם שטריימל מטורף של שם טוב שהזמנתי לפני חודשיים
איזה איכות איזה אמינות והעיקר היופי זה נראה שטריימל מטורף
אמריקאי!שיער ארוך...
אני יכול להגיד שבמחירים הוא קצת יקר אבל השירות שם [מתי שהתקשרתי ענו לי]היופי והסטייל האמריקאי
שם טוב תעלו ותצליחו
למי שרוצה את המספר 054-854-91-91
אתה סוכן שלו?

לייבלה עיצוב שמדבר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני אכתוב כאן על מישהו לא כ"כ מוכר אבל מי שמכיר יודע ש....
אין על "הדר"
ולא, אין לי שום מניות שם, יש לי רק שטריימל שעשיתי שם לפני יותר מ8 שנים וזה עדיין יפה וטוב יותר מכל השטריימלעך של הגיסים שלי שהתחתנו אחרי (של האחים שלי לא כי גם הם עשו בהדר.....)
מיד כשתכנסו תרגישו שעומד שם בן אדם (בערל שטיינבערג) שלא יודע בכלל איך לרמות אנשים, הוא נותן לך בדיוק מה שאתה מבקש במחיר נמוך ומיוחד.
אני אישית כשבאתי לקחת את השטריימל לא הייתי מרוצה מהתוצאה (אפי' שזה היה מה שביקשתי, אבל לא ידעתי להעריך נכון מה טוב עלי) והוא ללא שאמרתי כלום הוא אמר לי שיש לו בדיוק עכשיו מישהו שרוצה שטריימל כזה מוכן (או שכן או שלא....) והוא יתן לו את זה ובשבילי הוא עשה שטריימל חדש לגמרי!!!!!!
והשירות לא נגמר כשאתה מקבל את השטריימל, רק שיש לך שירות של פרעס כמה שאתה רוצה לכל אורך ימי השטריימל (כן, לא רק 3 פעמים בשנה הראשונה), וכן כל מה שצריך הוא כאן.
ממליץ מאוד, (כל מי שהלך לשם ע"י המלצתי לא התחרט.....)
בברכה
גם אני ממליץ
ומסכים לכל מילה

שוקי123456

משתמש רשום
שטריימלעך זה תחום בלי אמינות
כולם שקרנים
מה שבטוח שמי שמשלם טוב מקבל משהו יפה
מה שהמכרעס עושים
הם עובדים עליך שנותנים לך שטריימעל בשווי כך וכך במחיר כך וכך
קישקוש , אף אחד לא יפסיד עליך כסף.

אני עשיתי אצל אילוביץ יצא משהו מאוד מאוד יפה אבל היינו צריכים להיפרד מכמעט שתי עשרות

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
עבדו עליך...
גיס שלי עשה אצלו
יצא לו מטורף ממש
הכי יפה והכי הולך היום
עלה לו 15
הלכתי איתו לראות את זה
והזהרתי אותו לא לשלם שקל יותר.

(שיטת מצליח, מכירים? מי שיודע להתמקח מוציא שטריימל הכי יפה שיש בשני שליש מחיר.
לא ש15 זה זול אבל לא היינו בקטע להתווכח. ובאמת השרות היה 10 אז גם אם זה יקר שיהיה לו לבריאות)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה