אתה מתכוון למלכות וקסברגר ?פעם ידעתי שהכי טוב זה תוצרת 'מלכות'
הוא כבר לא קיים?
לא לאאתה מתכוון למלכות וקסברגר ?
אוקיי , נוריד לך את ה"צוחק" ...לא לא
שטרימל מעכער
אולי הוא לא קיים כבר
@חיים ררמלכות קיים עד היום
אמין ומוציא שטרימלאך יפים מאוד
במחירים טובים ושירות פצצה!
לא הכחשתי / טענתי משהו בנידון , פשוט מעולם לא שמעתי עליו , (ואל תדאג , לע"ע איני מתכנן להזמין שטריימל חדש , כך שלא יעיל לשכנע אותי , גם אם אתה "מלכות" בעצמו ... )
לא הכחשתי / טענתי משהו בנידון , פשוט מעולם לא שמעתי עליו , (ואל תדאג , לע"ע איני מתכנן להזמין שטריימל חדש , כך שלא יעיל לשכנע אותי , גם אם אתה "מלכות" בעצמו ... )
מוזר , אם כן הייתי אמור לדעת עליו , אני די מתמצא .חחח
מעולם לא היה לי שטריימל על הראש
אולי בפורים..
ובכל זאת אני יודע ש'מלכות' הוא המרצדס של השטריימלך
הם החליפו לפני כמה שנים הנהלהחחח
מעולם לא היה לי שטריימל על הראש
אולי בפורים..
ובכל זאת אני יודע ש'מלכות' הוא המרצדס של השטריימלך
כנראה לא מתמצא מספיק..מוזר , אם כן הייתי אמור לדעת עליו , אני די מתמצא .
זה לא עניין של בלוף , פשוט עניין של מחירים יקרים בטירוף וללא הגיון ,אני ממליץ על שטריימל מאכער חדש והפתיע בפצצות מטורפות שייני'ס קורא לעצמו המפעל שלו זה ליד בית שמש והוא נראה לי הכי אמין שפגשתי
טוב אבל אם כבר פתחתם את הנושא של השטריימלאך והמחירים של היום אראה לכם שהכול שקר ובלאף תראה לי עוד מוצר בעולם שהמחיר לשדרוג עולה באלפים ואין מחיר ממוצע כלומר מתחיל מ3000 אלף וקופץ ל4 אלף ל5 אלף וכו' אין משהו באמצע כן אולי יש בארבע וחצי בדיעבד אבל אין מחיר לשטריימל שעולה 4850 או 6320 אלף וכו' למה אין מחירים של עשרות המחירים עולים באלפים וזה אומר שהכל בלאף ושקר וכזב אפילו ברכבים שמחירם עולה עד מליון ש"ח עדיין תמצא מחיר 55860 אלף ש"ח לרכב כלומר יש מחירים בעשרות
והנה עוד דוגמא ששטריימל לחתן עולה לדוג' 6 אלף ואותו שטריימל למחותן עולה באלף או אפי' אלפיים ש"ח פחות זה פשוט וברור שהשטריימל מאכער'ס מצאו את הקטע שבו המחותנים או החתנים שבזמן החתונה מוציאים המון המון כסף לחתונה אז לא מרגישים מה זה עוד אלף או אלפיים ש"ח ובכן השטריימל מאכער'ס מצאו את האנשים בזמן הכי לחוץ למצוץ אותם בלי שירגישו...ואכמ"ל
בתקווה להבנה ובהצלחה רבה!!
תהליך של 30 שנה ...אולי מישהו יסביר לי את אבולוציה של השטריימל
אני עובר על תמונות של המשפחה
האבא של סבא שלי והסבא שלי הלכו שטריימל אבל השטריימל היה בעובי של נגיד צמיג אופניים
בהמשך בחתונות של הדודים הסבא נשאר עם אותו גובה רק יותר חום מזיקנה..ולצעירים כבר היה יותר גבוהה בגוון שחור אבל עדיין סביר
והיום ..
אני מגיע לשמחה משפחתית ופחות מצמיגי מישלן של פורמולה 1 אתה לא רואה..
אתה כנראה ילדון ..תהליך של 30 שנה ...
אין מגבלה לשים 5 אחד מעל השניאתה כנראה ילדון ..
אני מכיר אותו יותר משלושים שנה
אבל למה זה התחיל ואיפה זה יגמר...
יש מגבלה בגודל של הצוויבל..
לא הבנת / הבנתיאתה כנראה ילדון ..
אני מכיר אותו יותר משלושים שנה
אבל למה זה התחיל ואיפה זה יגמר...
יש מגבלה בגודל של הצוויבל..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: