איך אפשר להזמין מיונייטד רכביש בקרקוב (פולין) ביונייטד
זה המקום היחידי באירופה שמאפשר להכניס רכב לאוקרינאה (התשובה שלי היא לאחר בירור מעמיק בנושא)
אפשר באינטרנט ?
אם כן האן אשפר להעלות כאן קישור?
איך אפשר להזמין מיונייטד רכביש בקרקוב (פולין) ביונייטד
זה המקום היחידי באירופה שמאפשר להכניס רכב לאוקרינאה (התשובה שלי היא לאחר בירור מעמיק בנושא)
האם כששוכרים רכב מיונטד צריך דוקא דרך האתר של החברה או מספיק גם דרך כל האתרים המובלים?אם אתה מדבר על יונטייד בפולין או באוקראינה אתן לך קישור.
Search Car Rental in Poland, Krakow, Krakow Airport (KRK)
www.discovercars.com
דרך האתר של החברה אפשר לקנות ביטול השתתפות אמיתי בלי פיקדון אחרת זה עם
אני שכרתי לאחרונה בסיקסט במולדובה, עם אישור כניסה לאוקראינה.אני אמור לטוס עוד שבועיים לאוקראינה ואני מחפש ממולדובה או הונגריה או פולין איך אפשר להשכיר רכב שניתן להיכנס איתו לאוקראינה
חשוב לי שזה היה עם ביטוח
כל מי שיש לו מידע בענין או שהוא עשה את זה פעם אשמח לשמוע
זה החוק, צריך לסכם מראש עם החברה, נהג שלא מפחד מקנס יוכל להמשיך לנסוע.יש למישהו מידע
נסעתי עם הסעה, והנהג טען (מראש) שהוא חייב ע"פ חוק, לכל 12 שעות, 8 שעות מנוחה, הוא טען שהרכב נעול טכנית ואינו יכול לזוז ממקומו לפני 8 שעות.
האם זה אכן חוק גורף?, האם יש אחרים שכן יסעו יותר?
כמו"כ באיזה מדינות החוק הזה? (אני הייתי בהונגריה, האם זה גם בפולין ועוד?)
אם אפשר פרטים בבקשה איזה חברה וכ'ו.אני שכרתי לאחרונה בסיקסט במולדובה, עם אישור כניסה לאוקראינה.
כתבתי - סיקסט SIXT, הם גובים על זה תוספת של 250 אירו.א
אם אפשר פרטים בבקשה איזה חברה וכ'ו.
לא ידוע לי על חברה שנותנת מה שכן אפשר לבדוק טיסה למולדובה יש ממש בזול מבוקרשט לקישינב ושם יש הרבה חברות השכרה שנותנת להיכנס לאוקראינהסליחה שאני מסיט קצת את הנושא מישהו יכול לעזור לי שניה?
אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא רכב שניתן לעבור בו מבוקרשט-רומניה לאוקראינה ואני לא מוצא שום חברה שנותנת,
מישהו מכם מכיר חברה שכן נותנת?
או האם יש אפשרות להניח את הרכב בגבול =יש חניון לרכבים בגבול רומניה אוקראינה=גבול המעבורת, ואז לקחת מאורליוקה שזה סמוך לגבול, רכב שכור?
תודה רבה!!
כמה זה בזול???לא ידוע לי על חברה שנותנת מה שכן אפשר לבדוק טיסה למולדובה יש ממש בזול מבוקרשט לקישינב ושם יש הרבה חברות השכרה שנותנת להיכנס לאוקראינה
50 יורוכמה זה בזול???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: