אילו סוגי עבודות יש לנשים?עבודה יש [לא תקבלי מורה בחינוך העצמאי..., אבל יש עבודות אחרות]
מה בקשר למוסדות לימוד לבנים ובנות?
איזה סוג קהילה אשכנזית יש שם? כלומר מאילו ישיבות?
אולי בעתיד הרחוקבעתיד הר יונה ג' הולכת להיות בממדים של כמעט עיר וכמובן שכל זה ישתנה (גם מחירי הדירות...)
לדעתי זה לא נכון להיום, כי עוד חצי שנה הולכים להתאכלס שם הרבה מהציבור הזה.ם אתם מהציבור הצ'למרי--אפילו חסידי צ'למרי-תשקלו שוב אם לעבור לשם.
אני לא מתוכח עם עצם הדברים, כיון שיש מעלות וחסרונות לגבעת המורה ויש מעלות וחסרונות להר יונה. רק למען הדיוק, ישנה משפחה אחת בדיוק שעברה מהר יונה לגבעת המורה. ואני כותב זאת בתור אחד שגר בהר יונה (כמעט) מיום היוסדה, ויודע כל משפחה שעזבה להיכן עזבה.אם כבר נרה לי שעדיף גבעת המורה בעפולה אם את ליטאית יש הרבה שעברו מהר יונה לגבעת המורה שזה בתוך עפולה יותר קרוב לאיזור המרכז מהר יונה יש קהילה הרבה יותר מתפתחת שווה לראות
לדעתי זה לא נכון להיום, כי עוד חצי שנה הולכים להתאכלס שם הרבה מהציבור הזה.
טוב היום יש כשמונים משפחות מחסידות בעלז, כעשרים וחמשה מברסלב, וממש עכשיו [לפני כשבוע וחצי] עברו לכאן כארבעים חסידי תולדות אברהם יצחק בעידודו של האדמו"ר שאף שובת למשך שבועיים במקום ע"מ לעודדם.כמה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: