צפוני אבוד
משתמש מקצוען
יש מידע בעמק, אבל לא מפרסמים כל כך דירות.האם יש איזה עיתון חרדי בהר יונה שמפרסמים שם דירות וכדו' ?
יש מידע בעמק, אבל לא מפרסמים כל כך דירות.האם יש איזה עיתון חרדי בהר יונה שמפרסמים שם דירות וכדו' ?
במחיר למשתכן הקודם כתבו במכרז במפורש שהשכונה תהיה בעלת אופי דתי כולל סגירה בשבת, כך שלא נרשמו לא חילונים ולא ערבים, ובאמת כל מי שהגיע זה חרדים [ואפילו לא דת"ל].עדיף שהוא לא ייצא כל זמן שבני מקום מקלים 50% מהדירות שזה אומר שזה יהיה שכונה עם חילונים וערבים...
אם אתם מחפשים דירה אני יודעת מישהו שרוצה למכורהאם יש איזה עיתון חרדי בהר יונה שמפרסמים שם דירות וכדו' ?
מה המחיר?אם אתם מחפשים דירה אני יודעת מישהו שרוצה למכור
1. זה היחיד שיש בהר יונה ?יש מידע בעמק, אבל לא מפרסמים כל כך דירות.
ברוכים הבאיםתמונות מההר
צפה בקובץ המצורף 1290167צפה בקובץ המצורף 1290174צפה בקובץ המצורף 1290178צפה בקובץ המצורף 1290185צפה בקובץ המצורף 1290189צפה בקובץ המצורף 1290194צפה בקובץ המצורף 1290200צפה בקובץ המצורף 1290203צפה בקובץ המצורף 1290206צפה בקובץ המצורף 1290209צפה בקובץ המצורף 1290213צפה בקובץ המצורף 1290222צפה בקובץ המצורף 1290230צפה בקובץ המצורף 1290234צפה בקובץ המצורף 1290240צפה בקובץ המצורף 1290249צפה בקובץ המצורף 1290251צפה בקובץ המצורף 1290255
אני מתנצל. אני עובד אין לי זמן לנשום. התמונה השלישית פרויקט פסגת הר יונה 90 דירות. במסגרת מחיר למשתכן. הפרוייקט נמסר במלואוברוכים הבאים
לא היית פה כבר הרבה זמן
תגיד התמונה השלישית
של איזה פרויקט זה
זה הפרויקט היחידי שנראה נורמלי מכל התמונות שהבאתאני מתנצל. אני עובד אין לי זמן לנשום. התמונה השלישית פרויקט פסגת הר יונה 90 דירות. במסגרת מחיר למשתכן. הפרוייקט נמסר במלואו
יש עד עיתון אבל הוא לא מפרסם דירות. מי שכבר גר כאן יכול לקבל די בקלות מידע על דירות מחברים או ממתווך מקומי.1. זה היחיד שיש בהר יונה ?
2. איפה כן מפרסמים דירות ?
, הפרויקט אינה סמוכה להר יונה ג',שימו לב בצמוד לקהילה החרדית החדשה בשכונה הצפונית.
כתבתי שהפרויקט בצמוד לקהילה החרדית בשכונה הצפונית ששם מתרכזת כרגע קהילה חדשה של ליטאים וספרדים. זה 3 דקות נסיעה מהר יונה החרדית., הפרויקט אינה סמוכה להר יונה ג',
ראוי לציין שזה לא היה בהר יונה...עגלת "רוגעלך" על שלט: הפטנט הגאוני של הילדות החרדיות מנוף הגליל
אתם מעוניינים לשכור או להשכיר?האם מישהו יודע על מתווכים בהר יונה לשכירות ?
אשמח אם יפרסם את שמם ומס' טלפון שלהם.
תודה.
להשכיר.אתם מעוניינים לשכור או להשכיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: