יוסף מהצפון
משתמש פעיל
יש למישהו מושג למה הפרויקט של ערלוי תקוע ?
כבר זמן רב שלא זז שם כלום.
כבר זמן רב שלא זז שם כלום.
סתם מעניין מאיפה הנתונים?סתם שתדעו שבדושינסקיא ע"פ סקר פנימי שנערך יש כ-250 אברכים והורים לילדים שרוצים לקנות שם דירות
איפה בהר יונה ?כנראה בתחילת חודש אדר יפתחו עוד שתי פרוייקטים בהר יונה לדושינסקיא ולעוד הילות
סתם שתדעו שבדושינסקיא ע"פ סקר פנימי שנערך יש כ-250 אברכים והורים לילדים שרוצים לקנות שם דירות
בני המקום לא ירוצו להרשם להגרלותעדיף שהוא לא ייצא כל זמן שבני מקום מקלים 50% מהדירות שזה אומר שזה יהיה שכונה עם חילונים וערבים...
עדיף שהוא לא ייצא כל זמן שבני מקום מקלים 50% מהדירות שזה אומר שזה יהיה שכונה עם חילונים וערבים...
לפי המידע שיש לי ככל הנראה כרגע לא יהיה על הדירות האלה מחיר למשתכןבני המקום לא ירוצו להרשם להגרלות
ואפילו אם חלק כן ירשמו חלקם ישכירו את הדירות....
במקרה הכי גרוע שיגורו קצת חילונים הם לא יהיו יותר מ 25-20 אחוז מהשכונה
וקהל חסידי ירושליים ידאגו להזכיר להם בקביעות לאיפה הם הגיעו לגור....
אין כמעט בני המקום חרדיםבני המקום לא ירוצו להרשם להגרלות
ואפילו אם חלק כן ירשמו חלקם ישכירו את הדירות....
במקרה הכי גרוע שיגורו קצת חילונים הם לא יהיו יותר מ 25-20 אחוז מהשכונה
וקהל חסידי ירושליים ידאגו להזכיר להם בקביעות לאיפה הם הגיעו לגור....
זה שיש בני זה לא מחייב שבני המקום יקנו את זהאין כמעט בני המקום חרדים
ולכן זה יהיה שכונה ש50% לא חרדית (כולל הרבה בני דודים...)
ואני לא רואה הרבה חרדים שיקנו שם בשוק החופשי אחרי שחצי בנין יהיו ערבים וחילונים וכדו
נשמע מחיר הזוי אני בשנה שעברה קניתי בפרוייקט (דושינסקיא) בכ 9.5 אלף למטר
שמתי קישור במילים האלונשמע מחיר הזוי אני בשנה שעברה קניתי בפרוייקט (דושינסקיא) בכ 9.5 אלף למטר
אני לא המצאתי את זה.מאתר מדל''ן
שמתי קישור במילים האלו
אני לא המצאתי את זה.
צריך לשאול את המומחים מאיפה הנתונים והאם הם רציניים.
בדקתי וראיתי שחפשת הר יונה צריך לחפש "הר יונה ג "
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: