אדיר נוף הגליל
משתמש פעיל
כרגע ליטאים וספרדים . נוף הגליל תהפוך לעיר המתחרדת בקצב הכי מהיר שהיה.מה הציבור אומר על המיזם לגור בנוף הגליל הותיקה שווה?
והאם חסידים מתאימים לשם
כרגע ליטאים וספרדים . נוף הגליל תהפוך לעיר המתחרדת בקצב הכי מהיר שהיה.מה הציבור אומר על המיזם לגור בנוף הגליל הותיקה שווה?
והאם חסידים מתאימים לשם
אילו קהילות לדוגמא עוד חושבים לעבור לשם?עוד קהילות שבימים אלו ממש סוגרים חוזים על עוד ועוד דירות.
חסידות דומברובה וויזניץ חיפה זה מה ידוע לי.אילו קהילות לדוגמא עוד חושבים לעבור לשם?
@אדיר נוף הגליל בקובץ שצירפת נכתב כי נסיעה מב"ב לנוף הגליל היא שעה
בדיקה בוויז עכשיו מראה שעה ועשרים בעוד לעפולה שעה ושמונה דק'
לא אני ערכתי את הקובץ . אולי הם התכוונו כשהכביש ריק@אדיר נוף הגליל בקובץ שצירפת נכתב כי נסיעה מב"ב לנוף הגליל היא שעה
בדיקה בוויז עכשיו מראה שעה ועשרים בעוד לעפולה שעה ושמונה דק'
וזה עוד ברכב,אני נסעתי את זה שעה וחצי רק בלי פקקים ובכביש 6
סליחה שאני אומר, אבל אולי תקנו רכב?אין רכב,
אני שואל על הוותיקהכרגע ליטאים וספרדים . נוף הגליל תהפוך לעיר המתחרדת בקצב הכי מהיר שהיה.
באמת הרבה מאוד משפחות מחזיקות כאן רכב [מעל 70% - אצל הליטאים, אצל החסידים תלוי איזו חסידות], זה מאוד עוזר עם המרחק כאשר כל אחד יודע שמבני ברק לירושלים או בית שמש או קריית ספר לוקח בערך שעה או יותר מדלת לדלת וכך עם הרכב מהר יונה לוקח בערך אותו זמן.סליחה שאני אומר, אבל אולי תקנו רכב?
כמה עולה אחזקת רכב (כולל מחיר הרכב, ברכב זול בתשלומים) בערך 2000 ש"ח בחודש , שווה ערך למשכנתא על 400,000, דירת 4 חדרים בריכוזים חרדיים עולה בערך 2 מיליון ובנוף הגליל 900,000 (חדשה), חיסכון של 1.1 מיליון, מינוס 400,000 "על הרכב", ס"ה רווח נקי של 700,000 אחרי שיש לכם רכב "בחינם".
מבחינת הועדה 1.800₪, מבחינת בעלי הדירות ???1.גם אני מצטרף לשאלה הנ"ל מה המחיר של שכירות 4 חדרים בהר יונה,
לא2. ואם מישהו יכול להסביר איך השכונה מתחלקת ליטאים חסידים, האם יש בנינים נפרדים או שהכל בערבוביה,
3. האם מלבד השש בנינים של נתיב יש עוד דירות של ליטאים ,
בקרוב ממש.4. ומתי הדירות של מחיר למשתכן מתאכלסות ועם מי, וכי לא היה שם ועדת קבלה,
לא מומלץ לסמוך על זה. בטח בה' וראה טוב.5. והאם יש באופן כללי דירות תמיד ריקות,
יתכן, שיהיו עוד שני בנינים חסידיים שיאתכלסו אז. ויתכן גם שהאכלוס תדחה קשה לדעת.אנו חושבים לעבור לקראת תחילת שנה,
אשמח שיחכימו אותי בעניין תודה רבה.
מי לא רצוי ?????????????.
אף בן אדם נורמלי לא רוצה לגור באזור שהוא 'לא רצוי'.
אין שמה הרבה דירות של מחיר למשתכן.תודה רבה,
אמור להיות פיצוץ של דירות ממחיר למשתכן שם לא ?
מסתמא שקנו הרבה להשקאה. לא?
שלושת הבנינים החדשים בהמשך לשתי הבניינים של ברסלב הם דושינסקיא (חוץ מ 10 דירות הכל היה סגור לדושינסקיא, עד כמה שהם ימלאו ורק אחרי זה זה השתחרר, 10הדירות מלכחילה שייכים לברסלב)בבנינים של ברסלב שנבנים כעת הבנתי שרובם הם מדושנסקיא וחלק מסאטמער וממש קצת הם ברסלב .
נראה לי אפשר להתחיל לקרוא לזה "הבנינים של דושנסקיא"
(דיברתי עם חסיד דושנסקיא שקנה שם ואמר לי שכ 85 אברכים כבר חתמו חוזה בבנינים אלו).
שתי הבנינים שכבר בנויים שנקראים של ברסלב הם ג"כ מעורבים בתולדות א"י ועוד.
(ככה אני הבנתי, כמובן שעדיף שמישהו שיותר מתמצה במקום יאשר את הדברים).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: