כותבת לך בפרטי
תודה. מחכה.
כותבת לך בפרטי
אשמח גם למידע. תודה!כותבת לך בפרטי
לטעמי, האוכל הרבה יותר מסתם אוכל של בית חוליםגם אני התלבטתי מאוד בלידה הנוכחית לפני כחודש, ההחלטה נפלה על הר הצופים וב"ה היה הרבה יותר ממקסים
מיילדות קשובות מכילות ורגועות קיבלתי מה שביקשתי ומייד, יש הרבה גמישות לדוג' קיבלתי גם הפדורל וגם גז צחוק, והבנתי שיש בתי חולים שלא מסכימים את שניהם.
בקשר למחלקה, הייתי בביות מלא, מחלקה קטנה ורגועה אחיות מדהימות אחת אחת עם טון של סבלנות, יחס חם ודואג
הסכימו לשמור לי על התינוק בכייף וגם לקלח אותו, התמזל מזלי והייתי 2 לילות לבד בחדר, שזה פלוס בביות מלא כך שאין צורך לשמוע עוד תינוק בוכה. האוכל ברמה סבירה כמו אוכל של בית חולים, מה שכן דואגים שכל אחת תיקח אוכל לפני שמפנים, ממש עברו בין החדרים ושאלו כל אחת עם היא כבר לקחה אוכל.
התייחסות מאוד יפה לבעל הרשו לו לישון במיטה הריקה למשך הלילה, בשבת יש ארוחות מטעם ארגון חסד יש אפשרות ללכת לאכול באולם או לחילופין לקבל את האוכל לחדר.
ליתר פרוט אפשר לשלוח הודעה בפרטי.
אשמח גם לשמוע על לידת מיםכותבת לך בפרטי
אני גם ילדתי לידת מים בפסח שנה שעברה וממששששששששששששש נהנתי!אשמח גם לשמוע על לידת מים
בהר הצופים?אני גם ילדתי לידת מים בפסח שנה שעברה וממששששששששששששש נהנתי!
אשמח מאד אם תוכלי בבקשה לפרט לי בהודעה פרטית.
אני ילדתי שם יותר מ4 לידות...אני ילדתי שם כמה לידות
לידה ראשונה היה להן רשלנות מסוימת
לידה שניה ושלישית רגילות וחמודות ודי מהירות
לידה רביעית במים.
לא רצו להכניס אותי כי היה עמוס. הפעלתי פרוטקציה של חברה שעובדת שם כמיילדת. נתנו לי.
תכלס זה האריך לי את זמן הלידה ולא חושבת שהקל על הכאב.
צריכים לקחת בחשבון שהמילדת לא יכולה לעזור כשאת במים .... קרעים וכו'...
יכולה לשתף אותך בשמחה רק לא נראה לי שמתאים פה בפורוםאני מתעניינת גם בלידת מים בהר הצופים מישהי יכולה לשתף אותי
אשמח מאד לשמוע A3276573יכולה לשתף אותך בשמחה רק לא נראה לי שמתאים פה בפורום
יכולה לכתוב לי כתובת מייל שלך ןאכתובלך
משכך כאבים של הלידה ברמה שאקמול היה משכך לךבהר הצופים?
אשמח אם תוכלי לפרט איך נרשמים לזה?
והאם באמת באמת משכך את הכאבים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: