לא עניתי כי אני לא יודעת מה לגבי זה. אני מהמיושנות שמשתמשות בשירותי התינוקיה@Ok - מירי טריטל לא ענית לגבי אפס הפרדה, יש לך מושג?
לפני שלוש שנים לא היה להם. גם בביות מלא, התינוק היה צריך לעבור לטיפול ראשוני בתינוקיה (אפשרי בליווי האם אם היא מסוגלת, או האב).
כמו כן בביות המלא הם לא היו ערוכים לטיפול בבעיות, כל בעיה רפואית הכי קטנה כבר לא אפשרה ביות מלא
(בשונה מעין כרם שאפילו אור כחול לצהבת מאפשרים בביות)
היי, מזל טוב, מירי!מניחה שאת שואלת לגבי הקורונה?
בחדר הלידה היה צריך מסכה וגם במחלקה.
(ילדתי לפני חודש, לא יודעת אם זה עדיין כך, יש מצב שקרו שינויים מאז.)
לגבי ביות - יש אפשרות לביות מלא, ומי שרוצה נמצאת במחלקה רגילה כשהתינוק נמצא אצלה כל היום, ורק בין 12 בלילה ל-5 בבוקר התינוק בתינוקיה.
האוכל. ובכן, נגעת בנקודה רגישה . בוקר וערב סביר בהתחשב בעובדה שמדובר בירקות וגבינות. בצהריים המצב קשה לטעמי.
כשרות - בצהריים יש בשרי וצריך לבקש עוף עד"ח, כדי לא לקבל רבנות. ויש משגיח כשרות בבית החולים שאפשר לדבר איתו טלפונית.
לגבי שבת - יש אפשרות להזמין ארוחות שבתיות מטעם בית החולים. רוב המכשירים עם פתרונות של צומ"ת.
אם יש לך שאלות נוספות - בשמחה
שיהיה בהצלחה ובאושר גדול!
תודה רבה על הפירוטחדרי לידה חדשים ומאובזרים. (ומיילדות מקסימות אחת אחת - כרגיל!)
במחלקה ייתמו לך מה שאת צריכה בשפע ובחיוך (אם יהיה עומס זה יהיה עם חיוך יותר קטן, אבל עדיין חיוך)
ביות מלא - מחלקה מקסימה - יש הכל לתינוק לשימוש חופשי, ואם חסר ממלאים מייד, כל הבדיקות לתינוק נעשות ליד האמא - זה הרעיון של ביות מלא, אם צריך בדיקות מיוחדות עם מיכשור מיוחד שנמצא רק בחדרים בתינוקיה האמא מלווה את התינוק לבדיקה, ונמצאת צמוד אליו עד לסיום.
הדבר היחיד שהפריע לי בביות מלא, שהיה מאוד מסובך להתקלח וכו' אומנם האחיות מוכנות בשמחה לשמור מס' דקות על התינוק, אבל היה לא נעים להטריח אותן...
האוכל בד"צ עד"ח לא נתקלתי בבעיה, בשבת מזמינים סעודות מיוחדות וגם בי"ח מביא חלות ויין.
נהנתי מאוד.
הבנתי שבעין כרם אותו דבר והחדרים יותר משוכללים ומרווחים, אני הגעתי לה"צ כי הוא יותר קרוב למרכז ה
בחדר שאני הייתי היה צפוף מדי.מה הכוונה מסובך להתקלח?
בדרך כלל נכנסים עם המיטה של הילד, יש מקום לכך במקלחות?
צפוף אבל אפשרי? זה חשוב לי מאד!!בחדר שאני הייתי היה צפוף מדי.
וגם אם היה אפשר זה מרגיש לא נעים..
הפתרון כמובן להתאים את זמני המקלחת לזמן שבו יש לך אורחים שיכולים לשמור על הילד... לי זה לא התאים להשאר אורחים שטרחו והגיעו, כשמרטפים...
שוב, האחיות במחלקה שומרות על התינוק בשמחה למס' דקות (וזה התפקיד שלהן) אבל כשמהצד ראיתי את העומס שיש להן היה לי לא נעים לבקש.
למרות זאת, לא הייתי מחליפה את זה במחלקה רגילה.
אפשרי.צפוף אבל אפשרי? זה חשוב לי מאד!!
עדיין שואלת?מקפיצה שוב את האשכול
צריכה חוות דעת עדכנית ממש!!
קראתי בשרשור שהחדרים קטנים ואין שירותים, זה עדיין כך?
איך במחלקות מבחינת ציוד? חלוקים? הגיינה? חופשי כמו בשערי צדק?
ובביות מלא אני לא מעוניינת בשום בדיקה בתינוקיה, נותנים אפשרות? יש מספיק ציוד בחדר לתינוק?
הארוחות עדיין צריך לבקש בד"ץ?
אודה על כל תשובה
תודה לכןעדיין שואלת?
עדכני ללפני חודש
אני הייתי בביות חלקי ולא מלא
היה לי ציוד זמין לתינוק ולי כל הזמן-יש ארונות ואפשר לקחת מה שרוצים (ארונות בחדר ולידו )
למה הכוונה לבקש? לא כל הבשרי הוא בהכשר של העדה החרדית אז שואלי כל פעם
חוץ מזה הכל מעולה לא חמגשיות או משהו
עוד משהו?
מוסיפה לך נתונים לפני ההחלטה:תודה לכן
נראה לי שיחסית עניתן לי
ועדיין מתלבטת בין שערי צדק המוכר והידוע למקום אחר שכרגע האופציה הנוספת היא הר הצופים..
תודה רבה רבה על התגובהמוסיפה לך נתונים לפני ההחלטה:
הייתי בבית החלמה לפני שבועיים ותחקרתי נשים שילדו בשערי צדק איך היה
מסקנות: עמוס עמוס עמוס, נשים חיכו לזרוז 2-3 ימים, חלקן התיאשו והלכו למקמות אחרים
עומס מטורף במחלקה ובחדרי הלידה שחרורים מהירים כי אין מקום (הרבה מהדרום באות ללדת לשם ועוד)
ילדתי בעצמי לפני חודש בה"צ היה ממש רגוע ושקט, הייתי בחדר של 3 ורוב הזמן היינו רק 2, כשהיתה מחשבה שאולי צריך להשאיר את התינוק-היה ברור שאני נשארת איתו
אני מאוד מבינה את הקבעון שלךתודה רבה רבה על התגובה
הדבר היחיד שמונע ממני ללכת עכשיו לשערי צדק אחרי 4 לידות שם זה העומס המדובר!
מישהי שעובדת שם התחננה אלי שאני לא יבוא לשם ויילך למקום אחר, כשביקשתי ממנה המלצה אמרה לי הר הצופים..
אבל חשוב לי לשמוע שיש שם את הסטנדרטים של שערי צדק...
ולכן כל תגובה שלכן עוזרת לי עם ההחלטה.
קיבעון כזה של שנים שאני צריכה לצאת ממנו
ישמישהי יודעת האם בהר הצופים יש לידת מים?
תודה רבה!
כותבת לך בפרטיתודה רבה!
יודעת להרחיב לי קצת?
באיזה שלב הם מכניסים ללידת מים? מאיזו פתיחה הם כבר לא מכניסים כי אין זמן? איך החדר? האם יש דרישה לאולסרסאונד ממש עדכני? עוד משהו שכדאי לדעת לפני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: