לא אמרתי שזה דעתי אלא שיש הרבה מהציבור החרדי שחושבים כךנו די כבר עם זה...
כן ואמר שאסורשאלתם פעם רב אם מותר או אסור ללכת למטפל כזה?
אבל אני מאמינה שכל מקרה לגופו
ושאף אחד לא יסיק מסקנות ממני
לא אמרתי שזה דעתי אלא שיש הרבה מהציבור החרדי שחושבים כךנו די כבר עם זה...
כן ואמר שאסורשאלתם פעם רב אם מותר או אסור ללכת למטפל כזה?
לנשים- יש את מכון פעימות בהנהלת יפה בלומנטל עוסי"ת קלינית M.A.קודם כל ברור שכל מי שדיברה נגד המכונים החלטוריסטים צודקת
את תורת הנפש צריך ללמוד ברצינות
הבעיה היא שלדעת הרבנים
ולדעת רוב מוחלט של הציבור החרדי
יש בעיה עצומה במטפלים שלמדו באקדמיה
כיון שהתוכן שלמדו שם ספוג בכפירה
ולכן לא ילכו אליהם לטיפול
אבל ודאי שזה בעיה כואבת והלוואי שיקום מכון חרדי באישור רבנים ואישי מקצוע
שיהיה בו לימודים ברמה גבוהה לפחות כמו תואר אבל על אדני התורה והיראה
א. פחות אמור לעניין מה התואר שלה, יותר אמור לעניין מה התואר של התלמידות שלה...לנשים- יש את מכון פעימות בהנהלת יפה בלומנטל עוסי"ת קלינית M.A.
רמה המקצועית ורוחנית גבוהה
רוב מוחלט של הרבנים שפגשתי שלחו למטפלים מקצועיים מהשורה הראשונה (עם תואר כמובן)הבעיה היא שלדעת הרבנים
ולדעת רוב מוחלט של הציבור החרדי
יש בעיה עצומה במטפלים שלמדו באקדמיה
כיון שהתוכן שלמדו שם ספוג בכפירה
ולכן לא ילכו אליהם לטיפול
ללכת לקורס בשבל ההתפתחות הרגשית האישית!!!! לא בשביל "לטפל"אני חוזר וממליץ מניסיוני על CBT צישינסקי - תרפיית הבחירה,
גם מבחינת המקצועיות וגם מבחינת יידישקייט!
לא נראה לי שמישהו יתחרט ע"ז,
זו דעה שלך וזה לגיטימי!
מניסיוני זה טוב כדי לטפל בצורה הכי מקצועית שיש,
כמובן אם משקיעים בלימודים , שיעורי פרקטיקה וכו'
זה נראה כאשכול שמטרתו פרסום נוסף לקיויתי
פותח האשכול הגיע לזה מידי מהר
אף פעם לא ראיתי כזו פרסומת שקופה
צריך לנעול את האשכול הזה!
הבעיה היא שכשלומדים טיפול צריך לשים לב לעוד כמה דברים חוץ מלניסיונךמניסיוני זה טוב כדי לטפל בצורה הכי מקצועית שיש,
אגיד את זה כך , אני לא עובד שם ואף אחד לא שלח אותי!@a.r. כבר מלכתחילה הבנו מי שלח אותך
זה נקרא הדרכה וזה לא רק להתייעץ במקרה הצורך אלא באופן קבוע. מטפל שאינו מקבל הדרכה באופן קבוע (פעם בשבוע / שבועיים) אינו ראוי להיות מטפל.לכל מטפל, ולא משנה כמה הוא מנוסה ומלומד, חייב להיות מישהו מהתחום, שהוא סוג של מנטור שהוא מתייעץ איתו במקרה הצורך. תבדקו מי המנטור של המטפל שלכם
ביום שישי האחרון בכה אצלי חבר שלומד באקדמיה לימודים לעובד סוציאלי. הוא אומר לי שהמרצה הוא כופר גמור וכבר כמה שיעורים המרצה הסביר לכולם מה בדיוק הדיעות שלו אם יש בורא לעולם ומהו תכליתו של האדם כאן בעולם. והוא מרגיש לאט לאט איך שהקבוצה ובפרט מי שחלש יותר ברוחניות נסחפים אחריו.נו די כבר עם זה...
קצת להסחף להגיד שנסחפים אחר כמה הגיגים של מרצה כופר.ביום שישי האחרון בכה אצלי חבר שלומד באקדמיה לימודים לעובד סוציאלי. הוא אומר לי שהמרצה הוא כופר גמור וכבר כמה שיעורים המרצה הסביר לכולם מה בדיוק הדיעות שלו אם יש בורא לעולם ומהו תכליתו של האדם כאן בעולם. והוא מרגיש לאט לאט איך שהקבוצה ובפרט מי שחלש יותר ברוחניות נסחפים אחריו.
מרצה הוא אישיות משפיעה כי אני רוצה לקלוט ממנו את החומר ואת הידע. וכמובן גם אישיות מוערצת.קצת להסחף להגיד שנסחפים אחר כמה הגיגים של מרצה כופר.
כזה מהר מאבדים אמונה בבורא?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: