לי לא נכנסמישהו יודע אם החודש 10-06-2023 כבר נכנס המלגה של 1170 ו2500
לי לא נכנסמישהו יודע אם החודש 10-06-2023 כבר נכנס המלגה של 1170 ו2500
וואוו איזה ידיעה מרעישה..השר ביטון בש"ס אומר שהכסף יכנס השבוע
זה פוליטיקהוואוו איזה ידיעה מרעישה..
זה גם אנחנו יודעים בלעדיו לפי החוק הכסף חייב לעבור בתוך החודש וממילא נשארו רק 10 יום לסוף החודש.
ודרך אגב הוא השאיר בחמישי שעבר את ההודעה ושם הוא אומר שביום שישי שעבר הנושא הסתדר והכסף יעבור, ועכשיו כבר יום שלישי.
אני לא קיבלתי819 ש"ח לאברך יום שלם.
כולל השלמה לסכום הזה לחודשים הראשונים של 2023.
לאיזה כולל נכנס הרטו מה שלמדתי או מה שאני לומד היום ?נעשה סדר
עבר היום לכל המוסדות לפי ערך נקודה של 455 ש"ח
והרטרו מתחילת השנה לפי הסכום הזה
שזה אומר לבחור עבר 890 ש"ח ולאברך עבר 1602 ש"ח
במשרד האוצר מקווים שכבר שבוע הבא יהיה תוספת נוספת שהכוונה שיעלו שוב את ערך הנקודה ואז יקבלו תוספת נוספת מתחילת השנה.
נ.ב. לאברך יש 1.8 נקודות שזה אומר 819 ש"ח
תכלס' נכנס היום רק 819ש"ח או גם 1602 כי הבנתי שנכנס רק 819 (עכ"פ זה מה שהראש כולל נתן לי)נעשה סדר
במשרד האוצר מקווים שכבר שבוע הבא יהיה תוספת נוספת שהכוונה שיעלו שוב את ערך הנקודה ואז יקבלו תוספת נוספת מתחילת השנה.
נכנס 819 על החודש + 783 על החודשים הקודמיםתכלס' נכנס היום רק 819ש"ח או גם 1602 כי הבנתי שנכנס רק 819 (עכ"פ זה מה שהראש כולל נתן לי)
נעשה סדר
אצלינו נכנס 819 ועוד סכום של 993.6 ולא 783 כמו שנטען פהנכנס 819 על החודש + 783 על החודשים הקודמים
כנראה הוא נתן רק על החודש ולא על החודשים הקודמים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: