דרוש מידע מידע לאברכי כולל -מילגה מאת משרד הדתות

לארג'

משתמש סופר מקצוען
לא פער כזה דרמטי
(הפחד שלי הוא שראשי הכוללים ינצלו את את זה ולא יביאו כלל את המילגה באותו חודש אלא יביאו רק את כספי המדינה)
כרגע יש סוג של תחרות מי ראש כולל המפרגן יותר...
אצלינו פוחדים שלא נקבל תוספת מהדתות אח"כ נדבר על המענק:sne:

אביודה

משתמש מקצוען
יעקב ריבלין ב'קול חי': צר לי לאכזב את האברכים וראשי הכוללים - אין שום אפשרות שהם יקבלו את הכסף, במשרד החינוך אין סעיף תמיכה באברכים. אם ישימו את כל זה בסעיף ישיבות הוא יתחלק בין הישיבות, האברכים לא יקבלו כלום.

כמו הרוח

משתמש מקצוען
יעקב ריבלין ב'קול חי': צר לי לאכזב את האברכים וראשי הכוללים - אין שום אפשרות שהם יקבלו את הכסף, במשרד החינוך אין סעיף תמיכה באברכים. אם ישימו את כל זה בסעיף ישיבות הוא יתחלק בין הישיבות, האברכים לא יקבלו כלום.
לא שחשבנו שבלי זה ראשי הכוללים היו מעבירים את לאברכים

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
אם ישימו במשרד החינוך
אז ישימו במקום שיגיע לאברכים, זה לא פעם ראשונה שמקבלים רטרו...

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
זה לא נכון, זה לא שיש דוד ענק עם מללא כסף וכולם מושכים ממנו
יש חשב כללי שתפקידו להעביר כספים לפי קריטריונים והחלטות ממשלה והוא מעביר מסודר לכל עמותה לפי מה שרשום
נראה לכם זה הכנסת אורחים במירון?

למה נראה לו שהוא יותר חכם מכולם ואף אחד לא חשב על זה?

מי אמר שלא חשבו?
אולי הוא סה"כ אומר בקול מה שכולם חושבים בשקט?
ואולי לא, אין לי מושג, אבל זה לא מופרך שזה סה"כ סולם לרדת מהעץ
אני לא מאמין שגולדקנוף יכול לעמוד על כזה סולם רעוע.

גונן

משתמש מקצוען
מי אמר שלא חשבו?
אולי הוא סה"כ אומר בקול מה שכולם חושבים בשקט?
ואולי לא, אין לי מושג, אבל זה לא מופרך שזה סה"כ סולם לרדת מהעץ
בסופו של עניין זה אמנם מסובך, אך בהחלט ניתן להסדיר את זה ואין באמת כסף שנמצא סתם כך במשרד.
אפילו כשמאיר פרוש שרצה סכום מסוים למשרדו במסגרת התקציב הנוכחי, באוצר דרשו לדעת לאן יילך הכסף.

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
זה לא נכון, זה לא שיש דוד ענק עם מללא כסף וכולם מושכים ממנו
יש חשב כללי שתפקידו להעביר כספים לפי קריטריונים והחלטות ממשלה והוא מעביר מסודר לכל עמותה לפי מה שרשום
נראה לכם זה הכנסת אורחים במירון?
והנה הנוסח של ההחלטה
לדעת הרב ריבלין החשב הכללי כ"כ 'תמים' וככה אפשר לגנוב אותו ברבע מיליארד שח? IMG_20230523_110818.jpg

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
שימו ברקס: היועעמ"ש של משרד האוצר קבע כי לא ניתן לחלק את המענק לפני 1/10 ורק לאחר שיראו שאכן יש עודפים בחשבון תקציבי החינוך

נערך לאחרונה ב:

A052

משתמש סופר מקצוען
כל רגע;
קרן מרציאנו: היועמ״ש של האוצר קובע: ״אין מניעה משפטית לאישור המענקים לאברכים״.

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
עמית סגל: ראשוני! היועמ״ש של האוצר בולם כעת את העברת הכספים לאברכים ולבן גביר.

המענקים לאברכים - עמית סגל חוזר בו: לא נראה דרמה, היועמ״ש כותב שאין מניעה משפטית כרגע ושיצטרכו להסדיר אחר כך.

סי 2

משתמש פעיל
לא יודע אבל נדמה לי שתקציב מילגת הדתות עובר במשרד החינוך ? [לריבלין יש איזה כולל? או שהוא קיבל פעם דתות?

אליכסנדר

משתמש פעיל
בלילה עבר התקציב
שאלה הוא מה יצא לגבי המענק הח''פ לאברכים כלול או שנעצר בסוף ?

סי 2

משתמש פעיל
הדתות עובר דרך אגף למוסדות תורניים במשרד החינוך

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה