כרגע יש סוג של תחרות מי ראש כולל המפרגן יותר...לא פער כזה דרמטי
(הפחד שלי הוא שראשי הכוללים ינצלו את את זה ולא יביאו כלל את המילגה באותו חודש אלא יביאו רק את כספי המדינה)
אצלינו פוחדים שלא נקבל תוספת מהדתות אח"כ נדבר על המענק
כרגע יש סוג של תחרות מי ראש כולל המפרגן יותר...לא פער כזה דרמטי
(הפחד שלי הוא שראשי הכוללים ינצלו את את זה ולא יביאו כלל את המילגה באותו חודש אלא יביאו רק את כספי המדינה)
נכון,לא פער כזה דרמטי
לא שחשבנו שבלי זה ראשי הכוללים היו מעבירים את לאברכיםיעקב ריבלין ב'קול חי': צר לי לאכזב את האברכים וראשי הכוללים - אין שום אפשרות שהם יקבלו את הכסף, במשרד החינוך אין סעיף תמיכה באברכים. אם ישימו את כל זה בסעיף ישיבות הוא יתחלק בין הישיבות, האברכים לא יקבלו כלום.
אם ישימו במשרד החינוךיעקב ריבלין ב'קול חי': צר לי לאכזב את האברכים וראשי הכוללים - אין שום אפשרות שהם יקבלו את הכסף, במשרד החינוך אין סעיף תמיכה באברכים. אם ישימו את כל זה בסעיף ישיבות הוא יתחלק בין הישיבות, האברכים לא יקבלו כלום.
תסמכו על העמותות שידעו איך להתגבר על זה...אם ישימו במשרד החינוך
אז ישימו במקום שיגיע לאברכים, זה לא פעם ראשונה שמקבלים רטרו...
אבל זה לא 'רטרו'. - לכא' על מנת לעקוף את הצורך לתת גם לישיבות.אם ישימו במשרד החינוך
אז ישימו במקום שיגיע לאברכים, זה לא פעם ראשונה שמקבלים רטרו...
זה לא נכון, זה לא שיש דוד ענק עם מללא כסף וכולם מושכים ממנויעקב ריבלין ב'קול חי': צר לי לאכזב את האברכים וראשי הכוללים - אין שום אפשרות שהם יקבלו את הכסף, במשרד החינוך אין סעיף תמיכה באברכים. אם ישימו את כל זה בסעיף ישיבות הוא יתחלק בין הישיבות, האברכים לא יקבלו כלום.
למה נראה לו שהוא יותר חכם מכולם ואף אחד לא חשב על זה?יעקב ריבלין ב'קול חי': צר לי לאכזב את האברכים וראשי הכוללים - אין שום אפשרות שהם יקבלו את הכסף, במשרד החינוך אין סעיף תמיכה באברכים. אם ישימו את כל זה בסעיף ישיבות הוא יתחלק בין הישיבות, האברכים לא יקבלו כלום.
מי אמר שלא חשבו?למה נראה לו שהוא יותר חכם מכולם ואף אחד לא חשב על זה?
אני לא מאמין שגולדקנוף יכול לעמוד על כזה סולם רעוע.מי אמר שלא חשבו?
אולי הוא סה"כ אומר בקול מה שכולם חושבים בשקט?
ואולי לא, אין לי מושג, אבל זה לא מופרך שזה סה"כ סולם לרדת מהעץ
יעקב ריבלין ב'קול חי': צר לי לאכזב את האברכים וראשי הכוללים - אין שום אפשרות שהם יקבלו את הכסף, במשרד החינוך אין סעיף תמיכה באברכים. אם ישימו את כל זה בסעיף ישיבות הוא יתחלק בין הישיבות, האברכים לא יקבלו כלום.
למה נראה לו שהוא יותר חכם מכולם ואף אחד לא חשב על זה?
בסופו של עניין זה אמנם מסובך, אך בהחלט ניתן להסדיר את זה ואין באמת כסף שנמצא סתם כך במשרד.מי אמר שלא חשבו?
אולי הוא סה"כ אומר בקול מה שכולם חושבים בשקט?
ואולי לא, אין לי מושג, אבל זה לא מופרך שזה סה"כ סולם לרדת מהעץ
יעקב ריבלין ב'קול חי': צר לי לאכזב את האברכים וראשי הכוללים - אין שום אפשרות שהם יקבלו את הכסף, במשרד החינוך אין סעיף תמיכה באברכים. אם ישימו את כל זה בסעיף ישיבות הוא יתחלק בין הישיבות, האברכים לא יקבלו כלום.
לא יודע אבל נדמה לי שתקציב מילגת הדתות עובר במשרד החינוך ? [לריבלין יש איזה כולל? או שהוא קיבל פעם דתות?למה נראה לו שהוא יותר חכם מכולם ואף אחד לא חשב על זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: