אין בעיה אני אתן לך דוגמא ממישהי שעובדת בוורינט בהרצליה -
החברים שלה לעבודה היו באופן קבוע עושים הליכות על ספת הים ואח"כ היו באים להתקלח בעבודה.
חוץ מזה הייתי שם פיזית ואני חושבת שמקום שיש בו טלוויזיות בכל מקום ואנשים יושבים וצופים, או חדרי ישיבות עם פופים על הרצפה או סחבקיה במטבח זה לא מקום טוב - לדעתי. את מוזמנת לחלוק עלי.
העבודה ההיברידית היא גיימצ'יינגר אמיתי אבל לא כל החברות מאפשרות את זה עד כדי כך -
אני מכירה אנשים שעובדים בוויקס (WIX) ויש שם מסיבות בריכה ובירות על הגג למה לך להכניס את הבת שלך לכאלה מקומות?? את יכולה להסביר לי את זה ?
שלא לדבר על זה שקאמאטק מכניסים בנות לפייסבוק!! את באמת רוצה שהבת שלך תעבוד בפייסבוק? למה?
אני לא נוהגת לכתוב בקבוצות אך מתנגדת מכל וכל להשמצה של פעילות טובה ויפה כל כך שמתקימת ע"י קמאטק בהדרכתם ובאישורם של גדולי ישראל, ורבנים חשובים שמכתתים את רגליהם לחוות את דעתם על מקומות העבודה.
אני אישית עברתי תהליך ראיונות דרך קמאטק, יצא לי להתקל בחברות שקמאטק לא פתחו איתם בתהליך או עצרו באמצע מהסיבות הנ"ל ודומות להם, בין השאר התקבלתי לWIX (העדפתי שלא לעלות שמות ממש, אך מאחר ודברת על WIX אז הנה התשובה) עם קבוצת בנות ולבסוף קמאטק בטלו את התהליך מאחר והחברה נתנה תחושה שההווי החברתי חשוב לה ולכן לא מתאים לבנות מהציבור שלנו.
ולגבי ורינט - אני עובדת שם !!! (מטעם קמאטק) ואני יכולה לספר לך מה בדיוק הולך שם, בלי שום גוזמאות של חברים וטלויזיות. נכון שיש שם מחשבים, מסכים ואפילו מדפסות אבל לא מצליחה להבין מאיפה הגעת לכל התאורים שכתבת ומוחה בכל תוקף על הזלזול במקום!!
מדובר בחברה שמכבדת אותנו מאוד כקבוצה (כן, גם 5 בנות יכולות לבנות לעצמם קבוצה!!! ושתהיה שמורה ואיכותית במיוחד!!!!) שומרים על דיסטנס ומתנהגים בכבוד שאין בהרבה מקומות אחרים, לדוגמא: כשרוצים לפנק את העובדים ביום נחמד אנחנו יוצאות לבדינו ביום אחר למקום אחר ולא נתקלות בשום תאור מהתאורים הנ"ל.
לגבי החברים - הגדרה בוטה ללא כיסוי , לא מצליחה להבין איך אפשר להגדיר עובד שיושב בחדר אחר לחבר???? מאיפה הגעת לזה??? לא יודעת היכן את עובדת ואיך העובדים בחברה שלך נחשבים אבל פה זה לא כך ולא דומה לזה!!!!!!!!!, אף אחד מהעובדים לא מכיר עלינו אף פרט אישי מעבר לשם (שגם אותו הם לפעמים מחליפים בין ברכי לרבקי ומירי וכו') ההתנהלות מולם היא מקצועית בלבד.
ולכן כל התיאורים הנוספים שפרטת אינם מענינו ולא מכבודנו להיכנס אליהם כלל!!!
אני חושבת שזה עוול שנקודת המבט שלך תהווה השפעה עבור כל בנות בי"ע המעוניינות להקים בתים של תורה ויקבלו רושם מוטעה מאחר והדבר אינו נכון כלל ועיקר!!