דרוש מידע מטריקס - מודיעין עילית

הם

משתמש חדש
וואו ממש התעצבנת..
לא אכפת לי לחטוף אש ואני לא מתכוונת לשכנע אף אחד פה.
רק רציתי להבהיר שכל מה שכתבתי כתבתי מידיעה אחותי עבדה 10 שנים בורינט וציינתי שהייתי שם פיזית לא המצאתי שום דבר.
לגבי WIX אני חייבת להגיד שמאד שימחת אותי שקמאטק הפסיקו את התהליך איתם גם שם יש לי משפחה קרובה וגם על זה כתבתי מידיעה כמובן.
בדבר אחד את טועה בהבנתך לגבי כל מה שכתבתי - לא כתבתי בשום מקום שהבנות משתתפות בפעילויות חברתיות או מייצרות קשרים חברתיים עם הצוותים השונים הדבר היחיד שעליו כתבתי היה שחבל לחשוף את הבנות הצעירות להווי כל כך חילוני:

ברכה והצלחה לכולם בכל אשר תפנו
על הדוגמא ההיא ספציפית של ורינט אין שום בעיה במקום, וגם אם אחותך הגיעה לשם לפני 10 שנים אני לא יודעת איך היא עשתה דבר כזה בלי השגחה, אנחנו לעומת זאת יושבות כל הקבוצה בחדר נפרד עם קוד על הדלת ואף אחד לא נכנס לשם סתם וכו'
וזה לא יפה להכפיש בביטחון כזה אירגון תועלתי וחשוב על סמך ידיעות לא עדכניות.
ולגבי המיצרות קשרים, כך זה השתמע כשהתנסחת בבוטות במילים "חברים שלהם"...
אפשר לא להסכים אבל לא צריך להוציא דברים מהקשרם בשביל זה

פרוג א

משתמש צעיר
על הדוגמא ההיא ספציפית של ורינט אין שום בעיה במקום, וגם אם אחותך הגיעה לשם לפני 10 שנים אני לא יודעת איך היא עשתה דבר כזה בלי השגחה, אנחנו לעומת זאת יושבות כל הקבוצה בחדר נפרד עם קוד על הדלת ואף אחד לא נכנס לשם סתם וכו'
וזה לא יפה להכפיש בביטחון כזה אירגון תועלתי וחשוב על סמך ידיעות לא עדכניות.
ולגבי המיצרות קשרים, כך זה השתמע כשהתנסחת בבוטות במילים "חברים שלהם"...
אפשר לא להסכים אבל לא צריך להוציא דברים מהקשרם בשביל זה
שימי לב עדיין פספסת את הנקודה. דברתי על היחשפות לאורח חיים חילוני כל כך מקרוב לא מתאימה לבחורות שיצאו עכשיו מהסמינר - לדעתי.
דלת עם קודן והמנעות מימי גיבוש הם נושא אחר לחלוטין.
אבל בואי נעצור פה אני מכירה את עולם הייטק לא מעט שנים, וגם את קמאטק, זאת ההתרשמות שלי, אין לי שום בעיה שדעתך שונה משלי.

נערך לאחרונה ב:

ברכון

משתמש מקצוען
שימי לב עדיין פספסת את הנקודה. דברתי על היחשפות לאורח חיים חילוני כל כך מקרוב לא מתאימה לבחורות שיצאו עכשיו מהסמינר - לדעתי.
דבר ראשון , בהתחלה לא היה נשמע שזה ענין של פתיחות לעולם החילוני שמונגש קצת יותר מקרוב...
ושנית - שזה המשמעותי יותר
אני לא נוהגת לכתוב בקבוצות אך מתנגדת מכל וכל להשמצה של פעילות טובה ויפה כל כך שמתקימת ע"י קמאטק בהדרכתם ובאישורם של גדולי ישראל, ורבנים חשובים שמכתתים את רגליהם לחוות את דעתם על מקומות העבודה.
כנראה דעתך , שונה מדעתם של גדולי הדור שנתנו את הסכמתם לכך,
ואכן יש חוגים בציבור החרדי, שלא מלמדים את המקצוע, מהסיבות שהזכרת לעיל..
ולא עליהם מדובר,
מדבור על בנות שלומדות את המקצוע בעידודם ובידיעתם של גדולי הדור.. (שאני מאמינה שגם את מבינה שהם לקחו בחשבון את הסיכון שבעניין...)
וכן גם התוכנית של קמא טק מגובה עי רבנים גדולים....

רכבת

משתמש פעיל
בשונה מהרבה חברות אחרות הם דוחפים את העובדות להמשיך כך באופן קבוע.
רוב החברות משלבות עבודה מהבית עם עבודה מהמשרד.
כי הם חברת קבלן ופחות מתענינים בעבודה עצמה, זה החברה דואגת

פרוג א

משתמש צעיר
דבר ראשון , בהתחלה לא היה נשמע שזה ענין של פתיחות לעולם החילוני שמונגש קצת יותר מקרוב...
ושנית - שזה המשמעותי יותר

כנראה דעתך , שונה מדעתם של גדולי הדור שנתנו את הסכמתם לכך,
ואכן יש חוגים בציבור החרדי, שלא מלמדים את המקצוע, מהסיבות שהזכרת לעיל..
ולא עליהם מדובר,
מדבור על בנות שלומדות את המקצוע בעידודם ובידיעתם של גדולי הדור.. (שאני מאמינה שגם את מבינה שהם לקחו בחשבון את הסיכון שבעניין...)
וכן גם התוכנית של קמא טק מגובה עי רבנים גדולים....
נו נו ..גם את קמאטק אני מכירה מצויין. דעתי אינה שונה בכלל מגדולי ישראל ברוך ה'.
אני רואה שדברי הוצאו מהקשרם לחלוטין, לא הבנתי איפה ראית שהתנגדתי ללימוד המקצוע שאני עצמו עובדת בו.
אבל בואי -
נעצור פה אני מכירה את עולם הייטק לא מעט שנים, וגם את קמאטק, זאת ההתרשמות שלי, אין לי שום בעיה שדעתך שונה משלי.

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
שלום וברכה
אשמח מאוד לדעת איך עובד ההשמה של קמאטק
הבנתי שיש פערים מאוד גדולים בין המשכורות שלהם
לחלק הם נותנים עבודות בחברות רגילות וחלק בגדולות כמו גוגל וכו
לפי מה זה לפי ציונים או משהו אחר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה