למה?שום דבר לא הגיוני
לא זה ולא זה .
למה?שום דבר לא הגיוני
לא זה ולא זה .
ממש לא כולםאיך כולם חוסכים?
אבא שלי טוען שהוא מעדיף לתת לילדים כסף לדירה כי הוא יותר יכול להסתדר מאשר זוג בן 20הרבה יותר הגיוני כי הרי אצל הלטאים במקום שידאגו לדירה אחת צריך לדאוג לכמה דירות והרי שום עול לא יורד מהילדים כי אחרי החתונה גם הם צריכים לעבוד קשה
אמרו את המשפט הזה גם לפני 20 שנה ומאז הדרישות ומחירי הדירות רק עלו, המוסכמויות- לאמקווה שעד אז ישברו כמה מוסכמות, ויוכלו לגרו בקראווילות, במכולות, בבניה קלה, ואולי אפילו באהלים...
הדרישות ירדו.הדרישות
הלוואי שלאהדרישות ירדו.
לפני 12 שנה היה אפשר לשמוע שדורשים 800 על בחור. היום לא.
נו באמתהלוואי שלא
רק עלה למליון...
באמת באמתנו באמת
גם עם נחסוך הכי הרבה שאפשר,אבא שלי טוען שהוא מעדיף לתת לילדים כסף לדירה כי הוא יותר יכול להסתדר מאשר זוג בן 20
יש לי חברה ספרדיה שאבא שלה עובד שנים בהייטק והוא נותן לילדים 100K לחתונה והיא לא מבינה איך אבא שלי יכול ואבא שלה לא
א. אבא שלי אברך
ב. ההורים שלי חיים בפשטות ככה יכלו לחסוך כל החיים והתמורה שלהם על זה שרואים איך הילדים מסודרים בדירות ולא עוברים דירה כל שנה וחיים בלחץ אינסופי
והם עבדים קשה בשביל הילדים שלהם ופי10 קשהב. ההורים שלי חיים בפשטות ככה יכלו לחסוך כל החיים והתמורה שלהם על זה שרואים איך הילדים מסודרים בדירות ולא עוברים דירה כל שנה וחיים בלחץ אינסופי
אולי מבטיחים...@אין עוד מלבדו" @-דינה-
לכל הצוחקים הלוואי וגם אני הייתי צוחקת על זה
אבל זה המצב, אם אתם לא מאמינים תעשו בדיקה
גם המוסכמות עלו.אמרו את המשפט הזה גם לפני 20 שנה ומאז הדרישות ומחירי הדירות רק עלו, המוסכמויות- לא
תכלס אין על החסידים אצלם מאה חמישים אלף זה כבר לארג'אולי מבטיחים...
אבל בפועל הרוב מקבלים הרבה פחות מידיעה
גם את זה אמרו לפני עשרים וארבעים ושישים שנה.עתידה ירושלים שתגיע עד דמשק,
אז כנראה הנכדים שלי כבר יגורו בירושלים רבתי,
אתה באמת חושב שיקח כל כך הרבה זמן עד שיגיע המשיח?
בוודאי שיגיע.
גם מאה זה לארג היוםתכלס אין על החסידים אצלם מאה חמישים אלף זה כבר לארג'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: