דרוש מידע מטריד אתכם היום, איפה הילדים שלכם יגורו?

אין עוד מלבדו"

משתמש פעיל
הרבה יותר הגיוני כי הרי אצל הלטאים במקום שידאגו לדירה אחת צריך לדאוג לכמה דירות והרי שום עול לא יורד מהילדים כי אחרי החתונה גם הם צריכים לעבוד קשה
אבא שלי טוען שהוא מעדיף לתת לילדים כסף לדירה כי הוא יותר יכול להסתדר מאשר זוג בן 20
יש לי חברה ספרדיה שאבא שלה עובד שנים בהייטק והוא נותן לילדים 100K לחתונה והיא לא מבינה איך אבא שלי יכול ואבא שלה לא
א. אבא שלי אברך
ב. ההורים שלי חיים בפשטות ככה יכלו לחסוך כל החיים והתמורה שלהם על זה שרואים איך הילדים מסודרים בדירות ולא עוברים דירה כל שנה וחיים בלחץ אינסופי

KATZEFET

משתמש רשום
אבא שלי טוען שהוא מעדיף לתת לילדים כסף לדירה כי הוא יותר יכול להסתדר מאשר זוג בן 20
יש לי חברה ספרדיה שאבא שלה עובד שנים בהייטק והוא נותן לילדים 100K לחתונה והיא לא מבינה איך אבא שלי יכול ואבא שלה לא
א. אבא שלי אברך
ב. ההורים שלי חיים בפשטות ככה יכלו לחסוך כל החיים והתמורה שלהם על זה שרואים איך הילדים מסודרים בדירות ולא עוברים דירה כל שנה וחיים בלחץ אינסופי
גם עם נחסוך הכי הרבה שאפשר,
לא רואה איך קונים דירות לכל הילדים...

כי אנו עמך

משתמש רשום
לדעתי, כל אחד צריך לעשות את ההשתדלות שלו, בנוגע לחתונות ילדים, הרי זו הוצאה שאנחנו מודעים אליה ובסוף היא תגיע, השאלה איך אנחנו מתכוננים.
אם שמים 100 שקלים בחודש עם תשואה ממוצעת של 10% בשנה למשך 18 שנים בדמי ניהול של 0.6% בשנה, הסכום שיתקבל בסוף לאחר ניקוי המיסים הוא כ47,000, אבל צריך לקחת בחשבון שכל סכום שנגיע איתו לחתונה עדיף מאשר כלום.

י"ג מידות

משתמש פעיל
והם עבדים קשה בשביל הילדים שלהם ופי10 קשה
אז ההורים כן רואים אותם עובדים קשה

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
אמרו את המשפט הזה גם לפני 20 שנה ומאז הדרישות ומחירי הדירות רק עלו, המוסכמויות- לא
גם המוסכמות עלו.
רמת הכסף שמשקיעים בפגישות, הוצאות מאורסים, מתנות, חתונות, רמת שבתות שבע ברכות, מה לא.

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
עתידה ירושלים שתגיע עד דמשק,
אז כנראה הנכדים שלי כבר יגורו בירושלים רבתי,

אתה באמת חושב שיקח כל כך הרבה זמן עד שיגיע המשיח?
בוודאי שיגיע.
גם את זה אמרו לפני עשרים וארבעים ושישים שנה.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה