דרוש מידע מטריד אתכם היום, איפה הילדים שלכם יגורו?

חני נדלן

משתמש רשום
אף אחד באמת לא יודע מה יהיה אני גרה בפריפריה
לא מזמן עברו לידי כמה זוגות מבוגרים (לטאים) שכבר חיתנו ילדים נעבאך היו צריכים למכור את הדירה שלהם בשביל לשלם את המשכנתא שלקחו לילדים שלהם (גם לא חשבו לפני 20 שנה שזה מה שיהיה)

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נכון אין עליהם
לכן הם גרים בשכירות שנים
? במאה חמישים מכל צד אתה קונה דירה בפריפריה (מאה חמישים מכל צד מקובל, לא מאה חמישים רק הכלה.)
אגב מיליון באמת השתגעו! גם 700 -800 זה המון! אבא צריך להרוג את עצמו בשביל שלבנות שלו יהיו דירות במרכז וחס וחלילה לא בפריפריה? זה כמעט מחיר של דירה חדשה שלמה 4 חדרים בפריפריה! (עמנואל מיליון 200, כנ"ל צפת, טבריה, אופקים אין לי מושג אבל נראה לי גם הכיוון)

אין עוד מלבדו"

משתמש פעיל
? במאה חמישים מכל צד אתה קונה דירה בפריפריה (מאה חמישים מכל צד מקובל, לא מאה חמישים רק הכלה.)
אגב מיליון באמת השתגעו! גם 700 -800 זה המון! אבא צריך להרוג את עצמו בשביל שלבנות שלו יהיו דירות במרכז וחס וחלילה לא בפריפריה? זה כמעט מחיר של דירה חדשה שלמה 4 חדרים בפריפריה! (עמנואל מיליון 200, כנ"ל צפת, טבריה, אופקים אין לי מושג אבל נראה לי גם הכיוון)
דירות נורמליות בפריפריה עולות באזור מליון ומעלה
לא כל זוג יכול לקחת משכנתא מטורפת
חסידים הכי לא גרים בפריפריה אלא גרים בשכירות במרכז- תבדקי

חני נדלן

משתמש רשום
זה מה שלא ברור לי
איך הבנות האלו ישנות בלילה שהאבא מתגלגל לו במיטה????

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
דירות נורמליות בפריפריה עולות באזור מליון ומעלה
לא כל זוג יכול לקחת משכנתא מטורפת
לכן צריך לתת לו דירה שלמה כמעט בפריפריה? לגבי המחיר- לא כתבתי אחרת.
בד"כ 500-600 ואפילו 700 זו"צ כן יכול. הרי שכירות לא משלמים פחות מ3500-4000 לדירה שאפשר לגור בה עם ילדים במרכז. גרים שנה ליד ההורים בדירת סלח לי, ואז משלמים משכנתא 3500.

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
תזהרי לפחות לא לומר בקול
מי שכופר ב1 מ13 עיקרי אמונה הוא אפיקורס
אף על פי שיתמהמה אחכה לו בכל יום שיבוא
אני אומרת בקול שאני מאמינה שהוא יכול לבוא בכל יום, ועדיין להגיד 'בטוח יבוא עד שנצטרך לחתן ילדים' אמרו גם בדור הקודם.
זה הכל.

י"ג מידות

משתמש פעיל
במקום להתפלסף בוא נסכם
א. מבחינת מאמץ עדיף לכל אחד לעמול כל חייו על דירה אחת ולא על שבע דירות (יש למ. קינן ספר ששם מתואר שבהודו תינוקת זה נזק ולכן הם נוטשים אותם לא רחוק משם)
ב. גם אם יותר נחמד להכנס מיד אחרי החתונה לדירה בבעלותך זה לא סיבה להמשיך את העושק

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
במקום להתפלסף בוא נסכם
א. מבחינת מאמץ עדיף לכל אחד לעמול כל חייו על דירה אחת ולא על שבע דירות (יש למ. קינן ספר ששם מתואר שבהודו תינוקת זה נזק ולכן הם נוטשים אותם לא רחוק משם)
ב. גם אם יותר נחמד להכנס מיד אחרי החתונה לדירה בבעלותך זה לא סיבה להמשיך את העושק
אין ספק שהדברים נכוחים ונכונים.
ועדיין לא צריך להקצין
אין פה שום עושק
ואף אחד לא חייב שום הורה באקדח או ברובה
לתת כסף

עד מתי

משתמש מקצוען
@אין עוד מלבדו" @-דינה-
לכל הצוחקים הלוואי וגם אני הייתי צוחקת על זה
אבל זה המצב, אם אתם לא מאמינים תעשו בדיקה
כמתעסקת בתחום זה לא נכון
באמת היום בחורה שמסודרות בעבודה בהייטק גם עם 400 יכול ללכת מעולה
זה יותר משחק היום אצל הבחורים
מה לומדת ועובדת מאשר אם נותנים 400 או 700
ובלי קשר , הסכומים היום ירדו כי באמת איו לאנשים!!

שוקולד עילית

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
כמתעסקת בתחום זה לא נכון
באמת היום בחורה שמסודרות בעבודה בהייטק גם עם 400 יכול ללכת מעולה
זה יותר משחק היום אצל הבחורים
מה לומדת ועובדת מאשר אם נותנים 400 או 700
ובלי קשר , הסכומים היום ירדו כי באמת איו לאנשים!!
גם אני מתעסקת בתחום...
כנראה לא באותו אזור של אנשים

שוקולד עילית

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לטאים קלאסים
וולפסון, חברון וכו'
מעניין
אגב זה נכון מה שכתבת שבחורה עובדת שמכניסה יפה משחק מאד היום
אבל הסכומים שכתבתי עדיין קיימים, הקיצוני מליון(קיצוני, אבל קיים)
והקלאסי 600, 700, 800

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  61  פעמים

לוח מודעות

למעלה