אין עוד מלבדו"
משתמש פעיל
תזהרי לפחות לא לומר בקולגם את זה אמרו לפני עשרים וארבעים ושישים שנה.
מי שכופר ב1 מ13 עיקרי אמונה הוא אפיקורס
אף על פי שיתמהמה אחכה לו בכל יום שיבוא
תזהרי לפחות לא לומר בקולגם את זה אמרו לפני עשרים וארבעים ושישים שנה.
נכון אין עליהםתכלס אין על החסידים אצלם מאה חמישים אלף זה כבר לארג'
? במאה חמישים מכל צד אתה קונה דירה בפריפריה (מאה חמישים מכל צד מקובל, לא מאה חמישים רק הכלה.)נכון אין עליהם
לכן הם גרים בשכירות שנים
דירות נורמליות בפריפריה עולות באזור מליון ומעלה? במאה חמישים מכל צד אתה קונה דירה בפריפריה (מאה חמישים מכל צד מקובל, לא מאה חמישים רק הכלה.)
אגב מיליון באמת השתגעו! גם 700 -800 זה המון! אבא צריך להרוג את עצמו בשביל שלבנות שלו יהיו דירות במרכז וחס וחלילה לא בפריפריה? זה כמעט מחיר של דירה חדשה שלמה 4 חדרים בפריפריה! (עמנואל מיליון 200, כנ"ל צפת, טבריה, אופקים אין לי מושג אבל נראה לי גם הכיוון)
זה מה שלא ברור לי? במאה חמישים מכל צד אתה קונה דירה בפריפריה (מאה חמישים מכל צד מקובל, לא מאה חמישים רק הכלה.)
אגב מיליון באמת השתגעו! גם 700 -800 זה המון! אבא צריך להרוג את עצמו בשביל שלבנות שלו יהיו דירות במרכז וחס וחלילה לא בפריפריה? זה כמעט מחיר של דירה חדשה שלמה 4 חדרים בפריפריה! (עמנואל מיליון 200, כנ"ל צפת, טבריה, אופקים אין לי מושג אבל נראה לי גם הכיוון)
לכן צריך לתת לו דירה שלמה כמעט בפריפריה? לגבי המחיר- לא כתבתי אחרת.דירות נורמליות בפריפריה עולות באזור מליון ומעלה
לא כל זוג יכול לקחת משכנתא מטורפת
איך שהם ישנו בלילה שההורים שלהם קנו להם דירהזה מה שלא ברור לי
איך הבנות האלו ישנות בלילה שהאבא מתגלגל לו במיטה????
אני אומרת בקול שאני מאמינה שהוא יכול לבוא בכל יום, ועדיין להגיד 'בטוח יבוא עד שנצטרך לחתן ילדים' אמרו גם בדור הקודם.תזהרי לפחות לא לומר בקול
מי שכופר ב1 מ13 עיקרי אמונה הוא אפיקורס
אף על פי שיתמהמה אחכה לו בכל יום שיבוא
לפחות הם חייםנכון אין עליהם
לכן הם גרים בשכירות שנים
סליחה. אבל זה לא סיבה להמשיך את העושק הזהאיך שהם ישנו בלילה שההורים שלהם קנו להם דירה
ומי אמר שהם באמת ישנו?איך שהם ישנו בלילה שההורים שלהם קנו להם דירה
אין ספק שהדברים נכוחים ונכונים.במקום להתפלסף בוא נסכם
א. מבחינת מאמץ עדיף לכל אחד לעמול כל חייו על דירה אחת ולא על שבע דירות (יש למ. קינן ספר ששם מתואר שבהודו תינוקת זה נזק ולכן הם נוטשים אותם לא רחוק משם)
ב. גם אם יותר נחמד להכנס מיד אחרי החתונה לדירה בבעלותך זה לא סיבה להמשיך את העושק
כמובן, אבל לצערינו המוסכמות החברתיות הם סוג של אקדח על הרקה!אין ספק שהדברים נכוחים ונכונים.
ועדיין לא צריך להקצין
אין פה שום עושק
ואף אחד לא חייב שום הורה באקדח או ברובה
לתת כסף
כמתעסקת בתחום זה לא נכון@אין עוד מלבדו" @-דינה-
לכל הצוחקים הלוואי וגם אני הייתי צוחקת על זה
אבל זה המצב, אם אתם לא מאמינים תעשו בדיקה
גם אני מתעסקת בתחום...כמתעסקת בתחום זה לא נכון
באמת היום בחורה שמסודרות בעבודה בהייטק גם עם 400 יכול ללכת מעולה
זה יותר משחק היום אצל הבחורים
מה לומדת ועובדת מאשר אם נותנים 400 או 700
ובלי קשר , הסכומים היום ירדו כי באמת איו לאנשים!!
לטאים קלאסיםגם אני מתעסקת בתחום...
כנראה לא באותו אזור של אנשים
מענייןלטאים קלאסים
וולפסון, חברון וכו'
זה הקלאסי. וגם 500 הולך מצויןוהקלאסי 600
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: