לאיזה צורך את צריכהמצאתם מישהו מתאים בתחום?
אם הייתם מרוצים נשמח להמלצות.
אני לא יודעת מה לענות, רק כן רוצה לחדד לך נקודה, יש לי חברה קרובהההה בכזה מצב, היא ובעלה סובלים נוראאא כבר כמה שנים, והם היו אצל המון המון מטפלים, חשוב מאוד לחפש מטפל במיוחד למקרה הספציפי הזה, אולי פסיכולוג/ פסיכותרפיסט... אין לי באמת מושג. רק אצל חברה שלי הם כבר כמה שנים עוברים ממטפל למטפל, אחד עם תעודה של י.נ.ר (שכנראה תפקידו בעיקר לעזור לזוגות רגילים להעלות את רמת השמחה בחייהם) למטפל בסי בי טי ואנ אל פי ועוד כל מיני שיטות ובעיקר אנשים מקסימים שעברו קורסים נהדרים, אבל שההתרשמות שלי שהם יכולים לעזור (מאוד) לזוגות שרוצים עוד קצת אושר ושלוה בחיים, אבל למקרים כמו שאת מציינת שדורשים טיפול מאוד עמוק, חשוב לחפש מישהו גם מקצועי וגם עם התמחות בעיניין הזה...מחפשת בשביל חברה.
בעלה עבר משבר נפשי מאד קשה וירד עמוק עמוק. היא מצידה התחילה תהליך גירושין אחרי שהרבה זמן ניסתה כל מה שיכלה
אבל הוא לא הסכים לקבל עזרה.
כרגע הוא החליט שהוא כן רוצה לחזור.
והיא אובדת עצות.
מחפשת מטפל/ יועץ עם ניסיון בתחום הזה שיהיה הכי טוב שיש . מכירים?
זאת התייחסות לא נכונה לחיי נישואין.היא יכולה להתגרש למה לעבוד קשה כ"כ? זה בתנאי שאין ילדים ברקע
יש משהו עם המלצה אישית?
בקשה דחוף!
משה גדליה לב מאשדודמחפשת מטפל/ יועץ עם ניסיון בתחום הזה שיהיה הכי טוב שיש . מכירים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: