לא!!!הרב אריה אטינגר
סליחה אבל איך את יכולה לקחת אחריות ולכתוב ככה את יודעת בכלל מי רואה את ההודעה הזאתי ולמה זה יכול לגרום?אם חלילה בעלה היה חולה באיזה מחלה ל"ע והטיפול הוא שנתיים זה גם סיבה לגירושין כי מי יודע כמה זמן ייקח?
אם התכוונת לאריה אטינגר אז אני שמעתי ממישהו שטופל על ידו שהוא היטיב איתו מאוד, ודרך אגב בתוכניות שלו זה בולט מאוד המקצועיות שלו למי שמבין בזה...לא לוקחים מישהו שאתם מכירים מתוכניות ברדיו
תחפשו מישהו ששמעתם עליו ממישהו שאתם מכירים ומאמינים בו שאומר לכם אני מכיר אותו כאחד שיודע לעזור
אשמח לדעת "בנימיני" למה זו התגובה שלך
אם התכוונת לאריה אטינגר אז אני שמעתי ממישהו שטופל על ידו שהוא היטיב איתו מאוד, ודרך אגב בתוכניות שלו זה בולט מאוד המקצועיות שלו למי שמבין בזה...
לא ידעתי שלענות דעה פשוטה זה לקחת אחריות ויכולל לגרום...סליחה אבל איך את יכולה לקחת אחריות ולכתוב ככה את יודעת בכלל מי רואה את ההודעה הזאתי ולמה זה יכול לגרום?
היא מטפלת או יועצת זוגית?אסתר טבצ'ניק אלישע 33 בני ברק
035706583
(אישה מבוגרת , בעלה היה חברותא של הסטייפלער והגר"ח, מקצועית שנים רבות)
מצאתם מישהו מתאים בתחום?מחפשת בשביל חברה.
בעלה עבר משבר נפשי מאד קשה וירד עמוק עמוק. היא מצידה התחילה תהליך גירושין אחרי שהרבה זמן ניסתה כל מה שיכלה
אבל הוא לא הסכים לקבל עזרה.
כרגע הוא החליט שהוא כן רוצה לחזור.
והיא אובדת עצות.
מחפשת מטפל/ יועץ עם ניסיון בתחום הזה שיהיה הכי טוב שיש . מכירים?
שניהםהיא מטפלת או יועצת זוגית?
אני שמעתי עליו דברים טוביםתודה, עדיין מחפשת מידע דווקא על שטרן
אף אחד לא שמע עליו??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: