לשמחתי הלכתי ליועץ זוגי אמיתי ומקצועי שהעלה את חיינו על מסלול נכון.
כל כך התאהבתי בתחום שהלכתי ללמוד אותו בצורה מסודרת במקום מקצועי!
ובכוונה אני לא
משווק את עצמי כאן, כי אני רוצה שאנשים יאמינו למה שאני אומר ולא יחשבו שזו איזו פרסומת אישית.
תודה על הפידבק.
אכן, נחשפתי לשיטות הללו מהצד של האנשים השבורים, הגרושים והאומללים שחיהם נהפכו על פיהם בעקבות יהירות ושחצנות של "יועצים" למיניהם.
זה קורע את הלב ומפוצץ את כל מערכת העצבים הקיימת.
אני בהחלט חושב שהציבור צריך להתעורר וחבל שיש לי רק את הפורום הזה בשביל לומר משהו.
ברצינות, לא מבי איך עדיין חוקי כאן במדינה לייעץ ולטפל באנשים כשכל הידע שלך מסתכם בכמה הרצאות ששמעת ממישהו...
ואם יורשה לי להוסיף, וכאן אני אולי עלול לאבד חצי מהקהל שעד עכשיו אהד את דבריי, שכן נחשפתי בעצמי לשיטות כאלו, לא משהו רשמי. אבל מערכת חינוך שלמה שעברתי בה שכוללת תלמוד תורה - ישיבה קטנה - ישיבה גדולה, שלאורך כל השנים הללו לא היה איש אחד!!! אחד!!!!!! שלמד באופן מקצועי כיצד להתייחס לילד/בחור וכיצד לא להרוס לו את הנפש.
חושבים שאני הזוי?
תשאלו את בחורי הישיבות שאתם מכירים כמה טעויות בחינוך על בסיס יומי/שעתי קורות בישיבה שלהם.
כמה בחורים פגועים עד עמקי נשמתם מיחס לא הולם של אנשי צוות וכמה הידרדרו בעקבות טעויות שדרכו על נשמתם.
אל תסמכו עליי. לכו לבדוק, ואז תגידו לי אם הציבור החרדי לא צריך להרעיד את כל אמות הסיפים בעניין ההתמקצעות והיחס שאנחנו נותנים להתנהלות עם נפשות.
את שלי אמרתי, בתקווה להבנה.