נכתב ע"י גולד;1278597:אחד הנזקים הכי גדולים בדור של היום, זה שיטות המוח אחד ודומיהם....
קודם כל מניסיון זה גורנישט מיט נישט....
סיפורי אליבבות שלא היו ולא נבראו...
שנית, אנשי חינוך (כן, אנשי חינוך) מתריעים ע"ז.
נכתב ע"י גולד;1278607:אני חייב להוסיף הערה,
מניסיוני, היו דברים שבאמת זיהו נכון, אבל, אין לזה טיפול ונגמר, זה משהו שמתחיל ולא נגמר, כמו שזוהו בעיות מסויימות עכשיו (בהנחה שזה נכון..) מחר צצות בעיות חדשות, זה הופך אותך לתלות ומוגבלות איומה!
אני מכירה בת משפחה של אחד הרבנים שעוסקת בתחום.נכתב ע"י חסידישער;1278647:הרב וואזנר מתנגד בנחרצות למח אחד. לפי דבריו, יש בזה עבודה זרה ממש!!! ראו הוזהרתם!
נכתב ע"י פורום;1278702:מנסין אישי יש שלושה דברים שיכולים לעזור: זמן, זמן וזמן. לתת לילד את הזמן שלו גם בקטעים של מוצץ או כל מיני דברים שלכאורה הילד נראה שלא גדל לפי הספר וכבר צריך או אפילו חיב להתקדם בחיים בגלל הרבה סיבות מוצדקות אני תמיד מזכירה לעצמי :אף אחד לא הולך לישיבה עם מוצץ אף ילדה בסמינר לא ישנה עם אמא במיטה ואם אין בעיה חמורה כולם בגיל בר מצוה כבר יבשים....
כשאנחנו מפנימים את התובנות המרגיעות האלה זה יוצר שלוה גם אצל הילד וזה בטוח יכול רק להועיל.
ניסיתי וזה עבד ברוך ה.
תקראו את הספר: "ריפוי או פיתוי"נכתב ע"י shoshi;1278693:אני כותבת לכל המזלזלים והמנפנפים למיניהם בשיטות הריפוי האלטרנטיביות.
סליחה, אבל אני תמיד צוחקת על כל מי שמתיימר לזלזל בנושאים האלו. או יותר נכון בנושאים שאין לו בכלל שמץ של מושג בהם.
כלום אתם יודעים מה זה בכלל שאתם מרשים לעצמכם לקטול ולזלזל? עשיתם מחקרים בעניין וראיתם שזה כלום אחד גדול?
למי כן יש את היכולת לקבוע דברים בנושא? לאחד שלמד באוניברסיטאות, עשה מחקרים של שנים, הצליב נתונים, בדק והעמיק, לו יש את האפשרות לבוא לקבוע נתונים - זה שטויות, או שיש בזה משהו.
אבל באים אנשים ואומרים - זה לא יכול להיות! איך יכול להיות שהמטפל נוגע לי/עושה לי/צ'אקרות/ הילות וכו' - וזה משפיע עלי?? איך יכול להיות? אני לא מאמין בזה!
אז אני שואלת - ואני באמת לא מבינה, איך יכול להיות שאני שמה דף בתוך הפקס וזה יוצא בלוס אנג'לס? איך? אז לבוא לומר שאני לא מאמינה בפקס, כי אני לא מבינה איך זה פועל?
עכשיו, מה כן.
יש כיום שוק נרחב ופרוץ של מטפלים מתחילים הרוצים להכנס לשוק ולכן גובים מחירים זולים. הרבה מאוד פעמים אנשים ה'חסים' על ממונם הולכים אליהם ואח"כ אוכלים אכזבות ומספרים קבל עם ועדה: אני לא מאמין בזה!
נו, ברור. גם אם אשלח פקס דרך מכשיר שלא מתוכנת נכון, וההוא מלוס אנג'לס לא יקבל אותו, אהיה אכולת אכזבות מהטכנולגיה הזאת ואצעק קבל עם ועדה: אני לא מאמינה בזה, זה שטויות!
נכתב ע"י קקטוס;1278729:תקראו את הספר: "ריפוי או פיתוי"
שמסכם את כל השיטות מבחינה מחקרית
על רוב השיטות המוכרות נערכו מחקרים שמדדו יעילות
אחוז מסויים מהשיטות נמצאו יעילות
חלק נמצאו מאוד נעימות אך חסרות יעילות
וחלק נמצאו חסרות יעילות לחלוטין, ואף סתם מכאיבות
חלק נמצאו מסוכנות
אז אם את מחפשת את הצד המדעי - זה כבר נבדק.
לעניין השיטות השונות:
יש אנשים שהשיטות עובדות עליהם - וזה לא משנה איזו שיטה.
יש כאלה שזה לא עובד עליהם- וגם כאן לא משנה איזו שיטה.
הכל תלוי ברמת השכנוע העצמי
אפשר לראות אנשים שמסתובבים אצל רופאי אליל במשך שנים, נראים כמו עלה נבול של אקליפטוס נגוע במחלת עצים נדירה, אבל משכנעים את עצמם ואת הסובבים אותם, שהחיים שלהם טובים יותר.
ויש אנשים שפשוט חיים את החיים בלי להתרוצץ במרוץ אחרי פתרונות.
הם ניצלים מה"מאבחנים" הפיראטיים, שיכולים לאבחן דלקת קרום המוח למקרר (אם הוא רק נותן להם את פרטי כרטיס האשראי שלו).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: