והמגייס הזה (זאבי שמו), לא רק מפרסם, אלא גם עושה צנתוקים ומשכנע אברכים בטלפון אחד אחד. ע"כ אינני חושב שזאת החברה עצמה, אלא מישהו שמנצל את שם החברה כדי למשוך השקעות מתמימים.וואו
רקורד מרשים!
אז למען ה' אם הוא יזם מצליח למה לו לפרסם בבני ברק???
והמגייס הזה (זאבי שמו), לא רק מפרסם, אלא גם עושה צנתוקים ומשכנע אברכים בטלפון אחד אחד. ע"כ אינני חושב שזאת החברה עצמה, אלא מישהו שמנצל את שם החברה כדי למשוך השקעות מתמימים.וואו
רקורד מרשים!
אז למען ה' אם הוא יזם מצליח למה לו לפרסם בבני ברק???
הכלל ברור וחד משמעי: אסור למכור סטארט-אפים אמיתיים לאברכים.זה ודאי, רק שכן עושה רושם שמוכרים פה מוצר אמיתי ולא חלום... וזה כבר משהו
ברגע שהוא הבין שאני מתעמת איתו הוא התחיל לתקוף אותך אישית...והמגייס הזה (זאבי שמו),
אגב, לשאלתי מה הסיכוי שיש לכל אחת מהמוצרים להצליח הוא השיב, כי לכל סטארטפ יש 50 אחוז הצלחה
מחלויקת95% מהם, יירדו לטמיון, ולעולם מציאות זו תישאר דומה
רק אומר שהמספר 95% יורד לטמיון, לא מדובר על המיזמים שמוצעים לאברכים בבני ברק, שם 99.99999 יורדים לטמיון.הכלל ברור וחד משמעי: אסור למכור סטארט-אפים אמיתיים לאברכים.
95% מהם, יירדו לטמיון, ולעולם מציאות זו תישאר דומה. זה מתאים רק לשחקנים הגדולים, שיכולים בהון רב לשנות את כללי המשחק, ולא מסכנים את חתונות ילדיהם.
וכאשר להם זה לא מתאים מסיבות שונות, הסכיון גדול עשרות מונים למשקיעים לקטנים.
ומכיוון שמספר הסטארטאפים ששווקו עד היום בבני ברק עומד על פחות מ-9,999,999 לא מצאו עד היום את שבריר האחוז ההוא שכן הצליח...רק אומר שהמספר 95% יורד לטמיון, לא מדובר על המיזמים שמוצעים לאברכים בבני ברק, שם 99.99999 יורדים לטמיון.
הכלל ברור וחד משמעי: אסור למכור סטארט-אפים אמיתיים לאברכים.
95% מהם, יירדו לטמיון, ולעולם מציאות זו תישאר דומה. זה מתאים רק לשחקנים הגדולים, שיכולים בהון רב לשנות את כללי המשחק, ולא מסכנים את חתונות ילדיהם.
וכאשר להם זה לא מתאים מסיבות שונות, הסיכון גדול עשרות מונים למשקיעים קטנים.
תמימות....ישנם 'השקעות' שאמורים להיות כלולים בקטגוריה זו.
המספר שלו זה 0504169327מודעה זו פורסמה היום בחוצות העיר בני ברק!
התקשרתי לשירות לקוחות לשמוע במה מדובר, מדובר בחברה שמשווקת סטארטאפים, יש להם 13 חברות לפיזור מקסימלי... [המשווק התעקש שזה לא נקרא סטארטאפ כי זה בשלב מתקדם...]
נאמר לי שלחברה קוראים "מיקרודל" ובראשה עומד "יוסי דה-לוי".
מה דעתכם???
אם מישהו יוכל לעשות בדיקה מקצועית סביב החברה הזו (האם מדובר במשהו רציני) ולהעלות את הממצאים לכאן זה יהיה ממש לתועלת הציבור.
נ.ב. לשאלתי אם הם מפרסמים גם בציבור החילוני, בהתחלה אמר שכן וכשהתעקשתי איפה בדיוק הוא שינה ואמר שהם לא פונים לציבור החילוני בזמן מלחמה כי הם סוגרים את הכיס (??)
יש הקלטה?המספר שלו זה 0504169327
התקשרתי וזה פשוט מדהים
להלן מספר פנינים
: "הסטטיסטקות לא רלוונטיות בכלל להשקעות ולכן כמעט בטוח שכל המיזמים יצליחו"
"אין מה להתייעץ עם מומחים חילוניים כי הראש שלהם עקום מהאייפון"
"גם אם חברות מהמיזמים יפלו אתה לא תפסיד את הכסף אלא רק לא תרויח"
"אני הרווחתי בשנים האחרונות מליונים(לשאלתי איפה??)-בחברות(איזה?)יש להם שמות באנגלית ואני לא זוכר-אמיתי!"
"ברוב החברות היום בשוק מרויחים 15% תשואה בטוח(מה???)"
"אתה לא משקיע במיזמים אלא בחברות ולכן גם אם זה יפול לא הפסדת (???)"
"החילונים לא משקיעים בגלל המלחמה והגויים בגלל הרפורמה המשפטית "
בקיצור סטאנדאפ מושלם מומלץ לבין הזמנים או לניטל
אה ואיך שכחתי "בכלל זילובסקי הפחיד אותנו בקרונה אין מה להאמין לו(ציטוט)"
בעייני רעיון גאוני פשוטיש הקלטה?
יש הקלטה אבל לא בא לי שישמעו את קולי ואני צריך להורידיש הקלטה?
לא בטוחה שזה חוקי לפרסם הקלטה של אדם בלי ידיעתו ואישורו.יש הקלטה אבל לא בא לי שישמעו את קולי ואני צריך להוריד
מותר לפרסם באישור מצד אחד ממשתתפי השיחה.לא בטוחה שזה חוקי לפרסם הקלטה של אדם בלי ידיעתו ואישורו.
על פי החוק מותר לצד אחד בשיחה להקליט ללא ידיעת הצד השניואולי אפילו לא חוקי להקליט אותו.
חוקיתמותר לפרסם באישור מצד אחד ממשתתפי השיחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: