הקו הכשר היחיד שעושה עבודה מצוינת נגד רמאיםקו תוכן מעולה
אנחנו קיבלנו ע"ע להקשיב רק לקו שלו
03-509-7000
מביא תמצות עדכונים חשובים פעמיים שלוש ביום
(לפעמים כשיש עדכונים חשובים אז קצת יותר)
קו נקי שר' איצ'ה מקו המידע עושה שם עבודה נהדרת
ומוציא סולת מפסולת.
מומלץ!
איצ'ה כתב ברור מאוד.אני איתך בכל הדרך
אני חושב שחסר אנשים כמוך
ואם רק היית מגיע לחיינו עשור אחורה...
אני באמת חושב שהציבור החרדי נזקק לאנשים כמוך
ועדיין אני חושב שצריך לתת את ההגדרות המדויקות
מה מוגדר נוכל
מה מוגדר חוסר יושרה
וכו'
אני כמובן מאמין לך שהוא נוכל
אבל הטיעונים שעלו פה לא שכנעו אותי שמדובר בנוכל(כמובן שאני חושב
שהאיש יודע שהוא מרוויח כסף שרחוק מאוד מאוד מלהיות מגיע לו)
ועדיין זה לא מוגדר נוכלות
בדיוק כפי שבחנות אם ירשמו מחיר וכשתגיע לבית תגלה ששחייבו אותך גם על מע"מ ועוד איזה חיוב או שניים....
זה חוסר הגינות וחוסר יושרה
נוכלות הגדרתה שמדובר באדם כפשוטו שמשקר
ואומר דברים שאינם אמת
כמו למשל יש לי 60 אחוזי הצלחה שהבאתי מקודם...
בקיצור חלילה מלהרפות את ידיכם
המשיכו
רק לדעתי כדאי לדייק את הדברים
1. תודה על המילים הטובות!... הטיעונים שעלו פה לא שכנעו אותי שמדובר בנוכל(כמובן שאני חושב
שהאיש יודע שהוא מרוויח כסף שרחוק מאוד מאוד מלהיות מגיע לו)
ועדיין זה לא מוגדר נוכלות
בדיוק כפי שבחנות אם ירשמו מחיר וכשתגיע לבית תגלה ששחייבו אותך גם על מע"מ ועוד איזה חיוב או שניים....
זה חוסר הגינות וחוסר יושרה
נוכלות הגדרתה שמדובר באדם כפשוטו שמשקר
ואומר דברים שאינם אמת
הטענה העיקרית: מפרסם "משרה" במיוחד לחסרי עבודה, מבטיח הכנסה גבוהה מאוד, "עם החזר מלא על הקורס!".
2. מי שמבקש להתייעץ לפני רישום - מושפל בצעקות ("כדי לחשל אותם" כפי שתשמע בשיחה שלי איתו).
3. מחייב לשלם על קורס נוסף כי "מי שלא עובר את שניהם לא מקבל מימון" (ס"ה קרוב ל-20,000 ש"ח).
4. והוא עצמו, לא מצליח להביא תלמיד 1! מתוך מאות שעברו תחת ידיו, שקיבל את כספו חזרה.
5. מושך צ'קים לפני סיום הקורס, בניגוד מוחלט לסיכומים בחוזה (ואת זה שמעתי בהקלטות בדו שיח עם התובעים, והוא לא מכחיש!).
6. נרשמים תחת לחץ המבקשים לבטל יום למחרת! סורבו ונאלצו לשלם הכול, בטענה שתוך כדי רישום ובדרכם הביתה ברכבו, העניק להם את השיעור הראשון.
7. הטענות מאומתות ע"י צוות עו"ד שמצאו גם תביעות קודמות נגדו שבהן הלקוחות ניצחו, דרשו מילוי שאלון מפורט, כולל תמלול מקצועי של הקלטות רבות, ולא נותרה להם אפשרות מלבד הגשת תביעה.
???אבל לא הבנתי איך קשור לפה הסיפור עם תווי הנכים? איך זה קשור לקורס מתווכים?
שבין שלל שקריו השגורים בפיו, הבטיח משרות בעיריות (כמובן שיקר), "תו נכה לרכב" (פלילי), "קדימות" במחיר למשתכן (שקר), "תנאי הלוואה של בנקאים בלבד" (אין מוצר כזה) ועוד ארוכה הרשימה ששמעתי במו אוזניי.
אני בהלםםםשבין שלל שקריו השגורים בפיו, הבטיח משרות בעיריות (כמובן שיקר), "תו נכה לרכב" (פלילי), "קדימות" במחיר למשתכן (שקר), "תנאי הלוואה של בנקאים בלבד" (אין מוצר כזה) ועוד ארוכה הרשימה ששמעתי במו אוזניי.
חבר קרוב השקיע בחברה שמפתה דרך הווצאפ להשקיע באתר בי"ת רווח אל"ף יו"ד גימ"ל נו"ן טי"ת.
לפי צורת העבודה והמהירות בה גבו ממנו 1800 שקל - שוב פעם תמורת לימודים של הפלטפורמה הגאונית שלהם (חה חה חה) נשמע שזו נוכלות. ראו הוזהרתם.
@אלי אלימלך - אני רואה שיש כאלו שלקחו את המדריך שלך צעד קדימה...מודעה זו פורסמה היום בחוצות העיר בני ברק!
התקשרתי לשירות לקוחות לשמוע במה מדובר, מדובר בחברה שמשווקת סטארטאפים, יש להם 13 חברות לפיזור מקסימלי... [המשווק התעקש שזה לא נקרא סטארטאפ כי זה בשלב מתקדם...]
נאמר לי שלחברה קוראים "מיקרודל" ובראשה עומד "יוסי דה-לוי".
מה דעתכם???
אם מישהו יוכל לעשות בדיקה מקצועית סביב החברה הזו (האם מדובר במשהו רציני) ולהעלות את הממצאים לכאן זה יהיה ממש לתועלת הציבור.
נ.ב. לשאלתי אם הם מפרסמים גם בציבור החילוני, בהתחלה אמר שכן וכשהתעקשתי איפה בדיוק הוא שינה ואמר שהם לא פונים לציבור החילוני בזמן מלחמה כי הם סוגרים את הכיס (??)
אני חושב שהוא שכח לציין שצריך לכתוב מספר כשר...@אלי אלימלך - אני רואה שיש כאלו שלקחו את המדריך שלך צעד קדימה...
הבחור הזה הוא מ"אנש" הוא אפי' השמיץ את איצה קו המידע שהוא וכו'...אני חושב שהוא שכח לציין שצריך לכתוב מספר כשר...
לדעתי כל פרסומת שמפתה אברך להשים כסף על סטארטפ זה בור ברשות הרבים ומוטל על כ"א לסלק את הנזק.
מבדיקה קצרה שערכתי ממידע גלוי ברשת עולה כי קיימת חברה כזו במודיעין-מכבים-רעותנאמר לי שלחברה קוראים "מיקרודל" ובראשה עומד "יוסי דה-לוי".
השאלה היא איפה אפשר לראות את כל ה13 סטארטפים שהם משווקים זה אמור להיות רשום באיזה מקום.מבדיקה קצרה שערכתי ממידע גלוי ברשת עולה כי קיימת חברה כזו במודיעין-מכבים-רעות
ציטוט מהאתר הבא -השאלה היא איפה אפשר לראות את כל ה13 סטארטפים שהם משווקים זה אמור להיות רשום באיזה מקום.
תקציר מידע על חברת מיקרודל
חברת "מיקרודל" נוסדה בידי היזם יוסי דה לוי שהקים 19 חברות מאפס כאשר בשתיים מהן עשה אקזיטים ושאר החברות מנוהלות ומתפקדות היטב.
בין היתר יוסי הקים את: "שעשועים וספורט" שסיפקה מעל %60 ממתקני השעשועים לפארקים בארץ ומכירות רבות בחו"ל ומכר את החברה לבני גאון ז"ל. הקים חברה לפיתוח שקיימת עד היום. את "הידרו תעשיות" הקים ביחד עם סטף ורטהיימר שנמכרה לסאן קאסט האמריקאית ב 2010.
"מיקרודל" מאגדת תחתה 15 חברות הזנק כאשר ארבע מהחברות החלו למכור את הפיתוחים שלהן בשוק בחודשים האחרונים, ארבע מהן מתכוננות להתחיל מכירות בחודשים הקרובים והשאר בשלבי פיתוח אחרונים, להלן חלק מהחברות/פיתוחים:
• AQUATECH FISHERIES
מפעל בנגב לגידול דגי ים על הקרקע בטכנולוגיה חדשנית, הושקעו בחברה זו כ 100M
ש”ח ולאחרונה החברה החלה במכירות.
“FISHRIES NVSD “בארה”ב מתכננת להקים פרויקט דגים בדומה לנגב.
לאתר החברה
A.B.A SCIENCE PLAY
מתקני משחק לפארקים מדעיים
לאתר החברה
וואוציטוט מהאתר הבא -
מיקרודל - KillerMedia
תקציר מידע על חברת מיקרודלתקציר מידע על חברת מיקרודל חברת “מיקרודל” נוסדה בידי היזם יוסי דה לוי שהקים 19 חברות מאפס כאשר בשתיים מהן עשה אקזיטים ושאר החברות מנוהלות ומתפקדות היטב. בין היתר יוסי הקים את: “שעשועים וספורט” שסיפקה מעל %60 ממתקני השעשועים לפארקים בארץ ומכירות רבות בחו”ל ומכר את החברה...killermedia.co.il
האתר הרשמי -
Microdel – The Innovation Incubator – Private venture studio and incubator
www.microdel.co.il
למה הלוגו של מיקרודל לא מופיע על המודעות?וואו
רקורד מרשים!
אז למען ה' למה לפרסם בבני ברק???
זה ודאי, רק שכן עושה רושם שמוכרים פה מוצר אמיתי ולא חלום... וזה כבר משהולמה הלוגו של מיקרודל לא מופיע על המודעות?
בשלב ראשון צריך להוכיח כי המשווקים הם אכן סוכנים מורשים של מיקרודל
בשלב השני כדאי להתייעץ עם איש מקצוע שיבדוק את המצב הכלכלי של החברה ואת היכולות הפיננסיות של המשקיע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: