של בית ירושלמי?קאנטרי רמות
של בית ירושלמי?קאנטרי רמות
כןשל בית ירושלמי?
מי שיודע מה מחיר השוק כעת לדירות חדשות ברמות אשמח אם יעדכן. ואיפה יותר יקר למעלה או למטה. קודם כל שנדע מה המחיר הרגיל היום ואם הפרויקט של ברנדווין לפחות לא יותר יקר ממחיר השוק כרגע [כמו רוב עסקאות ה20-80 לאחרונה]
על סמך מה אתה חושב ככה ?לא יודע. זה נראה ככה. אם מישהו יודע שיעדכן.
זה כבר ברור ומוחלט שמה שהיא מפרסמת זה "בית ירושלמי"?לא להתקרב לבית ירושלמי ברמות
זה מחיר מופקע באמת
תמהני על ח. ברנדויין שנפלה בפח הזה..
המחירים של הפרויקט הזויים בכל קנה מידה, במיוחד שהז נראה בניין של משרדים ולא של מגורים
בניין בודד שלא משתלב בנוף
לא נראה שיש בכלל סיכוי שיצליח
יצא לך להבין על מה מדובר?לי היא כתבה במייל שהפרוייקט הזה כבר לא רלוונטי.
לא נידבה מידעיצא לך להבין על מה מדובר?
כן הכל שקר...לדעתי המטרה שלה מלכתחילה זה למשוך אותך לפגישה, הרי לא ייתכן שנמכרו 20 דירות תוך יומיים....
ואז בפגישה להציע לך דברים אחרים...
מעבר לסיבוב שעושים על כל אחד 200 ש''ח.העניין הזה של יזמים היום לבקש 200 שח לפחות רק על הפגישה שבה הם מנדבים את המידע
זה דבר פסול מיסודו
למה לחייב אנשים לבוא לפגישה ובסוף הם יראו שלא מתאים להם ושילמו את הדמי פגישה בכל מקרה...
למה לא לפרסם לרשימת תפוצה את הפרויקט מי שנראה לו שיבוא
לכתוב מראש שרק מי שמגיע דרך הקבוצה יקבל את ההטבה ואחרים לא
אני נרשמתי לקהילת הנדלן החרדית שם כל ההצעות חינם בלי מתווכים שמחפשים להרויח מלהציג את המידע
הצטרפות לקהילה
kehilathanadlan.vp4.me
בנוסף שימו לב שהם לוקחים 2% + מעמ על "התיווך" של לגלות את ההצעה... ככה שזה מוריד עוד יותר מהרוחיות של העיסקה...מעבר לסיבוב שעושים על כל אחד 200 ש''ח.
יש כאן אקט פסיכולוגי,
ברגע ששלמת על זה וכבר הוצת על כך כספים,
יש לך חשק בתת-מודע להחזיר את ההשקעה שלך
[גם אם מדובר בהשקעה לא גדולה], ומי מדבר כשבנוסף לכך באת מעיר אחרת,
ושרפת כמה שעות רק בשביל לזכות לפגישה המיוחלת...
מעבר לסיבוב שעושים על כל אחד 200 ש''ח.
יש כאן אקט פסיכולוגי,
ברגע ששלמת על זה וכבר הוצת על כך כספים,
יש לך חשק בתת-מודע להחזיר את ההשקעה שלך
[גם אם מדובר בהשקעה לא גדולה], ומי מדבר כשבנוסף לכך באת מעיר אחרת,
ושרפת כמה שעות רק בשביל לזכות לפגישה המיוחלת...
לא מכיר את המקרה המדובר ואני ממש לא אומר שזו הכוונה. אבל היו בעבר יזמים שונים שלקחו דמי רישום רק בשביל לקחת דמי רישום... כי אם באים 300 איש למשל ולוקחים מכל אחד 200 ש"ח - יש רווח נחמד של 60K בלי לעשות כלום...אני הבנתי כיון אחר לגמרי, כשיש הצעה מעניינת הרבה סקרנים באים לפגישה בלי שיש להם באמת את הכסף או את האומץ להשקיע, וכך מתבזבז למשרד המון זמן ללא רווח,
ובשביל לסנן שיבואו רק הרציניים באמת מבקשים דמי רצינות 200 ש"ח כך שרק מי שבא באמת להשקיע יבוא לפגישה.
לדעתי המטרה שלה מלכתחילה זה למשוך אותך לפגישה, הרי לא ייתכן שנמכרו 20 דירות תוך יומיים....
ואז בפגישה להציע לך דברים אחרים...
בהחלט שיתכן מאוד.אני הבנתי כיון אחר לגמרי, כשיש הצעה מעניינת הרבה סקרנים באים לפגישה בלי שיש להם באמת את הכסף או את האומץ להשקיע, וכך מתבזבז למשרד המון זמן ללא רווח,
ובשביל לסנן שיבואו רק הרציניים באמת מבקשים דמי רצינות 200 ש"ח כך שרק מי שבא באמת להשקיע יבוא לפגישה.
נ.ב.
אני זוכר שבעבר, חיה פרסמה במייל שמי שרוצה ליווי השקעה צריך להראות שיש בחשבון בנק את הכסף או לענות לשאלון קצר ולראות אם יש אפשרות להוציא מימון, אחרת אנשים באים ומבזבזים לה את הזמן כי מתברר פתאום שאין להם באמת את ההון העצמי הנדרש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: