הצצתי בחתימה וחיפשתי 4 אותיות... "מייל" יש אפשרות כזו?אני ממתין בסבלנות יחד אתכם.
בינתיים שלא ישעמם - תנו הצצה לחתימה שלי..
הצצתי בחתימה וחיפשתי 4 אותיות... "מייל" יש אפשרות כזו?אני ממתין בסבלנות יחד אתכם.
בינתיים שלא ישעמם - תנו הצצה לחתימה שלי..
אשתדל בעז"ה בל"נ להגיע אל זה גם בהמשך.הצצתי בחתימה וחיפשתי 4 אותיות... "מייל" יש אפשרות כזו?
ובכן..
בשורה משמחת ומרגשת!ובכן..
הגיע הרגע המיוחל -
ואנחנו בהחלט יוצאים לדרך!!
קבלו את הפורום החדש שלנו -
אגב,עובר ושב - הפורום החדש - עובר ושב. מה הולך פה?!.. וואו !!
חברי פרוג היקרים! שוב תודה למנהלים היקרים ובראשם @הכלבויניק שנתן לנו מקום של כבוד ללמוד, להחכים, להיוועץ, וגם "לשפוך.." קצת על העניין. פרולוג.. העניין שהוביל לפתיחת פורום ייעודי זה - נבע מהרגשת הצורך שהשתקפה מתוך אשכולות רבים, בעניין המצוקה של יוקר המחייה, עליית ריבית המשכנתאות וההחזרים...www.prog.co.il
אאם אתם מכירים אנשים בסביבתכם שיכולים ליהנות ולהעזר מהתכנים המעולים כאן - זה הזמן לספר להם על הפורום הנפלא שהולך לקום כאן בעז"ה.
זו קריאה אחרונה
עוד מעט מהדקים חגורות, וממריאים..!!
נאה דורש נאה מקיים!
אמנם רק התחלנו את התהליך עם @הון ובית אבל כבר עכשיו אנחנו יכולים להעיד ועל סמך נסיון רב של יעוצים,
שמדובר במשהו אחר ויוצא מן הכלל!
פעם ראשונה שאנחנו מתחילים להרגיש תקוה אמיתית ויש לציין הגיונית.
הגישה שהוא מביא איתו יחד עם כל תחושת השליחות שהוא פועל, מעוררים השראה.
@הון ובית גם ובמיוחד מעל במה זו, אין מילים להודות!
מכירים יועץ כלכלי שמלווה משפחות . בשם היימליך? אשמח להמלצותמישהו שמע על אהרון סלמון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: