זה בעיה שלך שלא בדקת שהאשראי לא עברתיזהרי מאד מסוכן מסוים מהמגזר שמציע ביטוחים זולים מאד.
בפועל אישית נכוונו ממנו שבמקרה של תאונה התברר שכלל לא היינו מבוטחים ( שכח לעדכן פרטי אשראי ) ושמעתי על עוד הרבה סיפורים איתו
זה בעיה שלך שלא בדקת שהאשראי לא עברתיזהרי מאד מסוכן מסוים מהמגזר שמציע ביטוחים זולים מאד.
בפועל אישית נכוונו ממנו שבמקרה של תאונה התברר שכלל לא היינו מבוטחים ( שכח לעדכן פרטי אשראי ) ושמעתי על עוד הרבה סיפורים איתו
שיש שני רכבים ו 3 ביטוחים לכל רכב ( חובה, מקיף וצד ג') מאד קשה לעקוב ולראות שחיוב אחד פתאום לא ירדזה בעיה שלך שלא בדקת שהאשראי לא עבר
מסתבר שהרבה יותר מ200 ש"ח..
סיפור מהיום!!
אני נהג חדש מעל 24 וללא עבר ביטוחי
דיברתי עם כמה סוכנויות וכולם היו בסביבות אותו המחיר
ואח"כ ישיר מחברת מגדל קיבלתי ביותר מאלף ש"ח פחות!!
לדעתכם השירות של סוכן שווה יותר מאלף ש"ח???
כפי שרואים זה לא אותו מוצר...מפרסמת לתועלת הציבור:
אנחנו כרגע התלבטנו אם לעשות חידוש לפוליסה בביטוח ישיר או דרך סוכן
הסוכן הראה לי שבפוליסה הזולה שהייתה לי הייתי צריכה לשלם 4000 ש"ח השתתפות עצמית - שזה המון!!
כך שלפעמים הזול יוצא יקר,
כי למה אנחנו לוקחים ביטוח? למקרים שח"ו נזדקק להם...
(לצורך השוואה בפוליסה שהסוכן הציע לי דמי השתתפות היו 1000)
נתקלתי שם בשירות יהיר ומתנשא ויקר להחריד בצורה לא פופורציונלית למתחרותאני מבוטח ב - AIG הכי זול מכל חברה אחרת.
גם כמה סוכנים שבדקתי לא יכלו לעמוד בהצעה שלהם.
גם כשהיו תביעות שונות ובעיה שהיה צריך לגרור את הרכב וכדו' הכל טופל במיידי בלי שום סחבת!
מפחיד לסמוך על סוכן שאתה לא מכיר..
מוזר מאוד, עד היום אני איתם והכל בסדר.נתקלתי שם בשירות יהיר ומתנשא ויקר להחריד בצורה לא פופורציונלית למתחרות
@אסתריקה הלר
מה עשית בסוף והיכן מצאת את הסוכן הטוב וזול?
מישהו יכול להוסיף על זה ?מוזר מאוד, עד היום אני איתם והכל בסדר.
ב"ה אלף פעם (!!) חוץ מכמה פעמים בודדות שהייתי צריך את עזרתם, היו זמינים וענו מיד ונתנו שירות מעולה.
ענין של סיעתא דשמיא!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: