מה הקשר יותר טובים ?? אנחנו לא אמורים לבטח את הלקוחואתם יותר טובים?
למה בעצם שתהיו יותר טובים מסוכנים הרי אתם פחות מרוויחים מהסוכנים לפי מה שכתבו כאן קודמי שהסוכנים מקבלים יותר על חשבון המבוטח .
אין הנחתום מעיד על עיסתו.
כתבתי את מה שכתבתי כי כך היה אצלי ומבורך כל יום את הסוכן שלי.
שמעון שטרן, "מלר שירותי ביטוח "
עדיין החברה מרוויחה המון ויותר מהסוכן שמרוויח רק אחוז קטן מאודואתם יותר טובים?
למה בעצם שתהיו יותר טובים מסוכנים הרי אתם פחות מרוויחים מהסוכנים לפי מה שכתבו כאן קודמי שהסוכנים מקבלים יותר על חשבון המבוטח .
אין הנחתום מעיד על עיסתו.
כתבתי את מה שכתבתי כי כך היה אצלי ומבורך כל יום את הסוכן שלי.
שמעון שטרן, "מלר שירותי ביטוח "
אשמח לקבל מספר טלפוןשמעון שטרן, "מלר שירותי ביטוח "
מאיפה הגעת לזה?הסוכנים סתם לוקחים עוד כסף וחבל
גמאותי.@אסתריקה הלר
אותי הם ביטחו בתור נהג חדש ללא עבר
סיפורים , מבדיקה שבדקתי הבדל של כמה אלפים לטובת ביטוח ישירמאיפה הגעת לזה?
יש לך פה עשרות ומאות סיפורים על סוכנים שהוזילו את הביטוח במאות שקלים.
טוב, ויכוח חסר תועלת.סיפורים , מבדיקה שבדקתי הבדל של כמה אלפים לטובת ביטוח ישיר
025943000אשמח לקבל מספר טלפון
אני עשיתי לפני חצי שנה ביטוח אצל כלל לנהג חדש (יותר צעיר ממנה) יצא לי 5700 ₪ לשנה כולל צד ג'היום עולה ביטוח באזור ה7000 לנהג חדש המחרים מאוד מאוד עלו
ספציפית הם ביקשו יותר יקר ממה שכלל ביקשו אצלי, ניסיתי אותם, הייתי בטוח שאני הול להיות מופתע...סיפורים , מבדיקה שבדקתי הבדל של כמה אלפים לטובת ביטוח ישיר
ויש לך פה גם מלא סיפורים על סוכנים שפישלו וסבכו את הענייניםמאיפה הגעת לזה?
יש לך פה עשרות ומאות סיפורים על סוכנים שהוזילו את הביטוח במאות שקלים.
בביטוח עדיף תמיד ללכת ישר ולא לעשות קומבינות, אם הקומבינה לא חוקית אתה פשוט לא מבוטח, לא כדאיבגלל המחירים הכל כך גבוהים הפתירון הכי טו בופשוט הוא לרשום את האוטו על שם נהג ותיק (אבא, אמא, סבא, שווער, שוויגער, או כל מוצר אחר...) ולעשות ביטוח על שמו ולהוסיף אותך בתור נהג.
חיסכון של אלפי שקלים בשנה.
כל מילה פנינהלסיכום הדברים:
ביטוח ישיר וכל הישירים נותנים מחירים יותר זולים, 'אבל' כשקורה מקרה ביטוחי תאונה וכד' הם מנסים להתנער ולהשית את החיוב והאחריות על בעל הרכב ודו', היות והם צרכים להוציא כסף מכיסם.
סוכני ביטוח, המחירים יותר יקרים, 'אבל' כשקורה מקרה ביטוחי, הם שמים את כל כובד משקלם להוציא מהחברה המבטחת את הכסף, הכסף לא יוצא מכיסם, והם מרווחים עוד לקוחות מרוצים, והסוכן בקעי בפרטי הפוליסה ןתתי הסעיפים והחברה לא יכולים למרוח אתו, והם משלמים עד השקל האחרון.
השם זה מ או פ?השם שלו מתחיל במה שרשמתם
לא יודעת בוודאות שם משפחה
מהשם זה מ או פ?
על זה אפשר להגידלסיכום הדברים:
ביטוח ישיר וכל הישירים נותנים מחירים יותר זולים, 'אבל' כשקורה מקרה ביטוחי תאונה וכד' הם מנסים להתנער ולהשית את החיוב והאחריות על בעל הרכב ודו', היות והם צרכים להוציא כסף מכיסם.
סוכני ביטוח, המחירים יותר יקרים, 'אבל' כשקורה מקרה ביטוחי, הם שמים את כל כובד משקלם להוציא מהחברה המבטחת את הכסף, הכסף לא יוצא מכיסם, והם מרווחים עוד לקוחות מרוצים, והסוכן בקעי בפרטי הפוליסה ןתתי הסעיפים והחברה לא יכולים למרוח אתו, והם משלמים עד השקל האחרון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: