עזרה מחפשת המלצה על סוכן ביטוח טוב עם מחירים זולים (נהגת חדשה בת 25)

צבי אהרון

משתמש רשום

אשמח להמלצה על סוכן רכב שאתם מרוצים ממנו
ושיש לו מחירים זולים
דחוף לי ממש

תודה רבה רבה מראש!!!
אני מובטח אצל מרדכי ומשה לוי מרחוב ר' עקיבא פ' רש"י בבני ברק טל 035708408
ומאוד מרוצה.

נ.ב. לא אבא שלי ולא אח שלי ולא אני סוכני ביטוח

Shainec

משתמש פעיל
אני מרוצה מאוד מצידי גפנר
כבר שלוש פעמים שהייתי צריך לעיל את הביטוח שירות מדהים פשוט יש לו עובדים חסידיים אדיבים ורגועים תענוג ממש

בר לבב

משתמש צעיר
חנוך כץ (לחפש בגוגל)
אני מבוטח אצלו והוא זול באופן משמעותי מכל סוכן/ חברה אחרת.
השירות מעולה!!!

החבילה שהוא נתן לי בAIG עולה כפול בדיוק!!!

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
רוזנגרטן ביטוחים - 03-6180310

בס"ד עדיין לא היו לי מקרים של תביעה בביטוח הרכב אבל מהניסיון שלי להתנהל מול גופים שאין שם מענה מול אדם מוכר רק מול חברה גדולה ההתנהלות מסובכת יותר.

לדוגמא: אני רואה את זה בגביה של אשראי מלקוחות, יש סוכן שמתחלף כל פעם ומבטיח משהו אחד ומקבלים משהו אחר אין מי שמסביר איך זה בדיוק עובד, ובד"כ אין זמן להתעסק ולעבור מנציג לנציג עד שנקבל את ההסבר.

כמו בעוד תחומים למשל תקשורת אני מעדיף לשלם אפי' קצת יותר אבל לקבל מענה והסבר מבן אדם שאני מכיר וסומך עליו

רבקה רייזל

משתמש פעיל
ממליצה על מנדי גפנר
יש לו חברה גדולה לא יודעת אם הוא נחשב יקר או לא
הוא אחד מהסוכני ביטוח המובילים במגזר החרדי

חי 523

משתמש פעיל
אני אישית מכיר סוכן ביטוח שהוא גם סוכן השקעות פצצה.... מנחם פולק 026401780 0549250636

bnoya

משתמש מקצוען
מה שהיה אצלינו זה שהחלפנו כרטיס אשראי והתקשרנו לעדכן אותו שיעדכן בפוליסה , הוא אמר שעדכן , בתכלס לא עדכן והפוליסה בוטלה בלי שידענו - הוא קיבל מכתב על כך ולא התייחס אלינו המכתב לא הגיע.
היה לנו הוכחה שהיה לו את הפרטי אשראי החדשים במערכת כי שבעלי התקשר להגיד לו שהיה תאונה וצריך גרר הוא אמר לו אל תדאג שולח אליך ופשוט חייב את האשראי שלנו בהוצ' גרירה ( כי לא היה פוליסה ) כמובן שאנחנו היינו בטוחים ששולח גרירה מהביטוח ועד שגילנו את החיוב לקח כמה ימים.
בדיעבד בבית משפט טענו לאשמה גם שלנו כי אמרו שהיינו צריכים לראות שאין חיובים באשראי ( יש לנו 2 רכבים וכמה ביטוחים ובאמת קשה לאחוז ) השופטת אמרה שההתנהלות שלו כושלת ורשלנית במיוחד אבל כיוון שלא היה הוכחות לא יכלה להרשיע אותו ( למרות שהעו"ד העלה עוד איזה 10 סיפורים כאלה עליו )
בכל מקרה בחברה כל השיחות מוקלטות ככה שלא היה מצב להגיע לדבר כזה, אצלו לא היה הקלטות וגם לנו לא היה והוא טען שלא הבאנו לו אשראי חדש
אגב תבענו קודם לדין תורה ולא הגיע!!
לסוכני ביטוח יש ביטוח אחריות מקצועית שאמור לבטח בדיוק את המקרים של רשלנות ואפשר פשוט לתבוע את הפוליסה שלהם. ניסיתם?
ואגב, אם המכתב לא הגיע אליכם, זו גם בעיה של חברת הביטוח, מוזר שהשופטת טענה לאשמה שלכם גם כן במקום לחייב את הסוכן.

עד מתי

משתמש מקצוען
לסוכני ביטוח יש ביטוח אחריות מקצועית שאמור לבטח בדיוק את המקרים של רשלנות ואפשר פשוט לתבוע את הפוליסה שלהם. ניסיתם?
ואגב, אם המכתב לא הגיע אליכם, זו גם בעיה של חברת הביטוח, מוזר שהשופטת טענה לאשמה שלכם גם כן במקום לחייב את הסוכן.
באמת מוזר
אבל זה נמרח המון זמן בגלל הקורונה ( איזה שנתיים שכל פעם נדחה הדיון, כבר לא היה לנו כח להתעסק עם זה )

bnoya

משתמש מקצוען
באמת מוזר
אבל זה נמרח המון זמן בגלל הקורונה ( איזה שנתיים שכל פעם נדחה הדיון, כבר לא היה לנו כח להתעסק עם זה )
האמת לא הייתי מוותרת על זה. זה רשלנות ברורה של סוכן. הייתי פונה לעו"ד שמתמצא בתביעות האלו כמו אודי פרישמן או עדי בן אברהם להתייעץ איתם על הגשה מחודשת של תביעה.

עד מתי

משתמש מקצוען
האמת לא הייתי מוותרת על זה. זה רשלנות ברורה של סוכן. הייתי פונה לעו"ד שמתמצא בתביעות האלו כמו אודי פרישמן או עדי בן אברהם להתייעץ איתם על הגשה מחודשת של תביעה.
צריך כוחות נפש להכנס לזה שוב אז פחות נראה לי
אבל תודה

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
בגלל המחירים הכל כך גבוהים הפתירון הכי טו בופשוט הוא לרשום את האוטו על שם נהג ותיק (אבא, אמא, סבא, שווער, שוויגער, או כל מוצר אחר...) ולעשות ביטוח על שמו ולהוסיף אותך בתור נהג.
חיסכון של אלפי שקלים בשנה.
האם זה חוקי? וזה לא בעיה שהרכב על שמי?
יש פה מישהו שעשה את זה?
תודה רבה רבה!

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תכלס
איך עושים את זה?
מה צריך לעשות בפועל???

תודה רבה
אני עשיתי בסוף אצל רפאלי ביטוחים, בלי שום התחכמות וכלום, נתנו לי מחיר פצצה!!
(קיבלתי המלצה ממישהי שממש מרוצה מהם כבר שנים)
כולל כל נהג מעל גיל 60 (אני ביקשתי) כולל חלונות וגרירה (בלי שביקשתי)
יצא לי חצי מחיר מההצעות הגבוהות שהציעו לי

שואל לעניין

משתמש מקצוען
מצטרף להמלצות על ביטוח דרך סוכן.
תחשבו על רכישת פוליסת ביטוח כחתימת חוזה שאין לכם בו שום הבנה.
האם לא הייתם מעדיפים שיהיה מתווך שיש לו שם, פנים, משרד, שיתווך בינכם לחברה?
נכון שהוא מרוויח 200 שקל עליכם, אבל זה שווה.
ראשית לעיתים הוא יצליח להוציא לכם מחיר זול יותר.
גם אם לא:
שילמתם אמנם יותר, אבל זה סוג של ביטוח לביטוח :)
יש אין ספור תלונות על חברות הביטוח הישיר שמתחמקים מתביעות, מול סוכן שברגע האמת נלחם לאשר את התביעה.

נקודות חשובות:
-למצוא סוכן שמכירים (או מישהו שאתם סומכים עליו מכיר)
כמו בכל מקצוע יש גם נוכלים וגם רשלנים
(דוגמאות-לרשום רכב שמסווג כמסחרי לביטוח כפרטי, להכניס הגבלת נהגים, או בכלל לא לבצע ביטוח)
נכון שבמקרים כאלו יש ביטוח אחריות מקצועית של הסוכן (אם הוא עשה...) אבל א"א לא רוצה להגיע לבימ"ש
-לחפש סוכן שיש לו משרד פיזי, עם מזכירות. אם הוא מתכוון לתת שירות-הוא צריך עובדים... אם הוא עובד מהאוטו, זה אומר דרשני...
-לשים לב לכך שיש סוכנים (חלקם אולי הוזכר למעלה) שהם מאד גדולים ומפורסמים עי"ז שהם פשוט נותנים את הרשיון שלהם לכל דכפין (כמו שמצוי בבעלי מוסך, יש מנהל מוסך רשמי בן 93, והוא משכיר את הרשיון שלו למוסך תמורת תשלום חודשי בלי שהמוסך באמת מתנהל כחוק). יש סוכנים שמעסיקים אברכים ואברכיות ללא ידע, הם מחתימים את הלקוחות על החוזה ורושמים את זה על הרשיון של הסוכן ומקבלים אחוזים.
במקרה כזה לא ברור מה רמת השירות שתקבלו. כי אתם בעצם לקוחות של ה"סוכני משנה" ולא של הסוכן הגדול והמפורסם שהוא רק הכסות החוקית.
בהצלחה

מאור התורה

משתמש פעיל
נכון שהוא מרוויח 200 שקל עליכם, אבל זה שווה.
מסתבר שהרבה יותר מ200 ש"ח..
סיפור מהיום!!
אני נהג חדש מעל 24 וללא עבר ביטוחי
דיברתי עם כמה סוכנויות וכולם היו בסביבות אותו המחיר
ואח"כ ישיר מחברת מגדל קיבלתי ביותר מאלף ש"ח פחות!!

לדעתכם השירות של סוכן שווה יותר מאלף ש"ח???

קולו

משתמש פעיל
מפרסמת לתועלת הציבור:
אנחנו כרגע התלבטנו אם לעשות חידוש לפוליסה בביטוח ישיר או דרך סוכן
הסוכן הראה לי שבפוליסה הזולה שהייתה לי הייתי צריכה לשלם 4000 ש"ח השתתפות עצמית - שזה המון!!
כך שלפעמים הזול יוצא יקר,
כי למה אנחנו לוקחים ביטוח? למקרים שח"ו נזדקק להם...
(לצורך השוואה בפוליסה שהסוכן הציע לי דמי השתתפות היו 1000)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה