לא לעוף.....ונותנים נפשם בשליחותם.
אחרי הכל זה אינטרס כלכלי...
לא לעוף.....ונותנים נפשם בשליחותם.
אני מובטח אצל מרדכי ומשה לוי מרחוב ר' עקיבא פ' רש"י בבני ברק טל 035708408אשמח להמלצה על סוכן רכב שאתם מרוצים ממנו
ושיש לו מחירים זולים
דחוף לי ממש
תודה רבה רבה מראש!!!
הדסה לנדאו-אלמנת הרב יצחק לנדאו זצוקלאשמח להמלצה על סוכן רכב שאתם מרוצים ממנו
ושיש לו מחירים זולים
דחוף לי ממש
תודה רבה רבה מראש!!!
לסוכני ביטוח יש ביטוח אחריות מקצועית שאמור לבטח בדיוק את המקרים של רשלנות ואפשר פשוט לתבוע את הפוליסה שלהם. ניסיתם?מה שהיה אצלינו זה שהחלפנו כרטיס אשראי והתקשרנו לעדכן אותו שיעדכן בפוליסה , הוא אמר שעדכן , בתכלס לא עדכן והפוליסה בוטלה בלי שידענו - הוא קיבל מכתב על כך ולא התייחס אלינו המכתב לא הגיע.
היה לנו הוכחה שהיה לו את הפרטי אשראי החדשים במערכת כי שבעלי התקשר להגיד לו שהיה תאונה וצריך גרר הוא אמר לו אל תדאג שולח אליך ופשוט חייב את האשראי שלנו בהוצ' גרירה ( כי לא היה פוליסה ) כמובן שאנחנו היינו בטוחים ששולח גרירה מהביטוח ועד שגילנו את החיוב לקח כמה ימים.
בדיעבד בבית משפט טענו לאשמה גם שלנו כי אמרו שהיינו צריכים לראות שאין חיובים באשראי ( יש לנו 2 רכבים וכמה ביטוחים ובאמת קשה לאחוז ) השופטת אמרה שההתנהלות שלו כושלת ורשלנית במיוחד אבל כיוון שלא היה הוכחות לא יכלה להרשיע אותו ( למרות שהעו"ד העלה עוד איזה 10 סיפורים כאלה עליו )
בכל מקרה בחברה כל השיחות מוקלטות ככה שלא היה מצב להגיע לדבר כזה, אצלו לא היה הקלטות וגם לנו לא היה והוא טען שלא הבאנו לו אשראי חדש
אגב תבענו קודם לדין תורה ולא הגיע!!
באמת מוזרלסוכני ביטוח יש ביטוח אחריות מקצועית שאמור לבטח בדיוק את המקרים של רשלנות ואפשר פשוט לתבוע את הפוליסה שלהם. ניסיתם?
ואגב, אם המכתב לא הגיע אליכם, זו גם בעיה של חברת הביטוח, מוזר שהשופטת טענה לאשמה שלכם גם כן במקום לחייב את הסוכן.
האמת לא הייתי מוותרת על זה. זה רשלנות ברורה של סוכן. הייתי פונה לעו"ד שמתמצא בתביעות האלו כמו אודי פרישמן או עדי בן אברהם להתייעץ איתם על הגשה מחודשת של תביעה.באמת מוזר
אבל זה נמרח המון זמן בגלל הקורונה ( איזה שנתיים שכל פעם נדחה הדיון, כבר לא היה לנו כח להתעסק עם זה )
צריך כוחות נפש להכנס לזה שוב אז פחות נראה ליהאמת לא הייתי מוותרת על זה. זה רשלנות ברורה של סוכן. הייתי פונה לעו"ד שמתמצא בתביעות האלו כמו אודי פרישמן או עדי בן אברהם להתייעץ איתם על הגשה מחודשת של תביעה.
האם זה חוקי? וזה לא בעיה שהרכב על שמי?בגלל המחירים הכל כך גבוהים הפתירון הכי טו בופשוט הוא לרשום את האוטו על שם נהג ותיק (אבא, אמא, סבא, שווער, שוויגער, או כל מוצר אחר...) ולעשות ביטוח על שמו ולהוסיף אותך בתור נהג.
חיסכון של אלפי שקלים בשנה.
תכלסחוקי לגמרי
אני עשיתי בסוף אצל רפאלי ביטוחים, בלי שום התחכמות וכלום, נתנו לי מחיר פצצה!!תכלס
איך עושים את זה?
מה צריך לעשות בפועל???
תודה רבה
מסתבר שהרבה יותר מ200 ש"ח..נכון שהוא מרוויח 200 שקל עליכם, אבל זה שווה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: