אשמח להמלצה על סוכן רכב שאתם מרוצים ממנו
ושיש לו מחירים זולים
דחוף לי ממש
תודה רבה רבה מראש!!!
ושיש לו מחירים זולים
דחוף לי ממש
תודה רבה רבה מראש!!!
לא מבטחים נהג חדש ללא עבר ביטוחיתפני ישירות לביטוח כלל, (חיפוש גוגל) אצלם מצאתי הכי זול מכל הסוכנים שהציעו לי
אפשר רמז מזה?תיזהרי מאד מסוכן מסוים מהמגזר שמציע ביטוחים זולים מאד.
בפועל אישית נכוונו ממנו שבמקרה של תאונה התברר שכלל לא היינו מבוטחים ( שכח לעדכן פרטי אשראי ) ושמעתי על עוד הרבה סיפורים איתו
עברתי עליהם אחד אחד, עוד לא מצאתי מישהוביטוח רכב לנהג חדש צעיר, מה מומלץ?
אנחנו משלמים 3700 לשנה. נהג חדש מעל 24. תוספת מגיל 23 עוד 700 שח (היה לנו בהתחלה) שנתי ואז התקזזו איתנו. דרך סוכן באמת.. חובה +ג+ שירותי דרך, מראות ופנסים. סליחה על ההקפצה ... אפשר את המספר של הסוכן? תודהwww.prog.co.il
עזרה - איזה חברת ביטוח הכי זולה? בכל אופציות הביטוח
אם אתם יודעים איזה חברת ביטוח היא הכי זולה, ביטוח דירה/בריאות/חיים/משכנתא/חו"ל, אתם מוזמנים לשתף פה.www.prog.co.il
מה זה אומר?ולעשות את החובה דרך הפול
איך אני אדע מי??תיזהרי מאד מסוכן מסוים מהמגזר שמציע ביטוחים זולים מאד.
שהסוכן נוכל זה רק מפריעתמיד תהיו אצל סוכנים ולא צריך לומר שיש תמיד סיפורים על שקרנים מסיבה מאוד ברורה.
שכשתצטרכו(ובעזרת ה' לא תצטרכו) לעמוד מול חברות הביטוח הם יעילים וידידותים פי 100 לעמוד מול חברות הביטוח בשבילכם מאשר שתעמדו לבד מול חברות הביטוח.
זה לדעתי ה'פרמטר ונקודת ההשוואה .
שהסוכן נוכל זה רק מפריע
אנחנו אחרי הניסיון הכאוב שלנו מבטחים רק בישיר.
אגב משיטוט בגוגל אחרי מעשה התברר שכבר היה לו הרבה תביעות מלקוחות בעבר .
אז תגללו על השם של הסוכן והסוכנות
אן זה משהו בעייתי מאמינה שתעלו על זה
באמת אפשר לעשות את זה? גם אם הרכב על שמי? והאם זה יפריע לי לקבל תו נכה?בגלל המחירים הכל כך גבוהים הפתירון הכי טו בופשוט הוא לרשום את האוטו על שם נהג ותיק (אבא, אמא, סבא, שווער, שוויגער, או כל מוצר אחר...) ולעשות ביטוח על שמו ולהוסיף אותך בתור נהג.
חיסכון של אלפי שקלים בשנה.
מישהו שרשמו פה בשרשור? המספר מסתיים ב 157?שהסוכן נוכל זה רק מפריע
אנחנו אחרי הניסיון הכאוב שלנו מבטחים רק בישיר.
אגב משיטוט בגוגל אחרי מעשה התברר שכבר היה לו הרבה תביעות מלקוחות בעבר .
אז תגללו על השם של הסוכן והסוכנות
אן זה משהו בעייתי מאמינה שתעלו על זה
לדעתי זה ממש אבל ממש לא נכון !!תמיד תהיו אצל סוכנים ולא צריך לומר שיש תמיד סיפורים על שקרנים מסיבה מאוד ברורה.
שכשתצטרכו(ובעזרת ה' לא תצטרכו) לעמוד מול חברות הביטוח הם יעילים וידידותים פי 100 לעמוד מול חברות הביטוח בשבילכם מאשר שתעמדו לבד מול חברות הביטוח.
זה לדעתי ה'פרמטר ונקודת ההשוואה .
הוא נתן לכם פוליסה או שסמכתם עליו?תיזהרי מאד מסוכן מסוים מהמגזר שמציע ביטוחים זולים מאד.
בפועל אישית נכוונו ממנו שבמקרה של תאונה התברר שכלל לא היינו מבוטחים ( שכח לעדכן פרטי אשראי ) ושמעתי על עוד הרבה סיפורים איתו
השם שלו מתחיל במה שרשמתם
זה מ. פ.?
היה לכם פעם תביעה?לדעתי זה ממש אבל ממש לא נכון !!
הסוכנים סתם לוקחים עוד כסף וחבל
הם מבטחים כמו שאתה מבטח אצל חברה
וכשיש בעיה אז אם באמת זה אשמתך
אין שום סוכן שישלם מכיסו אז ...
ואם זה לא אשמתך אז כל חברה תשלם
הם רק עוד בן אדם בינך לחברה שלוקח כסף
ולפעמים גם נוכלים ..
מה שהיה אצלינו זה שהחלפנו כרטיס אשראי והתקשרנו לעדכן אותו שיעדכן בפוליסה , הוא אמר שעדכן , בתכלס לא עדכן והפוליסה בוטלה בלי שידענו - הוא קיבל מכתב על כך ולא התייחס אלינו המכתב לא הגיע.הוא נתן לכם פוליסה או שסמכתם עליו?
אז אני עובדת בחברת רכבים גדולה ויש לנו גם מחלקת תביעות ותאונות, אני רואה כל יום התנהלות רשלנית של סוכנים שלא דואגים לטפל כלום בתביעה של הלקוח ורק אחרי שעובר 60 יום ואנחנו צריכים להפקיד את הש'ק הם מתעוררים לבקש דחיה כי עוד לא הגיעו לטפל בזה.היה לכם פעם תביעה?
כנראה שלא.
אתם באמת חושבים שזה שחור לבן?
אתן רק דוגמה באיזה מוסך מתקנים לך?
איזה רמה של תיקון?
איזה שירות קיבלתם וכמה זמן חיכיתם עד שהתחילו לטפל באוטו?
האוטו חזר ועדיין לדעתך יש בעיה. האם יש לך עם מי לדבר?
ועוד רבות....
לדעתי שפותח האשכול יפתח אשכול על כמה מרוצים מול תביעות חברות הביטוח ושם אולי נקבל אינדיקציה.
בנוסף מי שחושב שכשיש סוכן זה בהכרח יקר יותר מחברת הביטוח לא מבין איך זה עובד.
גילוי נאות אני מבוטחת דרך סוכן ובתחילה היינו כל תקופת חידוש פונים ישירות לחברת ביטוח ואף פעם לא קיבלתי מהם מחיר יותר זול .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: