איך יכול להיות שהלכתי לגרפולוג בלי לספר על עצמי מילה ולא הכיר אותי באתי פתאום וידע בדיוק את התכונות שלי ועוד הרבה דברים מחיי זה מציאות!!ויצא לי תודה בטעות כי אני לא מסכימה עם הדבר שזה שטות
איך יכול להיות שהלכתי לגרפולוג בלי לספר על עצמי מילה ולא הכיר אותי באתי פתאום וידע בדיוק את התכונות שלי ועוד הרבה דברים מחיי זה מציאות!!ויצא לי תודה בטעות כי אני לא מסכימה עם הדבר שזה שטות
בוודאי שהוא יכולאני צריכה דווקא מבני ברק, השאלה האם גרפולוג יכול לזהות בעיות נפש?
אני מבררת בשביל משהי שלא יודעת האם ללכת לפסיכולוג, הוא רוצה לשמוע לפני זה חוות דעת מגרפולוג, נראה לכם שיידע לכוון?
מאיר זלצמן יכול לאבחן בכתב גם בעיות נפש?מאיר זלצמן
מבני ברק
מומלץ מאוד אבחון מדוייק
0548451571
בוודאי זה חלק מהעבודהמאיר זלצמן יכול לאבחן בכתב גם בעיות נפש?
יודע להפנות במידה וצריך טיפול פסיכולוגי?
בהחלט שגרפולוג מומחה יש לו היכולת לתת כיוון בזה.מאיר זלצמן יכול לאבחן בכתב גם בעיות נפש?
יודע להפנות במידה וצריך טיפול פסיכולוגי?
הוא נקרא מומחהמישו פעם עשה אבחון אצל גלעד שמאע?
הוא עוזר ליעוץ תעסוקתי?שמואל ברנדווין
נייד
052-7131020
טלפון
03-5796187
פקס
03-5796187
דוא"ל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כתובת
הרב שך 15 בני ברק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: