גם אני ממליץ עליומי שמחפש גרפולוג אמין איכותי ייר"ש שבאמת איכפת לו ולוקח את העבודה ברצינות אז היחיד שאני מכיר זה : מאיר זלצמן !
השתמשתי בו כמה פעמים והאבחון שלו חד חודר לעומק ועם המון המון אחריות.
מצטרפת להמלצהאני ממליצה על יאיר נחום גרפולוג ברמת גן
הוא מבין את עומק ושורש הבן אדם ולא רק תכונות אופי 0528888477
מה?שלום וברכה
אני מחפשת גרפולוג או גרפולוגית לפענוח כתב יד מסוים
אשמח להמלצות
מכיוון שמרבית המחקרים שוללים את תקפותה של הגרפולוגיה, מקובל להגדיר את הגרפולוגיה כ"פסאודו-מדע", בדומה לאסטרולוגיה או קריאה בכף היד[22][23]."אין כל סיבה לערער על המסקנות שאליהן הגיעה הקהילה המדעית, היינו כי (א) המשך השימוש בגרפולוגיה בבחירת כוח אדם עשוי להתברר כמזיק לפרטים וחברות רבים, ו-(ב) [הגרפולוגיה] אינה מגיעה לאותה רמת תקפות כמו אמצעי סינון נגישים והרבה פחות יקרים המשמשים לבחירת כוח אדם."
הבנתי. המחקרים נכתבו על ידי בעלי אינטרסים, חוקרים אוניברסיטאות ומכוני מחקר שעשו יד אחת כנגד הגרפולוגים, אבל איגודי הגרפולוגים שטוענים ליכולות מאגיות מציגים את האמת האמיתית והטהורה. ברור, הרי רק תלך ותשאל גרפולוגים האם המקצוע שלהם הוא שרלטנות.מה שווה כל המחקרים האלו, ואת מי זה בכלל מעניין חוץ ממי שערכו אותו ועוד בעלי אינטרסים?
במקום לצטט מהמכלול, שלא אתה ולא אף אחד יודע מה האינטרס אמיתי שלהם, זה כתוב כ"כ בזלזול שזה שקוף שזה מגמתי, אבל אתה מכובד לבדוק בעצמך (תרצה יש פה כמה גרפולוגיים ואני בתוכם) ואז תכתוב פה את התובנות שלך לטב ולמוטב.
סתם שתדע שגם הגרפולוגים בכלליותם נותנים ציון של כ 85 + - % דיוק ואמינות לפיענוח כתב, זה לא שא"א יותר, אבל זה בערך הממוצע.
ובדרך אגב זה ידוע שכל עולם הפסיכולוגיה וגרורותיה, עושה מאמץ עצום לא לתת הכרה לאבחוני הגרפולוגיה, נטו בגלל פחד על פרנסתם, וד"ל.
מה שווה כל המחקרים האלו, ואת מי זה בכלל מעניין חוץ ממי שערכו אותו ועוד בעלי אינטרסים?
במקום לצטט מהמכלול, שלא אתה ולא אף אחד יודע מה האינטרס אמיתי שלהם, זה כתוב כ"כ בזלזול שזה שקוף שזה מגמתי, אבל אתה מכובד לבדוק בעצמך (תרצה יש פה כמה גרפולוגיים ואני בתוכם) ואז תכתוב פה את התובנות שלך לטב ולמוטב.
סתם שתדע שגם הגרפולוגים בכלליותם נותנים ציון של כ 85 + - % דיוק ואמינות לפיענוח כתב, זה לא שא"א יותר, אבל זה בערך הממוצע.
ובדרך אגב זה ידוע שכל עולם הפסיכולוגיה וגרורותיה, עושה מאמץ עצום לא לתת הכרה לאבחוני הגרפולוגיה, נטו בגלל פחד על פרנסתם, וד"ל.
צריכים להביא את זה אליו?מאיר זלצמן
0548451571
אימייל?תמיד עדיף פיזית אבל בהחלט אפשר במייל בסריקה איכותית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: