חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
בלת"ק
חיידק מעיים נמצא במפעל מטרנה, בקו הייצור של תחליפי חלב אם לתינוקות עד גיל חצי שנה, כך דיווחה החברה עצמה. על פי הדיווח, בעת בדיקה שגרתית במפעל, נמצא החיידת המסוכן לתינוקות והחברה פעלה על מנת שמוצרים פגומים לא ידלפו אל מחוץ למפעל.

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
@רגע של ניצחון הם לא הודיעו רישמית כי הם ידעו שהקו ייצור הזה לא יצא לחנויות
מה לא ברור?
למה יש מחסור? כי הם לא שיווקו
הם היו משווקים לאהיה מחסור כבר שבוע פלוס
זכותם לא לשווק את המוצר אבל לא להודיע מיד מה הסיבה למחסור כל עוד זה לא פוגע בצרכנים
מה שלא ברור לי
זה איך יש הורים תמימים שבטוחים שחברות כלכליות דואגות לבריאות הילדים שלהם
יותר מאשר לאינטרסים הכלכליים שלהם
וממשיכים לתת אמון מוחלט ובלתי מסויג בחברות הללו
זה מה שלא ברור כאן

אני באופו אישי לא מאמינה לכאלה צירופי מקרים
ולא אמרתי לך להפסיק לקנות מטרנה
בכבוד...

(:chavi:)

משתמש פעיל
זה ברור מאד
ודווקא בגלל האינטרסים הכלכליים שלהם אני סומכת עליהם
התביעות וקנסות שהם יחטפו לא שווה להם עשר פסי ייצור!!!!

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סתם צירוף מקרים...
או שיש קשר ולא טרחו להודיע לך עליו
הצירופי מקרים האלו חשודים מאדדדדדדדדדד
לפני יותר מחודש לא הצלחתי להשיג דייסות מטרנה שאני רגילה לקנות תקופה ארוכה, ואנחנו לא צורכים שלב אחד כבר מזמן אלא רק שלב 2.
המחסור הוא כבר למעלה מחודש, בכל אופן באזור מגורי שהוא נחשב למרכזי.
לא מתחברת לגישה הזו שכולם רוצים להרע לי.

לאה2

משתמש חדש
אני לא מאמינה שהקו ייצור הזה לא יצא כבר

כמו שאמרו פה זה מוזר מאוד -- צריך זהירות משנה בילדים הקטנים האלא

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
משרד הבריאות עצמו הוציא הודעה לפיה הם עודכנו בפרטים. "הממצאים נתגלו הודות לבדיקות איכות וסטנדרטים קפדניים, עוד בטרם יציאת המוצרים משטח המפעל לחנויות. משרד הבריאות עודכן על ידי מטרנה באופן מיידי והחברה פועלת עימו בשיתוף פעולה מלא" נכתב בהודעת המשרד. גורמי המקצוע משירות המזון במשרד הגיעו למפעל על מנת לבצע בקרות ופעולות נוספות במטרה ולוודא שאכן לא הגיעו מוצרים שיש בהם סיכון לשווקים.

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
לפני יותר מחודש לא הצלחתי להשיג דייסות מטרנה שאני רגילה לקנות תקופה ארוכה, ואנחנו לא צורכים שלב אחד כבר מזמן אלא רק שלב 2.
המחסור הוא כבר למעלה מחודש, בכל אופן באזור מגורי שהוא נחשב למרכזי.
לא מתחברת לגישה הזו שכולם רוצים להרע לי.
ממש לא חושבת שמישהו רוצה להרע לי
יש חברה כלכלית שגילתה ממצא אולי בעייתי
ואולי גררה רגליים עד שהודיעה עליו לצרכנים כי ניסתה למנוע הפסדים

גם בעילית מצאו סלמונלה ואז גילו מליוני ליקויים בריאותיים
הם רצו להרע לך? כנראה שלא
דאגו לבריאות שלך? בטוח שלא

ושוב - לא אמרתי לכם לא לתת מטרנה
תמשיכו
אני בילדים ככ קטנים חושבת שצריך זהירות הרבה הרבה יותר גדולה

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
זה ברור מאד
ודווקא בגלל האינטרסים הכלכליים שלהם אני סומכת עליהם
התביעות וקנסות שהם יחטפו לא שווה להם עשר פסי ייצור!!!!
איזה תביעות וקנסות?
אם אין נזק ממשי ל"ע ח"ו אין על מה לתבוע.

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
כאן לפי הפרסומים זה לא מחסור אלא חיידק מסויים שבאופן כללי הגוף יכול לעמוד בו אולי יהיה לו קצת קשה אבל הוא יתמודד,
חיידק מעיים עלול להיות מאד מסוכן לתינוקות.
רק מסתבר שלכן בדיוק יש בדיקות יותר סודיות ולכאורה זה לא יצא לשיווק - אחרת היה ריקול. (תדמיינו תביעה למטרנה על מחלה של ילד בחיידק מעיים!)

כמובן שפס ייצור שנפסל, ועוד דורש טיפול, יגרום לעיכובים בשיווק ולמחסור.

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ואולי גררה רגליים עד שהודיעה עליו לצרכנים כי ניסתה למנוע הפסדים
יראו עייניך מה שמקלדתך כותבת.

הם רצו למנוע הפסדים כלכליים, ולכן , יגררו רגליים???
אם הם גוררים רגליים בנושא שדורש משנה זהירות הם עלולים ליפול להפסדים כפולים ומכופלים עד כדי סגירת המפעל.
אז נו... באמת?

משתמש פעיל
התמימות פה מתסכלת
יש לחברה כל כך הרבה תקנים ובירוקרטיות וחוקים וקל וחומררר חברה שמייצרת מזון לתינוקות שכמו שכתבתן זה כל כך רגיש וחשוב
ניראלכן שהיא תגרור רגליים ותעצום עיניים על ליקוי בריאותי?
ותפסיד את כל התקנים, והאישורים, ולא יודעת מההה
איפה אתן חיות???!!!!
זה שווה הרבה הרבה יותר מכסף!

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
יראו עייניך מה שמקלדתך כותבת.

הם רצו למנוע הפסדים כלכליים, ולכן , יגררו רגליים???
אם הם גוררים רגליים בנושא שדורש משנה זהירות הם עלולים ליפול להפסדים כפולים ומכופלים עד כדי סגירת המפעל. אז נו... באמת?
בטח
למה מה היה עם עילית?
הם עשו ריקול מיד או רק אחרי קבלת תוצאות ודאיות- שבועיים אחרי החשש הראשוני?
לפי מה שאת אומרת לכל חברה או מפעל שיש להם חשש צריכים לעשות ריקול מיידי כדי להימנע מהפסדים כפולים ומכופלים
כנראה הם לא עושים בדיוק בדיוק מה שאת חושבת

ושוב ושוב- אל תיזהרי
אף אחד לא שיכנע אותך לא לקנות מטרנה
תמשיכי...

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
התמימות פה מתסכלת
יש לחברה כל כך הרבה תקנים ובירוקרטיות וחוקים וקל וחומררר חברה שמייצרת מזון לתינוקות שכמו שכתבתן זה כל כך רגיש וחשוב
ניראלכן שהיא תגרור רגליים ותעצום עיניים על ליקוי בריאותי?
ותפסיד את כל התקנים, והאישורים, ולא יודעת מההה
איפה אתן חיות???!!!!
זה שווה הרבה הרבה יותר מכסף!
אה באמת?
מעניין מי התמים פה
מה היה עם עילית בדיוק?
כמה ליקוים בריאותיים משרד הבריאות דיווח שהוא גילה במפעל והמפעל עצם עיניים במשך תקופה ארוכה מהם וסיכן את הציבור?
ואני לא אחזור על תוכן ההודעה הקודמת שלי

בהצלחה רבה לכולם!

משתמש פעיל
ושוב ושוב- אל תיזהרי
אף אחד לא שיכנע אותך לא לקנות מטרנה
תמשיכי...

תודה על ההסכמה בכל פעם להמשיך לצרוך את המוצר....

הבהרה קלה: אין לי תינוק בגיל הזה, לא צרך מטרנה והכל בסדר
רק הדרמה הזו פשוט מיותרת ומגוכחת....

MRYEK

משתמש פעיל
גרירת רגלים זה סוג של הימור מסוכן בשילוב של ישראליות קלאסית.
כשמתפרסת הודעה כזו לציבור יש הפסד נוסף שהוא המשמעותי בעיני מנהלי החברה, שהוא ירידת שווי של החברה שהם לפעמים באופן משמעותי ולפעמים באופן מינורי תלוי בעיקר בהיסטריה שיש בציבור...
ולכן לפעמים שווה לספוג בשקט את אי שיווק פס היצור ואת הסיכון לאי אילו תביעות (תלוי ברמת הסיכון) והעיקר שהחברה תישאר במצב הטוב שלה ולא תיקלע לשפל...

Tuki

משתמש פעיל

צפוי מחסור במוצרי מטרנה שלב 1 בכשרות מהדרין​

חברת מטרנה מעדכנת הבוקר על מחסור צפוי של מוצרי תרכובת מזון לתינוקות שלב 1 בכשרות מהדרין, בשל עצירת פעילות הייצור במפעל לתחזוקה | העצירה נובעת בעקבות ממצאים מיקרובאליים שנמצאו לאחרונה, החורגים מהסטנדרט המקובל (חדשות)​

חברת מטרנה מעדכנת הבוקר (שלישי) על מחסור צפוי של מוצרי תרכובת מזון לתינוקות שלב 1 בכשרות מהדרין, בשל עצירת פעילות הייצור במפעל לתחזוקה. העצירה נובעת בעקבות ממצאים מיקרובאליים שנמצאו לאחרונה, החורגים מהסטנדרט המקובל במהלך ייצור מוצרי מהדרין שלב 1.
בחברה הסבירו כי "ממצאים אלו התגלו במסגרת תהליכי בקרת איכות ובדיקות שגרתיות קפדניות, שאנו מבצעים במפעל באופן שוטף וטרם שחרור מוצרים לשוק. משרד הבריאות עודכן על ידנו באופן מידי".
בחברת מטרנה הוסיפו והדגישו כי "כל מוצרי מטרנה המצויים בשוק משווקים לחנויות רק לאחר שהמפעל השלים את כל הבדיקות הנדרשות ווידא שהן נמצאו תקינות, לפי הסטנדרטים והתקנים המחמירים לייצור מזון תינוקות".
עוד נמסר כי בשל פעילות תחזוקה מקיפה המתבצעת במפעל בסיוע מומחי נסטלה מחו"ל ובתיאום מלא עם משרד הבריאות, פעילות הייצור במפעל נעצרה למספר ימים, דבר שמוביל לחוסרים בעיקר במוצרי מטרנה שלב 1 בכשרות מהדרין.
"אנו עושים כל שביכולתנו על מנת לשוב ולייצר את כלל מוצרי מטרנה בימים הקרובים, בכדי להתגבר על חוסרים אלו. איכות המוצרים ורווחת הצרכנים נמצאים בראש סדר העדיפויות שלנו. אנו מתנצלים על אי הנוחות".
ממשרד הבריאות נמסר: "עודכנו על ידי מטרנה באופן מיידי והחברה פועלת עימנו בשיתוף פעולה מלא. אנו מתנצלים על אי הנוחות. עם קבלת הדיווח מהחברה על הממצאים במוצרי תמ״ל שלב 1 בכשרות מהדרין של מטרנה, הגיעו גורמי המקצוע משירות המזון במשרד הבריאות על מנת לבצע בקרות ופעולות נוספות במטרה ולוודא שאכן לא הגיעו מוצרים שיש בהם סיכון לשווקים".
עוד מסרו במשרד הבריאות: "מדיווחי החברה - כלל המוצרים ששווקו עברו את הבדיקות הנדרשות וזאת בהתאם לאמות המידה אשר נקבעו ברגולציה הרלוונטית במוצרים אלו. משרד הבריאות ממשיך לפקח ולוודא כל העת שעסקי מזון מממשים את אחריותם כלפי הצרכן לשמירה על בטיחות המזון במטרה להגן על בריאות הציבור".

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה