מה שלא ברור לי@רגע של ניצחון הם לא הודיעו רישמית כי הם ידעו שהקו ייצור הזה לא יצא לחנויות
מה לא ברור?
למה יש מחסור? כי הם לא שיווקו
הם היו משווקים לאהיה מחסור כבר שבוע פלוס
זכותם לא לשווק את המוצר אבל לא להודיע מיד מה הסיבה למחסור כל עוד זה לא פוגע בצרכנים
סתם צירוף מקרים...
לפני יותר מחודש לא הצלחתי להשיג דייסות מטרנה שאני רגילה לקנות תקופה ארוכה, ואנחנו לא צורכים שלב אחד כבר מזמן אלא רק שלב 2.או שיש קשר ולא טרחו להודיע לך עליו
הצירופי מקרים האלו חשודים מאדדדדדדדדדד
ממש לא חושבת שמישהו רוצה להרע לילפני יותר מחודש לא הצלחתי להשיג דייסות מטרנה שאני רגילה לקנות תקופה ארוכה, ואנחנו לא צורכים שלב אחד כבר מזמן אלא רק שלב 2.
המחסור הוא כבר למעלה מחודש, בכל אופן באזור מגורי שהוא נחשב למרכזי.
לא מתחברת לגישה הזו שכולם רוצים להרע לי.
איזה תביעות וקנסות?זה ברור מאד
ודווקא בגלל האינטרסים הכלכליים שלהם אני סומכת עליהם
התביעות וקנסות שהם יחטפו לא שווה להם עשר פסי ייצור!!!!
חיידק מעיים עלול להיות מאד מסוכן לתינוקות.כאן לפי הפרסומים זה לא מחסור אלא חיידק מסויים שבאופן כללי הגוף יכול לעמוד בו אולי יהיה לו קצת קשה אבל הוא יתמודד,
יראו עייניך מה שמקלדתך כותבת.ואולי גררה רגליים עד שהודיעה עליו לצרכנים כי ניסתה למנוע הפסדים
בטחיראו עייניך מה שמקלדתך כותבת.
הם רצו למנוע הפסדים כלכליים, ולכן , יגררו רגליים???
אם הם גוררים רגליים בנושא שדורש משנה זהירות הם עלולים ליפול להפסדים כפולים ומכופלים עד כדי סגירת המפעל. אז נו... באמת?
אה באמת?התמימות פה מתסכלת
יש לחברה כל כך הרבה תקנים ובירוקרטיות וחוקים וקל וחומררר חברה שמייצרת מזון לתינוקות שכמו שכתבתן זה כל כך רגיש וחשוב
ניראלכן שהיא תגרור רגליים ותעצום עיניים על ליקוי בריאותי?
ותפסיד את כל התקנים, והאישורים, ולא יודעת מההה
איפה אתן חיות???!!!!
זה שווה הרבה הרבה יותר מכסף!
אם זה רק לא יאהב,אני מפחדת שהוא לא יאהב את זה
ושוב ושוב- אל תיזהרי
אף אחד לא שיכנע אותך לא לקנות מטרנה
תמשיכי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: