כן,מישהו יודע אם יעל רועי הוציאה ספר חדש לאחרונה?
כן,
אלגוריה בשם "ילדי דינור"
בדיוק השבת סיימתי לקרוא...פשששש.... זה היה מהיר!
לוידת בדיוק, נראה לי מפסח,ממתי זה ?
קשה לי להסביר, מומלץ מאד לקרוא!ועל מה זה?
בדיוק השבת סיימתי לקרוא...
לוידת בדיוק, נראה לי מפסח,
אני בכולופן קניתי השבוע.
קשה לי להסביר, מומלץ מאד לקרוא!
אבל בערך, על כפר / ישוב / מדינה / עולם ששם התלמידים מתחלקים לפי לקויות: נורמלים ולא נורמלים. בלא נורמלים יש 3 קבוצות: רחפנים, פראיים וסתמיים = כלומניקים.
מערכת החינוך שם מעוניינת לחלק את הכיתות לפי הלקויות.
בקיצור, לא אהרוס לך את הקריאה!
מאד מומלץ!נשמע ממש טוב.
כמה עלה?
מוזר,איך זה לא הגיעה לספריה שלנו?!
מאד מומלץ!
אני עדיין בשלב העיבוד והעיכול
עלה 60 ש"ח בחנות השכונתית.
על השאלה האחרונה- אין לי תשובה...
אני אפפ'ם לא דורכת בספריות.
כן, ודאי!את תקראי אותו שוב? (שווה באמת קניה?)
כן, ודאי!
ברור לי שאקרא אותו שוב כמה פעמים,
ספר מאד מיוחד!
(אולי זה לא אומר כי אני תולעת ספרים, כ-78% מהספרים קראתי יותר מפעם אחת.)
בכולופן- אם את אוהבת את הסגנון של יעל רועי (אני משוגעת עליו) ואהבת ת'אלגוריות הקודמות שלה- אז רוצי לקנות.
לוחמי התמורות מבוסס על הטרילוגיה של שר הטבעות - לא קראתי אותו, אבל שמעתי שזה ממש אחד לאחד, רק בלי הקטע הרוחני העמוק של רבי נחמן מברסלב.לא רק שיש קשר, סביר להניח שלוחמי התמורות מחקה את מחנה הקיץ...
בובה מייססלוחמי התמורות מבוסס על הטרילוגיה של שר הטבעות - לא קראתי אותו, אבל שמעתי שזה ממש אחד לאחד, רק בלי הקטע הרוחני העמוק של רבי נחמן מברסלב.
כתבתי לוחמי התמורות ושר הטבעות!!המסר של אדון הוא ולוחמי התמורות
זה כתוב כתיאור הספר לפחות פה ופהאין לי מושג מי אמר את זה אבל לפחות את אחד מהספרים הוא לא הבין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: