ספר מומלץ?
אם כן- למה?
אם לא- למה?
תודה.
ספר מעולה. אחד ה-ספרים במדף הספרים שלי.
מאמינה שלא מתאים לכל אחד ומספיק לקרוא כמה עמודים בשביל לקלוט את הרעיון, ואם זה מתאים.
ספר מומלץ?
אם כן- למה?
אם לא- למה?
תודה.
ספר מדהים למי שמתחבר לסגנון.
בעיני הוא קצת חיקוי של הספר לוחמי התמורות, אבל אולי זה רק נדמה לי.
אין שום קשר ללוחמי התמורות חוץ מזה ששתיהם אלגוריות...ספר מדהים למי שמתחבר לסגנון.
בעיני הוא קצת חיקוי של הספר לוחמי התמורות, אבל אולי זה רק נדמה לי.
קראתי הרבה ספרי אלגוריה בימי חייאין שום קשר ללוחמי התמורות חוץ מזה ששתיהם אלגוריות...
הספר לוחמי התמורות?הוא אכן של הרב ארז משה דורון.זה לא של הרב משה ארז דורון?
למה כך זה זכור לי?
לא רק שיש קשר, סביר להניח שלוחמי התמורות מחקה את מחנה הקיץ...אין שום קשר ללוחמי התמורות חוץ מזה ששתיהם אלגוריות...
אולי הבעיה בי באמת. אולי אין לי די שאר רוח...
נראה לי שיש לי גם מחנה הקיץ בחתימת הרב ארז דורון.הספר לוחמי התמורות?הוא אכן של הרב ארז משה דורון.
ספר מדהים!
לא נראה לי שהרב ארז משה דורון מחקה ספר ילדים בספרים שלולא רק שיש קשר, סביר להניח שלוחמי התמורות מחקה את מחנה הקיץ...
הספר לוחמי התמורות יצא כשנתיים אחרי מחנה הקיץ של אדון הוא, ושניהם יצאו בהוצאת לב הדברים של הרב ארז משה דורון, והדמיון בינהם גדול מכדי להניח שזה סתם צירוף מקרים ששייך לכלל ספרי האלגוריה.
לא רק שיש קשר, סביר להניח שלוחמי התמורות מחקה את מחנה הקיץ...
הספר לוחמי התמורות יצא כשנתיים אחרי מחנה הקיץ של אדון הוא, ושניהם יצאו בהוצאת לב הדברים של הרב ארז משה דורון, והדמיון בינהם גדול מכדי להניח שזה סתם צירוף מקרים ששייך לכלל ספרי האלגוריה.
אני גם חשבתי כך, שזה דוקא ההפך ומחנה הקיץ קודם ללוחמי התמורות. כי את מחנה הקיץ אני זוכרת מלפני שנים רבות, כשהתפרסם ב'ילדים' כפי שכתבו פה, ורק אחר כך הכרתי את לוחמי התמורות. אבל בדקתי את זה, ושנת ההוצאה של הספר לוחמי התמורות - היא 2007, בעוד ששנת ההוצאה של הספר מחנה הקיץ - 2008. כך שבתור ספר זה יצא אחרי לוחמי התמורות. (אך עדיין בעיתון כנראה התפרסם קודם)
אכן פורסם בילדים תחת השם " מחנה הקיץ של אדון X"מחנה הקיץ של אדון הוא פורסם ב'ילדים לפני איזה 15 שנה לפחות לדעתי, נדמה לי קראו לו שם קצת שונה בעיתון. בספר הוא יצא הרבה שנים אחר כך.
אליגוריה, אבל כתובה בסגנון קליל יותר מלוחמי התמורות ומחלק התמונים.
לוחמי התמורות נכתב כמה שנים אחרי שמחנה הקיץ הופיע בעיתון. והתוכן שלו מתחבר הרבה יותר לעולמות תוכן שקשורים לרבי נחמן.
כולם ספרים מדהימים ומיוחדים מאד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: