דרוש מידע מחנה הקיץ של אדון הוא

פרידמן אברהם

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
הבנתי אותך ולמרות זאת אחלוק מכל וכל
אם הוא אמר כך מי אני שיחלוק
(או שכן אחרי שזה יצא מידיו)
העלילה הפנטסטית דומה דמויות לא קיימות אגדה קסמים וכו'

אבל עדיין אין שום דמיון
יש קטגוריה שלמה של ספרים בסגנון זה לא הופך ספר לדומה ברור שכל אחד מקבל השראה מדברים שקרא ועדיין....

לא זכור לי שכתוב כך על הכריכה...

הנמצא

משתמש מקצוען
מהי ההקבלה של חמוריש ורומח בעולם האמיתי?
לא שאת הכל הבנתי אבל זה מעניין אותי כי הוא היה גם קודם המחנה וגם בתוכו. וגם בתחילת הספר מדבר בשפה מיוחדת שנעלמת אחר כך. זה נראה כאילו אין עקביות בתפקיד שלו.
(כרגע באמצע קריאה שניה שלו, זה לא יאומן כמה דברים מובנים רק בקריאה שניה. דרך תשעת הצעדים זה הקבלה לתשעה ירחי לידה?)

נערך לאחרונה ב:

דג לבן

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ספר עם רעיון מדהים
אבל משעמם..
זה ספר שמתאים רק למי שיש לו דמיון מפותח במיוחד, כיון שגם למי שאוהב את הז'אנר, חסר בספר הרבה תוכן בכדי שיהפך ליצירה אחת.

רק לשם השואה, 'מחלק התמונים' היא יצירה הרבה יותר יפה וזורמת.

הנמצא

משתמש מקצוען
אני לא חושב שחוש דמיון נצרך לספר, אלא היכולת לדעת להפריד בין המעטפת הסיפורית לתוכן הצפון בפנים.

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ספר מאד יפה
אחד הבודדים שאפשר לקרוא הרבה פעמים

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה