מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

gitsh

משתמש מקצוען
D I G I T A L
משיח שקיימתי עם הקבלן המבצע במצפה החורש אני מבין שזה ענין של חודשים ספורים עד המסירה שם.
תאריך האכלוס בחוזה הוא 07/22, מישהו יכול לתרום מידיעותיו/ניסיונו אם יש מצב או שזה סתם פנטזיות?
כי לפי המצב בשטח הם באמת בעבודות גמר ממש סופיות. מטבחים כבר יש, ריצוף חניות יש. מדרכות/תאורה וכל המסביב, כולל עצים שנשתלו בין הבנינים לפני שמיטה...
השאלה אם זה סתם מילים באוויר או שיש דברים בגו?
לדבריו שלב המסירה יגיע 'בקרוב'. לשאלתי מה זה 'בקרוב' הוא ענה שזה תלוי בטופס 4 וזה יכול להיות 'גם' ענין של חודשים.
מנסיון, לא מומלץ לסיים את חוזה השכירות לפני שאתם מקבלים תאריך מסירה.
גם אחרי שימסרו המפתחות אי אפשר ממש להכנס מיד
יש נקיון שצריך לעשות, התקנת מזגנים, חיבור לתלת פאזי ( במידה ויש לכם כיריים אינדוקציה שדורש תלת פאזי), התקנה של תנור וכיריים. התקנת סורגים (פגישת מדידות ואח"כ שבועיים וחצי עד להתקנה) רוב בעלי המלאכה לא מגיעים מיד, צריך בערך שבועיים.

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
משיח שקיימתי עם הקבלן המבצע במצפה החורש אני מבין שזה ענין של חודשים ספורים עד המסירה שם.
תאריך האכלוס בחוזה הוא 07/22, מישהו יכול לתרום מידיעותיו/ניסיונו אם יש מצב או שזה סתם פנטזיות?
כי לפי המצב בשטח הם באמת בעבודות גמר ממש סופיות. מטבחים כבר יש, ריצוף חניות יש. מדרכות/תאורה וכל המסביב, כולל עצים שנשתלו בין הבנינים לפני שמיטה...
השאלה אם זה סתם מילים באוויר או שיש דברים בגו?
לדבריו שלב המסירה יגיע 'בקרוב'. לשאלתי מה זה 'בקרוב' הוא ענה שזה תלוי בטופס 4 וזה יכול להיות 'גם' ענין של חודשים.
כקונה בפסגות - טעמן. אני יודע לומר שקיבלנו שהם מקדימים בחודש.
ופירסמו שחוצות שמקלים בתמוז ( שעבר) ועוד לא קיבלנו ומאחרים...

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כקונה בפסגות - טעמן. אני יודע לומר שקיבלנו שהם מקדימים בחודש.
ופירסמו שחוצות שמקלים בתמוז ( שעבר) ועוד לא קיבלנו ומאחרים...
לקח כמה דקות אבל הצלחתי לפענח
ופרסמו בחוצות שמקבלים בתמוז

Israel.ישראל

משתמש רשום
מישהו יודע מה היה התאריך המקורי של מצפה האלה ?האם באמת הקדימו להם משמעותית ?

קצינלנבויגן

משתמש צעיר
שלום וברכה אני זכיתי לפני שנתיים בד' 4 של חברת טריסון ושום דבר לא התקדם מאז לא קראו לי לבחירת דירה אין לי מידע מה שקורה, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע מה שקורה שם ויוכל לעדכן תודה רבה
גם אני מחכה שם. ודיברתי לפני שבוע עם הקבלן והוא אמר שאין לו צפי ברור יכול להיות חודש חודשים או 4 חודשים בקיצור משהו תקוע שם

משה פישר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
גם אני מחכה שם. ודיברתי לפני שבוע עם הקבלן והוא אמר שאין לו צפי ברור יכול להיות חודש חודשים או 4 חודשים בקיצור משהו תקוע שם

מי שיכול לחכות כדאי לו מאד לחכות
הפער בין דירה במחיר למשתכן לבין שוק חופשי הוא עצום, והוא נחשב לקבלן טוב.

מקווה בשבילך שבעז"ה בקרוב ממש יקראו לך לבחור דירה

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
אני מחפש את הקישור של האתר של משתכן של משכנות הרמה על הפארק הגרלה 221

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אני מחפש את הקישור של האתר של משתכן של משכנות הרמה על הפארק הגרלה 221
לא זה?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

די

משתמש סופר מקצוען
קבוצת נתיב הציגה בפני נציגי התכנון בבית שמש את התכנית לד5 כולל מעל 1000 יח"ד פארקים מוסדות ציבור ומסחר. עבודות הפיתוח יחלו ככל הנראה בימים הקרובים (המבשר)

ד5.png

רציתי לשאול כמה אחוזים יש למי שממתין לזכייה במחיר למשתכן?
למשל אם חבר שלי קיבל מספר 61 לרשימת ממתינים ויש בפרויקט 64 דירות
כמה אחוזים שיבטלו לפניו בשביל שיכנס לבחירת דירות?

יוסי יוספי

משתמש מקצוען
רציתי לשאול כמה אחוזים יש למי שממתין לזכייה במחיר למשתכן?
למשל אם חבר שלי קיבל מספר 61 לרשימת ממתינים ויש בפרויקט 64 דירות
כמה אחוזים שיבטלו לפניו בשביל שיכנס לבחירת דירות?
א"א לדעת אני הייתי בנתיב מספר 11 מתוך 27 והתקדמתי ל מספר 7

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קבוצת נתיב הציגה בפני נציגי התכנון בבית שמש את התכנית לד5 כולל מעל 1000 יח"ד פארקים מוסדות ציבור ומסחר. עבודות הפיתוח יחלו ככל הנראה בימים הקרובים (המבשר)

צפה בקובץ המצורף 1013416
מעצבן אותי הכותרת הזו
הרי הוא אחד מהגורמים לעליית המחירים
חוצפן

חי בן ראם

משתמש צעיר
ב"ה בשעה טובה התחיל לעבוד קו 6....
לדעתי יש צורך גדול בתחנה ברח' הרב הרצוג - מעפילי אגוז (לכיוון נהר הדן) שמעתי שמתוכנן שם תחנה האם יש למישהו מידע ע"ז?

יוסי יוספי

משתמש מקצוען

צפה בקובץ המצורף 1013416
איזה "יעצור את עליית המחירים"
תסתכלו בדף המצורף כמה נתיב מבקש בד/5

1638163488381.png

תסתכלו בדף המצורף כמה נתיב ביקש בפרויקט הקודם בד/4

1638163694123.png

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה