שמעתי שבמגן ד 2 יהיו יותר ליטאיםאיםה יש אזור שידוע שהוא ליטאי?
אני שואלת על ד2 .
שמעתי מרוכשים בשערי בית שמש שביררו את הנושא עם המשווקיםאיך אפשר לדעת???
שמעתי שבמגן ד 2 יהיו יותר ליטאיםאיםה יש אזור שידוע שהוא ליטאי?
אני שואלת על ד2 .
שמעתי מרוכשים בשערי בית שמש שביררו את הנושא עם המשווקיםאיך אפשר לדעת???
למשווקים יש אינטרסים שהם עונים לפי זה. כנראה מי ששאל הוא חסיד או ירושלמי...שמעתי מרוכשים בשערי בית שמש שביררו את הנושא עם המשווקים
בדרך כלל אתה צודקלמשווקים יש אינטרסים שהם עונים לפי זה. כנראה מי ששאל הוא חסיד או ירושלמי...
מכיר ליטאים שרכשו שם.יש למישהו מידע מה סגנון האכלוסיה שזכו בד2 בפרויקט של שערי בית שמש?
ספציפי במגן שעדיין לא אוכלס יש המון אבל המון חסידיםשמעתי שבמגן ד 2 יהיו יותר ליטאים
שמעתי מרוכשים בשערי בית שמש שביררו את הנושא עם המשווקים
יותר מפרויקטים אחרים?ספציפי במגן שעדיין לא אוכלס יש המון אבל המון חסידים
שאני מכיר באופן אישי
אבל תכלס מה שקובע זה מי השוכרים
כי יש אחוז די גדול שמשכיר
לכל רוכשי מצפה האלה שלום רב
משיחה שערכתי אתמול עם החברה
מסתבר שחברת חשמל עדיין לא הניחו את התשתיות של החשמל
ובוודאי שלא ביצעו את החיבורים והטסטים
תהליך זה יכול לארוך מאוד הרבה זמן
וממילא זה אומר שאם הלקוחות לא ינסו לפעול בכל דרך או על ידי חברי עיריה בבית שמש או על ידי קשרים מבפנים או על ידי טרטור חברת חשמל נוכל למצוא את עצמנו בפסח עדין מחוץ לדירות
אין למישהו מידעמישהו יודע מה הצפי לקבלת טופס 4 בפרויקט אגבבה ?
כן אני זכיתי אבל מההודעה הזאת זה נתקע והקבלן לא עונה לי פאלפוניםיש כאן עוד אנשים שזכו בהגרלה זו? אנחנו מתעניינים בשוק החופשי ממליצים?
זה נקרא וולפסון מתחם C והם כמעט מסיימים שלד, כנראה יקראו בקרוב לבחירת דירות (בלי אחריות).שלום זכיתי בהגרלה מס 1399 ברמת בית שמש ד 4 חברת טריסון ייזום ובנייה האם למישהו יש מושג מה קורה שם כבר זכיתי לפני שנתיים וזה עדיין תקוע לפני שנה בערך הם הודיעו על התקדמות ובניית כלונסנאות אבל מאזזה נתקע אם מישיהו יודע פרים בבקשה
היום הייתי במסירה ראשונית. בנין 41. והם אמרו שהם מקווים תוך חודשיים לאכלס.
התחייב ל-3 שנים מיותר קבלת ההיתר, וקיבל היתר בתאריך 17/07/19 שזה אומר בתמוז השנה.אין למישהו מידע
אגב לאיזה תאריך הוא התחייב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: