איך בודקים מה מצב ההיתרים?לפני היתרים
איך בודקים מה מצב ההיתרים?לפני היתרים
יש פארק בבי"ש ליד רמה א' שחשבו לעשות בה נחל וזה עדיין לא קרה.... (הבנתי שבגלל בעיות בטיחות)האם הולך ליהיות אגם מים בפארק
לפי הנראה הם עושים שביל ארוך ועמוק לאורך הפארק...
בעיות של תקציביםיש פארק בבי"ש ליד רמה א' שחשבו לעשות בה נחל וזה עדיין לא קרה.... (הבנתי שבגלל בעיות בטיחות)
יש לך מוסג בערך כמה אחוז ספרדים /ליטאים יש במצפה החורש?אני מכיר = רשימות שיש לי של לטאים - עץ מכל הרמות.
אבל דיברתי כל הרוב..
כמו שמגן ד2 רוב חסידי
המשרד של רייסדור נמצא ממש לייד isa אתה יודע גם מה הסגנון שמגיע לשם?אנחנו רואים מהחלון את משרד המכירות של רייסדור
הרבה מהלקוחות שמגיעים הם חסידים
אם תסתכלו תראו שמתחת לכביש בצד ימין של המפה היכן שעובר צינור הניקוז של הגשם, מתחבר אליו סימון של נחל או משהוא כעין זה לאורך כל הפארק וזה אכן מסביר את מה שציינו פה שרואים בעבודות שם עכשיו
השמועות אומרות שהחורש יותר ליטאי מאשר האלה,שאלה שיכול להיות שכבר נשאלה
יש לכם מושג מה ההתפלגות העדתית לטאים חסידים ספרדים בפרויקטים של אפי קפיטל ומצפה החורש ומצפה האלה
לכאורה את צודקת. (+ הרבה ע''מ.) מצפה האלה - קנו בחופשי הרבה חסידי צאנז.השמועות אומרות שהחורש יותר ליטאי מאשר האלה,
אך כל ההתעסקות טרם עת היא מצחיקה קצת כל אחד מצטט אחרים בעלי אינטרסים כך שקשה לדעת מה נתון אמיתי ומה משאלות לב של אחרים, אני זוכר שבקום רמה ג1 היה כתבה בעיתון "חדש" על זה שיש 25 אחוז חסידי לפי כמות בתי הכנסת שיש ומי שמכיר יודע שלא מיניה ולא מקצתיה...
50/50אני ברשימת המתנה בהגרלה 1518, המס שלי הוא 17, ובתור בן מקום - 3, יש לי סיכוי לזכות?
ד'4 - וולפסון. / מגן.עבור זוג ליטאי+5
סגנון אמריקאי ישראלי
איזה אזור/ פרויקט מומלץ ברמה ד (שוק חופשי)
והאם יש עדיין אופציות שם למשפרי דיור?
זה אמין??שנתיים וחצי
בערךזה אמין??
בחוזה כתוב שהקבלן מתחייב לשנתיים ותשע חודשים מההיתר המלא שכרגע עדיין אין..
ולהזכיר רק שזה פרויקט שההגרלה הראשונה 487 הסתיימה בדצמבר 2017
כבר יצאו לנו קרניים מלחכות להם..
הלוואי שזה יהיה מוכן עוד שנתיים וחצי, מניין לך המידע הזה ?
מומלץ מאוד וולפסון ד4.עבור זוג ליטאי+5
סגנון אמריקאי ישראלי
איזה אזור/ פרויקט מומלץ ברמה ד (שוק חופשי)
והאם יש עדיין אופציות שם למשפרי דיור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: