תודהמעניין מאוד
תכלס אתם תקנו דירות בחצי מחיר
שמח לשמוע
אל תשכח שזו כמעט הזכיה הכי יקרה למ"ר בכל רמה ד', 9.742 למ"ר+מדד מ 12/2017 פשוט הזוי
תודהמעניין מאוד
תכלס אתם תקנו דירות בחצי מחיר
זה עדין רווח של מאות אלפי שקלים!!!! לדירהתודה
שמח לשמוע
אל תשכח שזו כמעט הזכיה הכי יקרה למ"ר בכל רמה ד', 9.742 למ"ר+מדד מ 12/2017 פשוט הזוי
אשמח אם מישהו יכול לצרף אותי. yaelgoldberg6אין לכתוב כתובת מיילזה קבוצה של האחים אום בצאט שבמייל
Anmelden – Google Konten
איך הם יכולים לדרוש הצמדה למדד מ- 2017 אם הקבלן זכה במכרז רק ב- 2019?אל תשכח שזו כמעט הזכיה הכי יקרה למ"ר בכל רמה ד', 9.742 למ"ר+מדד מ 12/2017 פשוט הזוי
התאריך שמופיע באתר אינו מעודכן, ההגרלה 1510 התקיימה ב2020, ומתחילים עם המדד רק מרגע קבלת היתר הבניה.איך הם יכולים לדרוש הצמדה למדד מ- 2017 אם הקבלן זכה במכרז רק ב- 2019?
בחתימה שלי יש המספר שלי
זה פשוט לא נכון!!! יש סעיף חד משמעי במרכז של הקבלן, שהמדד יחושב מקבלת היתר בניה מלא!!! חלק מהבניינים זה ב9/3/22 והחלק השני 28/3/22 . ברכה והצלחה . נקווה אולי הקבלן יחוס ויתן לשלם להקדין תשלומילתודה
שמח לשמוע
יש לך מייל?בחתימה שלי יש המספר שלי
תוכל לצרףאותי?זה קבוצה של האחים אום בצאט שבמייל
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
תוכל לצרף אותי?זה קבוצה של האחים אום בצאט שבמייל
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
נראה לי שא"א לשדרג ריצוף, רק מטבח ועוד כמה דברים אפשר שהקבלן לא יעשה את זה ולקבל החזר כספי קטן עליהםשלום לכולם
רציתי לשאול לגבי דירת מחיר למשתכן.
האם יש אופציה כזאת לשדרג ריצוף וכו' מעבר למה שהקבלן מציע ?
למיטב ידיעתי וניסיוני א"א.שלום לכולם
רציתי לשאול לגבי דירת מחיר למשתכן.
האם יש אופציה כזאת לשדרג ריצוף וכו' מעבר למה שהקבלן מציע ?
תודה לכל המגיבים
שמעתי שהתחילו בימים האחרונים חפירותלא התחילו עדיין חפירות.
שלום וברכה
יש פה מישהו שיש לו דירה בפרויקט של פרץ לוזון ברמה ד 3 בבית שמש
אשמח לדעת אם מישהו יודע מה מתקדם עם הפרויקט הזה
איפה הוא אוחז מבחינת בניה
ואם יש אולי קבוצה בווצאפ של כל הזוכים שם שבחרו דירות
תודה רבה
אולי יש פה מישהו שיכול להרים את הכפפה ולפתוח קבוצה ולנסות לגבש את כל הזוכים של הגרלה 1521אולי תפתח קבוצת ואצפ לעידוכנים של הפריוקט של פרץ לוזון 1521
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: