אולי תפתח קבוצת ואצפ לעידוכנים של הפריוקט של פרץ לוזון 1521הצא'ט המדובר זה על הגרלה 1521 פרויקט פסגת ארבל ?
אם כן אשמח לדעת מידע על הפרויקט ואיך אפשר להתחבר
תודה
אולי תפתח קבוצת ואצפ לעידוכנים של הפריוקט של פרץ לוזון 1521הצא'ט המדובר זה על הגרלה 1521 פרויקט פסגת ארבל ?
אם כן אשמח לדעת מידע על הפרויקט ואיך אפשר להתחבר
תודה
לאיזה פרויקט 1521.?יש צ'אט של הזוכים
אם את רוצה אני יכול לחבר אותך
4 חד- סלון 7 מטר אורך מטבח יפה מאוד וכן הלאה 2 שכנים בקומה........והתוכנית דירות בליגה אחרת....................
תוכל לצרף אותי',תודה רבהזה קבוצה של האחים אום בצאט שבמייל
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
יש הדמיה/אתר/תכניות?4 חד- סלון 7 מטר אורך מטבח יפה מאוד וכן הלאה 2 שכנים בקומה........
תוכל לצרף אותי?!זה קבוצה של האחים אום בצאט שבמייל
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
ברור שיש תכניות הרי פירטתי לך וגם הדמיה ישיש הדמיה/אתר/תכניות?
שכן שגר אצלי בבנין השכירות אמר לי אתמול שהוא קיבל את הדירות לבחירה , ס"ה 15 דירות .למשהו יש מושג מה עם הגרה 1520? (מגן ד4)
כבר שנתיים וחצי אחרי הגרלה, ועדיין אין היתרים.
אפשר להעלות תכנית דירה?ברור שיש תכניות הרי פירטתי לך
האם יש קבוצה לזוכי קניג?אפשר להעלות תכנית דירה?
כןהאם יש קבוצה לזוכי קניג?
אפשר בבקשה קישור?
תודה רבהבבקשה
מעניין מאודלזוכי האחים אום ד 3 !
65 הדירות שבהגרלה מחולקים כך:
10 דירות של 3 חדרים,
12 דירות של 5 חדרים,
כל השאר 4 חדרים,
כך אמרו לי היום
פשוט תתקשר אליהם למס'08-6593800 ותבקש לדבר עם חליתודה תודה
מאיפה המידע המנחם?
משרדים שלהם?
והאם אמרו צפי לתאריכי בחירה .
תודה תודה ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: