מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא חשבתי לרגע שיעשו יציאה לכל מספר,
התכוונתי שבזבוז שלא תהיה יציאה כללית מרמה ד' לכביש 38,
או שלכל הפחות יהיה אכן קו אוטובוס שיעבור בשכונה ויצא דרך צאלים ולא דרך כביש 5.
מתוכנן קוי אוטובוס בינעירוניים נפרדים לרמה ד'
כמובן שזה לא יהיה ביום של האיכלוס הראשון אבל בעתיד כשרוב השכונה תאוכלס היא תקבל קוי אוטובוסים נפרדים.

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מידיעה ולא מהשערה, ראיתי בפרוג...
ודאי שיש !
לא רק תכנון אלא כביש סלול.
הכביש מגיע בין ד' 2 לד' 4 עד מתחת לגשר המחבר בין ד' 2-3 ומשם לתוך השכונה
מצו"ב סימון של הכבישצפה בקובץ המצורף 658077
בוודאות ?
עד כמה שאני בדקתי לא מצאתי מידע על הכביש שאתה מדבר על זה יכול להיות שאני לא יודע.
השטח שכלוא בין רמה ד'1, רמה ד'3, ומתחת הגשר הוא פארק ומוגדר שטח טבעי לשימור.
היכן הכביש מתחבר לשכונה? ( מה שסימנתי באדום ברמה ד'3 זה כביש בתוך השכונה)
צפה בקובץ המצורף 658346
בתמונה הבאה רואים שהשביל המדובר נוסע במקביל לכביש 38
צפה בקובץ המצורף 658347
אולי אתה יכול להחכים אותי ?

estyr

משתמש מקצוען
על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון
1. משום מה אתה נראה נעול על מסלול קיים של אוטובוס מסוים ולפי התכנית רמה ד' מקבלת קווים נפרדים לנסיעות בינעירוניות, ואם נניח שלא יהיה קוים נפרדים אזי לא משנה אם יהיה יציאה ישירה מרמה ד או לא (והיא תשאר במצב הקיים כמו שהיא היום) אזי הם יסעו דרך רמה ג' או ב' דהיינו דרך נהר הירדן או שאר מראין בישין.
2. אפשר לצאת מרמה ד' בדרך יחסית קצרה. יציאה מהשכונה דרך האמוראים ולא משנה לאיזה כיוון משם פונים לזכריה הנביא משם פונים לנחל נובע ומשם לכביש 38 (יחסית מהר).
3. למה להרחיק עד מעפילי אגוז יש בדרך עד לשם כמה יציאות יותר קרובות (ל-8355 או ל-38).
לגבי ההודעה השניה.
1. אני לא תושב בית שמש. אבל אני כל החיים גרתי בירושלים במקומות קצת יותר בעייתיות (בלשון המעטה) בנושא של פקקים והיום אני גר בבני ברק ששם דרך שלוקח בלילה כ-10 עד 15 דקות ביום זה לוקח בין 40 ל- 60 דקות בלי הגזמות.
2. אין לי רכב פרטי וגם לאבי אין רכב פרטי, כל חיי התניידתי בתח"צ.
3. אני גם נוסע לעבודה כל יום אמנם פחות ק"מ ממך אבל יחסית למרחק הדרך לוקח המון זמן.
יש דברים שעד שלא מרגישים אי אפשר אפי' לדמיין אותם.
אני לא מעוניין (מנסיון חיים).
א. שהכביש מתחת לבית שלי יהיה כביש בינעירוני צר.
ב. שהכביש מתחת לבית שלי יוגדר ככביש דמים.
ג. לשמוע כל יומיים על עוד תאונה ברחוב שאני גר.
ד. שהכביש מתחת לבית שלי יהיה קיצור דרך לכל אלו שהוויז ישלח אותם לשם. זה מייצר המון רעש, פיח, פקקים, תאונות,ושאר מראין בישין בכל שעות היממה אפי' ב-4 ו-5 לפנות בוקר.
ככל הנראה אתה לא מכיר את התופעה. זה צובר תאוצה ונהיה יותר גרוע ויותר גרוע מיום ליום. עד לפני כמה שנים משרד התחבורה וחברות התכנון כבישים לא התייחס לעניין הזה, עד שקמו אנשים באיזה מושב בדרום (אם אני לא טועה), שהמושב שלהם הפך לכביש בינעירוני לכל דבר ועניין כי הוויז מצא קיצור דרך המושב שלהם, והם התחילו להשתולל שיכירו בתופעה (אגב הם נלחמו בזה גם משפטית). היום כבר מתייחסים לזה ולא בחינם.
תבדוק קצת את הנושא וגם אתה תגיע לתובנות אחרות
לפי דעתי הייתה פה אי הבנה.
כל מה שנכתב כאן היה כדי לעורר את תושבי רמה ד' לדרוש קווים נפרדים, ולא תחבורה שתתווסף על מסלולים קיימים, כמו שנוטים מאד לעשות בתחבורה הבית שמשית.
להפך, אני ממש לא רוצה את האפשרות של רמה ג', ורמה ב', וגם לא של נהר הדן (שלמיטב ידיעתי אין לו שום יציאות לכביש 38 רק למעפילי אגוז, אולי אני טועה)
אבל זה ברור שאם יהיו קווים נפרדים לרמה ד' (מניין לך?) אז הכבישים המרכזיים יהיו דומיננטיים.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה.
עריכה: בנוסף, אין מה להשוות בין התשתיות הבני ברקיות הידועות, לתשתיות של רמה ד'...

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הבהרה יש פה שתי נקודות
א. יציאה מרמה ד' אל כביש 38 באופן ישיר.
ב. תח"צ ותח"צ בינעירוני.
אני בעיקר התייחסתי לנושא של יציאה מתוך השכונה לכיוון 38 באופן ישיר.
בנושא תח"צ מה שכתבתי זה דברים ששמעתי מכמה אנשי מקצוע שמתעסקים בתחום הבניה והתכנון.
אני לא יודע באיזה שלב זה אוחז, תכנון, מכרז, תכנון ראשוני, או כל שלב אחר. אבל הם ידעו לומר שכך יהיה ושעובדים על זה.

estyr

משתמש מקצוען
הבהרה יש פה שתי נקודות
א. יציאה מרמה ד' אל כביש 38 באופן ישיר.
ב. תח"צ ותח"צ בינעירוני.
אני בעיקר התייחסתי לנושא של יציאה מתוך השכונה לכיוון 38 באופן ישיר.
בנושא תח"צ מה שכתבתי זה דברים ששמעתי מכמה אנשי מקצוע שמתעסקים בתחום הבניה והתכנון.
אני לא יודע באיזה שלב זה אוחז, תכנון, מכרז, תכנון ראשוני, או כל שלב אחר. אבל הם ידעו לומר שכך יהיה.(אני מאד מקווה שאני לא טועה).
התבלבלתי,
אתה מקווה שאתה לא טועה,
אבל אתה לא רוצה שרמה ד' תהפוך לקיצור דרך של כל בית שמש?

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עבור זוכי נתיב בשדרה....
מצורף קישור של טבלה בה כל אחד שיש לו דירה או מי שמכיר משהו שיש לו דירה ולא מחובר לצ'אט- יכול למלא, וכך נתחיל להכיר שכנים... שימו לב לרדת ללשונית של הבניין ושם למלא את שם המשפחה שלכם בהתאם לקומה ולדירה שבה אתם אמורים לגור, עדיף שמי לא הולך לגור אלא להשכיר- שיציין את זה

https://www.google.com/url?q=https:...542000&usg=AFQjCNF_pFa3asOdfVG_hLHtGsmufOKkVA

מ....

משתמש פעיל
עבור זוכי נתיב בשדרה....
מצורף קישור של טבלה בה כל אחד שיש לו דירה או מי שמכיר משהו שיש לו דירה ולא מחובר לצ'אט- יכול למלא, וכך נתחיל להכיר שכנים... שימו לב לרדת ללשונית של הבניין ושם למלא את שם המשפחה שלכם בהתאם לקומה ולדירה שבה אתם אמורים לגור, עדיף שמי לא הולך לגור אלא להשכיר- שיציין את זה

https://www.google.com/url?q=https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gGr1mhyf4nuTvkciNExwGtrW1civs4J9Ask3JRdBCAc/edit?usp=sharing&sa=D&source=hangouts&ust=1591551728542000&usg=AFQjCNF_pFa3asOdfVG_hLHtGsmufOKkVA
כל הכבוד לך טבלה ממש יפה!

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית

estyr

משתמש מקצוען
לא אני עשיתי אותה, זה פורסם בצ'אט של נתיב בשדרה...
היא באמת יפה, וכנראה גם מועילה...
קרדיט ענק לנתן הורביץ על כל ההשקעה,
למרות שהוא בכלל לא גר בפרויקט הזה- הוא עמל והכין לנו קובץ כזה מדהים!
ישר כוח בשם כל הפרויקט!

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
במרכז גליון 5

קבצים מצורפים

• במרכז גיליון 5 07.06.2020.pdf
    12.1 MB · צפיות: 54

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
פרסומת שלי

קבצים מצורפים

• במרכז גיליון 5 07.06.2020_004-004.pdf
    KB 826 · צפיות: 47

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה