אבידן בן גדעוני
משתמש חדש
מי יש מידע על מסירת מפתח במצפה האלה?
וכן למה התעכב?
וכן למה התעכב?
מסירה ראשונית זה רק אומר שהדירה מוכנהאם יש מסירה אז למה שלא יהיה איכלוס ?
אצלנו בחזון את גלילי לא היתה מסירה ראשונית הבנתי שזה לא חובה חוקית אבל רוב הקבלנים מעדיפים לבצע כדי לתקן את מה שנדרש כשהבית ריקהאם הקבלן מחויב לעשות מסירה ראשונית?
יש בניינים שבנו כבר 6 קומות מעל לחנויות.מישהו יודע מה חדש לגבי הפרויקט של שערי בית שמש בד' 3?
הלחיצו אותי ללכת לבחור קרמיקות, ריצוף ומטבח. ולפי הסרטונים ששלחי לי עדיין לא נראית התקדמות...
מישהו יודע מה מתקדם עם הגרלה 1510 של האחים אום?
האם יש היתר ומתי הצפי לבחירת דירות?
מתעניינת על סגנון אוכלוסיה שקנתה בגרין הליטס בד4 בנינים B או A
איך אוכל לברר?
מתעניינת על סגנון אוכלוסיה שקנתה בגרין הליטס בד4 בנינים B או A
איך אוכל לברר?
קיבלתי חשבון ארנונה לדירת 3 חדרים 75 מ"ר + מרפסת כ18 מ"ר רשמו לי שם שטח דירה 106 מ"ר, כיצד יתכן?
בררתי בגביה בעיריה ואמרו שידוע להם שבבניינים החדשים מחלקים גם את חדר המדרגות וניתן להגיש בקשה למדידה מחודשת
מישהו מכיר את העניין? האם יתכן כזה הפרש?
גם אני קיבלתי על דירת-4חדרים109מטר תשלום ארנונה143 מטר רק על הנכס ללא מחסן מה עושים בנידון???גם אני קיבלתי על 4 חדרים שבטאבו היא 110 והם רשמו רק על הדירה בלי חנייה 130 ובררתי בעירייה ואמרו לי שזה לפי ברוטו ומחשבים גם את השטחים המשותפים האם מישהו יודע מה ניתן לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: