לפי אתר מחיר למשתכן מדובר על הגרלה של חברת טריסון ולא נתיבאפי נתיב מחיר למשתכן - לוח נמכר ושיוכי חניות ומחסנים
www.lamishtaken-nativ.co.il
לפי אתר מחיר למשתכן מדובר על הגרלה של חברת טריסון ולא נתיבאפי נתיב מחיר למשתכן - לוח נמכר ושיוכי חניות ומחסנים
www.lamishtaken-nativ.co.il
יש גם נתיב וגם טריסוןלפי אתר מחיר למשתכן מדובר על הגרלה של חברת טריסון ולא נתיב
סליחה שעדיין לא ברור לי.המשך אומר שזה כבר בשלב של בחירת דירות ונשאר שם דירות במחירים סבירים
כדאי לקחת בחשבון שאם זוכים צריכים תוך זמן קצר לבא לבחור דירה ולעשות חוזה וכו
מותר להירשםסליחה שעדיין לא ברור לי.
1. אם משהו נרשם להגרלה שהסתיים ביום א', האם אפשר להרשם גם להגרלה הזאת?
2. אם כן, האם קודם כל מגרילים את "ההגרלה הגדולה" ורק במידה שלא זכה, הוא נכנס להגרלת המשך?
3. יש 2 מקומות בהגרלת ההמשך - "נוה שמיר" ו"אתר ד" - האם שניהם מיועדים רק לציבור החרדי?
לא זה פרויקט חדש שהבחירת דירות יהיה לפחות עוד שנה ולכן אין שום אתר עדייןאני יכולה להרשם רק במשפרי דיור
ולכן רק טריסון מתאים לי
הדירות שנותרו אילו הדירות שנראים באתר שלהם?
כלומר שווה להרשם להגרלה גם למשפרי דיור שמחפשים דירות טובותלא זה פרויקט חדש שהבחירת דירות יהיה לפחות עוד שנה ולכן אין שום אתר עדיין
לא יודע@ירמי וולדמן אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות הבאות:
א. מה יעשו החברות אם הדירות היקרות לא ימכרו כלל במסגרת למחיר למשתכן?
ב. האם המרפסות הענקיות- יהיה ניתן לבנות עליהן בהמשך?
כבר מפרטת בהודעהשל איזה פרוייקט זה?
לחלוטין לא. (כמובן באופן חוקי, פירטי אין לי מושג מה המדיניות של עיריית בית שמש לגבי ענינים כאלו)ב. האם המרפסות הענקיות- יהיה ניתן לבנות עליהן בהמשך?
איזה כיף שיש אותך פה לכל שאלה..לחלוטין לא. (כמובן באופן חוקי, פירטי אין לי מושג מה המדיניות של עיריית בית שמש לגבי ענינים כאלו)
הזכויות בכל הפרויקטים ממומשות באופן מלא (כולל הקלות) שהרי מדובר בפרויקטים עם רווח נמוך כך שהקבלן ממצה כל זכות אפשרית.
למעט האופציות לדירות 3 חד' עם אופציה שאז לא מדובר במרפסות גדולות אלא בגדל חדר. והאופציות מסומנות וברורות, זכויות אלו נרשמות על שם הדיירים שזכו בהן. והן שיכות רק להם ולא לדירות האחרות.
יש למעלה זה קרית ספראולי יש למישהוא תמונות מפרוייקט נופי עילית
איה בניינים זה? אני מחפשת בניין 41יש למעלה זה קרית ספר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: