צירפתיvrq1000@ גימל נקודה קום
צירפתיvrq1000@ גימל נקודה קום
צפויהמדד עלה החודש ב0.5% פשוט מטורף מה שקורה מתחלית השנה
מישהו צריך להמציא לזה חיסון!!!
מעוניין לבדוק התקדמות מצב טופס 4 בבניין מסויים כיצד ניתן לבדוק זאת? יש אפשרות לשלוח לי את הקישור. בתודה מראש.
עדיף להתייעץ עם מומחהלדבריך לא כדאי לקחת משכנתא עכשיו צמוד מדד?????????
לאאני לא יודעת אם זה קשור לאשכול...
אבל האם יש ברמה ד (אולי ד4) פרוייקט שמשווק קוטגים/וילות?
לאלו שמחפשים דירות יוקרה?
לכל הרוכשים בפרויקט שערי בית שמש ד' 2
מדד תשומות בניה?המדד עלה החודש ב0.5% פשוט מטורף מה שקורה מתחלית השנה
למי שיש אפשרות לעמוד בהחזר חודשי של שכירות + משכנתאלדבריך לא כדאי לקחת משכנתא עכשיו צמוד מדד?????????
צירפתי לינק לכתבה של רימון חייט - מומחה במשכנתאות. דעתו לגבי האם כדאי לעשות זאת או לא.למי שיש אפשרות לעמוד בהחזר חודשי של שכירות + משכנתא
יכול לשלם את הכל מיידי ולחסוך את עליית המדד.
צירפתי לינק לכתבה של רימון חייט - מומחה במשכנתאות. דעתו לגבי האם כדאי לעשות זאת או לא.
(לאחר שדן בצדדי השאלה, הוא ממליץ שגם אם תבחרו באופציה הזו תבקשו על כך הנחה מהקבלן)
האם להקדים תשלומים לקבלן?
האם כדאי להקדים תשלומים לקבלן בעת רכישת דירה? הכנסו כדי לקרוא על היתרונות והחסרונות של הקדמת תשלום לקבלן ומה יש לדרוש אם מקדימים תשלומיםeffectivemortgage.co.il
המדד עלה החודש ב0.5% פשוט מטורף מה שקורה מתחלית השנה
שלום רבהיי,
יש לי דירה בפרויקט גרין ויו רמה ד2 ואני רוצה להצטרף לקבוצות צ’אט. יש לך איך לעזור לי?
אל תיקח סיכון!!שלום רב
יש לי דירה בפרויקט טריסון בד2 ומאוד דחוף לי לדעת אם יקדימו את האכלוס במגרשים 55 לפני הזמן בגלל חוזה שכירות ובמשרד של הפרויקט לא אומרים כלום בנושא,
אני מאוד אשמח אם יש למשהו מושג אם מתכננים להקדים את האכלוס ואם כן אז למתי,
תודה רבה
המדד במשכנתא הוא מדד המחירים לצרכן, והמדד כאן הוא מדד תשומות הבניה (מחיר חומרי הבניה). (יש לציין שגם מדד המחירים לצרכן יכול ואמור לעלות)לדבריך לא כדאי לקחת משכנתא עכשיו צמוד מדד?????????
מתי הם הולכים להחליף את סופרבוס?נראה שנתיב אקספרס הזוכה במכרז לתחבורה בבית שמש, יקראו לחברה שלהם בבית שמש "בית שמש אקספרס"!צפה בקובץ המצורף 869118
מן הפח אל הפחתנראה שנתיב אקספרס הזוכה במכרז לתחבורה בבית שמש, יקראו לחברה שלהם בבית שמש "בית שמש אקספרס"!צפה בקובץ המצורף 869118
המשכנתא צמודה למדד, רק במקסימום שליש מהסכום, אם בכלל,המדד במשכנתא הוא מדד המחירים לצרכן, והמדד כאן הוא מדד תשומות הבניה (מחיר חומרי הבניה). (יש לציין שגם מדד המחירים לצרכן יכול ואמור לעלות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: