קובץ שהתפרסם לציבור - חסום.
אם תוכל להעלות לקישור חדש בדרייב או בג'מבו ואז להעלות את הקישור תוך כדי שאתה משחיל כמה כוכביות לתוכו ואנו נמחוק אותם, ככה נטפרי לא יזהו אותו כקובץ שהתפרסם לציבור.
בתודה מראש החסומים.
קובץ שהתפרסם לציבור - חסום.
יש מצב לתמלל בקצרה את החידושים (אם היו),
איך נרשמים להגרלות במחיר מופחת?
כיצד נרשמים לתוכנית?איך נרשמים להגרלות במחיר מופחת?
דובי דיוויס 052-8085325אפשר לקבל את המספר של קניג ד 3 שמשווק בימים אלו ?
תודה
הקישור שהעלית הוא למענקי פריפריה לדירות יד שניה ולא למחיר מופחת
התכוונת הערת אזהרהנורת הזהרה
אתה באמת חושב שאנשים קונים בד" בגלל הפרסומות של העיריה זה אפילו לא בדיחה....
נכון שהפרסומות קצת מדרבנות את המתלבטים ששומעים על המיקום ועל איכות השכונה ונדבקים בלהט של כל שאר הרוכשים
אבל זה ברור שד" לא צריכה שום פרסומת שמה הולך לפניה גם כאלו שלא קונים שם מדברים על זה כהדבר הבא שהולך להיות המקום של הציבור החרדי
תראה את התכנון המדהים המיקום האדיר והאויר והנוף המשגעים
הסיבא לפרסומות זה נטו יח"צ של ראשת העיר וסגנה כאותם אלו שהצליחו לעשות את הדבר המיוחד הזה שאין בשום מקום בציבור החרדי וכנראה כהתארגנות לבחירות הקרובות או סתם כקרדיט
(לא משנה שאת התכנון וההשקעה הגדוליםלא הם עשו אלא בכלל נציג של דגל התורה אולי אם עוד שותפים כאשר היה יו"ר תכנון ובניה בעיר אבל עדיין אסור להיות כפויי טובה וצריך להכיר טובה להנ"ל)
על ההתמסרות לשכונה והסרת המעכבים והכל לטובת התושבים החרדים שבאים לגור בה
לא לחינם בכתבה בהמבשר כל היזמים משבחים אותם על כך וטוענים שזה אחת העיריות שעושה הכל בשביל לקדם שכונה בסדר גודל כזה ומסייעת בכך לתושבים שבאים להתגורר בה
ותאמין לי שכתבתי את הדברים אם מינימום התלהבות אבל זה המציאות
יח"צ זה משהו שעובד אם תרצו ואם לאאני דיברתי על המחיר.
כתבת - האויר והנוף המשגעים - ברמה ה' הרבה יותר.
כתבת: כהדבר הבא שהולך להיות המקום של הציבור החרדי . מנין לך? מהפרסומות כמה שנים..
לא משנה שאת התכנון וההשקעה הגדוליםלא הם עשו - לצערי היא יכלה לדפוק הכל. וב''ה לא עשתה את זה. למעט את ד'6
*הסיבא - סיבה
לא על הכל אני יודעת לענותיש לי כמה שאלות מי שיוכל להשיב לי על חלק תבוא עליו הברכה:
*איך ניכנסים לפורום הזה
*איך משיגים את הקבלן של ד3 של נתיב(משהי פה אמרה שעלול להיות שיבושים בזכיה אם הוא לא התקשר שבועיים אחרי שנודע על הזכיה)
*האם זה באמת שווה דירת גן 3 חדרים כ-90 מר+180 חצר קומה 1 ב-1,400,000 (היו שאמרו לי שהיום זה שווה כמליון 600 ועוד 3 שנים כבר כמליון 900, זה סתם דמיונות, או נכון?)
*שכירות של כזו דירה אפשר לקחת 5 אלף או רק 4 (במידה ולא ארצה לגור בה)?
*לא אמרו לי כמה זה שווה בשוק החופשי ,בטוח אפשר לקחת משכנתא 90%?
*יש היום דירות בבית שמש לפחות 70 מ"ר במליון? או לא קיים?(חוץ מהמתחרדים ,דירות עם בעיות כמו נורת הזהרה או טאבו משותף וכו)
*מתי אפשר למכור, אפשר פחות מ7 שנים?
איך ניכנסים לפורום הזהיש לי כמה שאלות מי שיוכל להשיב לי על חלק תבוא עליו הברכה:
*איך ניכנסים לפורום הזה
*איך משיגים את הקבלן של ד3 של נתיב(משהי פה אמרה שעלול להיות שיבושים בזכיה אם הוא לא התקשר שבועיים אחרי שנודע על הזכיה)
*האם זה באמת שווה דירת גן 3 חדרים כ-90 מר+180 חצר קומה 1 ב-1,400,000 (היו שאמרו לי שהיום זה שווה כמליון 600 ועוד 3 שנים כבר כמליון 900, זה סתם דמיונות, או נכון?)
*שכירות של כזו דירה אפשר לקחת 5 אלף או רק 4 (במידה ולא ארצה לגור בה)?
*לא אמרו לי כמה זה שווה בשוק החופשי ,בטוח אפשר לקחת משכנתא 90%?
*יש היום דירות בבית שמש לפחות 70 מ"ר במליון? או לא קיים?(חוץ מהמתחרדים ,דירות עם בעיות כמו נורת הזהרה או טאבו משותף וכו)
היום הרבה יותר.לפני כמה שנים חבר שלי פרסם ברדיו כל חי
המחיר שהוא שילם היה 7ש"ח לשניה
תעשו חשבון
אין חיה כזו פחות מ 1240000 ש''ח דירה ללא אופציה..*לא אמרו לי כמה זה שווה בשוק החופשי ,בטוח אפשר לקחת משכנתא 90%?
כל משכנתא זה ככה,לגביי המשכנתא - האחוזים הם לפי שווי הדירה ולא סכום הקניה ככה שהאחוזים בסה"כ שאפשר לקחת הם יותר גבוהים.
כלומר אם השווי הוא 1500 וסכום הקניה מליון האחוזים ילקחו מה1500 ולא מהמיליון
בכל משכנתא סכום התשלום נלקח גם הוא בחשבוןכל משכנתא זה ככה,
או רק במחיר למשתכן?
יש עוד סעיף שצריך הון עצמי של לפחות 100k אז בדוגמה של הדירה של ה800k צריך 100k ולא 70kקניתם ב-800K. השמאות מעריכה (מחיר שוק) 1M. אתם מקבלים משכנתא של 70% (לצורך העניין) על 1M אבל בתנאי שזה לא יוצא יותר מ-90% (630K). מינימום השתתפות של הרוכש 10% (70K)
צודקיש עוד סעיף שצריך הון עצמי של לפחות 100k אז בדוגמה של הדירה של ה800k צריך 100k ולא 70k
למשועממים בלבד.........העליתי לג'מבו קובץ של הראיון עם גב' עליזה
חתוך מכל הפרסומות וכו'
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.jumbomail.me
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: