מישהו יכול לכתוב במה מדובר? אני מתלבט מאד האם לקנות שם?מדוברש שם על השוק החופשי ולא על מחיר למשתכן.
בנוסף כל מידע על שערי בית שמש בד'3 יעזור ל מאד
תודה
מישהו יכול לכתוב במה מדובר? אני מתלבט מאד האם לקנות שם?מדוברש שם על השוק החופשי ולא על מחיר למשתכן.
זה הכתבה שהעלו פה בזמן האחרון על העוקץלפני כשבועיים או שלש הייתה כתבה של הכתב הכלכלי יעקב רייניץ במוסף מדורים המודיע
הוא כותב שם על איזה עוקץ ברמה ד' ואני מעוניין לקרא את מה שהוא כתב
אם אני לא טועה זה כתבה בהמשך דהיינו שבועיים
אם משהו יכול להשיג אותם ולהעלות אותו כאן אשמח מאד
זה החלק ב'.....( אין לי חלק ב אם בכלל היה )
תעשה טובה........אגב, הבנתי שלקנאים יש אחיזה לא רעה בד'
יש מספיק תושבים שירצו בכל מחיר את רמה ב'.מכנובקא מרמה ב עובר לשם?
האם באמת מתכוונים לרוקן את רמה ב' לגמרי? [או שהכוונה להשאיר רק את קהילות הירושלמים והקנאים]
אגב, הבנתי שלקנאים יש אחיזה לא רעה בד'
ברוך הבא לצל קורותינו!! העניין נדוש פה המון!! תדפדף בכל העמודים האחרונים בערך מ 100 ותרווה נחת או לא.מכנובקא מרמה ב עובר לשם?
האם באמת מתכוונים לרוקן את רמה ב' לגמרי? [או שהכוונה להשאיר רק את קהילות הירושלמים והקנאים]
אגב, הבנתי שלקנאים יש אחיזה לא רעה בד'
תעשה טובה........
וואו... איזה התנפלות....ברוך הבא לצל קורותינו!! העניין נדוש פה המון!! תדפדף בכל העמודים האחרונים בערך מ 100 ותרווה נחת או לא.
אבל נמאס מזה כבר...
וסליחה על השאלה - יש לך דירה שם או שלא מתאים לך שהערך של הדירה ברמה ד כל כך יקר?
זה לא אישיוואו... איזה התנפלות....
יש דבר כזה??אגב, הבנתי שלקנאים יש אחיזה לא רעה בד'
גם להקליט וגם להסריט.נשמח אם מישהו יוכל להקליט ולהעלות לכאן
תודה
מי הקבלן?ביקשתי לקבלן שלי שאני רוצה לתאם זמן לראות את הדירה,
והם השיבו לי כדלהלן:
היי,
אנחנו לקראת מסירות ראשוניות לכן לא ניתן לעשות סיורים בקרוב.
נזמן אתכם בקרוב למסירה ראשונית.
אם מישהו יכול להסביר מה זה "מסירות ראשוניות".
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: