מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
עיקרי הדברים
יהיה אכיפה בעבירות בניה וחזות פני העיר
יוקם מתנס גדול
יוקם פארק הייטק בגבעת המשקפיים
לא יהיה חיבור ישיר לכביש 38
ואין פוצה פה ומצפצף?
הסבירו למה?
אולי מישהו יעלה את הדברים בהרחבה, לטובת כל אלה שלא היו מ'מאה ראשונים'?
כי לא רוצים שנוהגים יעשו "קיצורי דרך" דרך השכונה
בשביל שאחרים לא יעשו קיצור אנחנו נעשה סיבוב?
כבר דנו פה הרבה בנושא זה (ואני בתוכם)
בעניין של איכות חיים:
דעו לכם שהסבל של כביש מעבר בתוך שכונה הוא סבל נוראי.
רעש, לכלוך, פקקים, מפגעים, ועוד. בשעות היום ובשעות הלילה (אפי' עד ארבע לפנות בוקר) ללא התחשבות בתושבי כלל וכלל.
בעניין של חיים ממש:
אני לא מדבר על זיהום האוויר שזה מייצר אלא על תאונות בלבד
אני משער לעצמי שאף אחד לא רוצה שהכביש מתחת לבית שלו יהפוך לכביש אדום (בשפה המכובסת).

הסיבוב המדובר שיצטרכו לעשות זה בערך 8 או 10 דקות מהקצה הקיצוני ביותר של ד'2 (לפי מה שנמדד ע"י משתמשי פרוג בפועל)

אני חושב שאין הצר שווה בנזק

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נערך לאחרונה ב:

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מה יש בירושלים?
בונים נת"צ מגולדה מאיר (תמיר) עד לאזור תחנה מרכזית גשר המיתרים
שפע חיים אהל יהושע עד כיכר בעלזא שמגר, משמגר עד ירמיהו, ירמיהו עד הסוף לכיוון גשר המיתרים.

סטודיו בינדר

עיצוב גרפי | בנית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נראה לי לא הכי נעים להיות מהתושבים הראשונים ברמה ד יש שם אלפי פועלים ערבים מימינך ערבי משמאלך פלשתיני מאחורך ישמעאלי ועל ראשך כל היום אבק ולכלוך.
מענין כמה יקחו על שכירות .

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
מכרז רמה ד5 שנדחה כבר שנתיים, למה ומדוע?
כי זה לא משתלם לקבלנים כי הם צריכים לבנות את כול המבני ציבור והתשתיות(ולא ישנו את זה כי לראש העיר לא כל כך מתחשק הרבה חרדים גם אם יש לה הרבה יחצני"ם שיגידו לך שזה לא נכון ושזה הראש עיר הכי מיוחדת שקמה למדינת ישראל מאז ימי המנדט הבריטי לפחות וישלמו עוד פרסומת לאיזה מייל פרסומאי שלה שקורה לעצמו נציגות תושבים רמה ד עמוק בלב אנחנו יודעים בשביל מה היא נבחרה)

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כי זה לא משתלם לקבלנים כי הם צריכים לבנות את כול המבני ציבור והתשתיות(ולא ישנו את זה כי לראש העיר לא כל כך מתחשק הרבה חרדים גם אם יש לה הרבה יחצני"ם שיגידו לך שזה לא נכון ושזה הראש עיר הכי מיוחדת שקמה למדינת ישראל מאז ימי המנדט הבריטי לפחות וישלמו עוד פרסומת לאיזה מייל פרסומאי שלה שקורה לעצמו נציגות תושבים רמה ד עמוק בלב אנחנו יודעים בשביל מה היא נבחרה)
אני לא בטוח שזה רק זה אבל אני יודע שהקבלנים מושכים את ידיהם מרמה ד'5 בגלל כל מיני תנאים שהם רוצים שמשרד השיכון תשנה ומשרד השיכון לא מסכים
דרך אגב אם אני לא טועה זה כבר פעם החמישי או השישי שזה הולך להיסגר ללא הגשת מועמדות כלל

ח. שטיין

משתמש צעיר
הפקות ואירועים
טוב לגבי השאלה מי הקבלן הבא שיקבל טופס 4 וענו כאן שקניג בעוד חצי שנה
אז יש קודם את האחים אום שיש להם שני בנינים בשלב גימור שהצפי שלהם עוד 3 חודשים ואחכ עוד 3 בנינים שהצפי עוד 5 חודשים וה3 בנינים האחרונים הצפי עוד 7 חודשים
מישהו יודע למה לא מדברים על זה או שיודעים בטוח שהם לא יהיו בזמן כי הם נמצאים בקצה של ד2 נשמח לדעת...
ועוד שאלה כמה בנינים סה"כ יש לחזון גלילי שאמורים לקבל טופס 4 בזמן הקרוב?

יש מצב

משתמש צעיר
טוב לגבי השאלה מי הקבלן הבא שיקבל טופס 4 וענו כאן שקניג בעוד חצי שנה
אז יש קודם את האחים אום שיש להם שני בנינים בשלב גימור שהצפי שלהם עוד 3 חודשים ואחכ עוד 3 בנינים שהצפי עוד 5 חודשים וה3 בנינים האחרונים הצפי עוד 7 חודשים
מישהו יודע למה לא מדברים על זה או שיודעים בטוח שהם לא יהיו בזמן כי הם נמצאים בקצה של ד2 נשמח לדעת...
ועוד שאלה כמה בנינים סה"כ יש לחזון גלילי שאמורים לקבל טופס 4 בזמן הקרוב?
אני דיברתי עם אחד מהקבלנים שם
הוא אמר לי שיש להם תוספת ארבעה חודשים שתיים בחוק ועוד שתיים מהקורונה.
כך שיש להם עוד 7 חדשים.
גם אני לא מאמין שיקבלו טופס 4 לפני שיהיה גישה בטיחותית לשם, זה נמצא עמוק בתוך ד 2 אתר בניה מכל הכיוונים

יש מצב

משתמש צעיר
כבר דנו פה הרבה בנושא זה (ואני בתוכם)
בעניין של איכות חיים:
דעו לכם שהסבל של כביש מעבר בתוך שכונה הוא סבל נוראי.
רעש, לכלוך, פקקים, מפגעים, ועוד. בשעות היום ובשעות הלילה (אפי' עד ארבע לפנות בוקר) ללא התחשבות בתושבי כלל וכלל.
בעניין של חיים ממש:
אני לא מדבר על זיהום האוויר שזה מייצר אלא על תאונות בלבד
אני משער לעצמי שאף אחד לא רוצה שהכביש מתחת לבית שלו יהפוך לכביש אדום (בשפה המכובסת).

הסיבוב המדובר שיצטרכו לעשות זה בערך 8 או 10 דקות מהקצה הקיצוני ביותר של ד'2 (לפי מה שנמדד ע"י משתמשי פרוג בפועל)

אני חושב שאין הצר שווה בנזק
זה לא מקצר את הדרך רק לתושבי ג' וד'

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
שפע חיים אהל יהושע עד כיכר בעלזא שמגר, משמגר עד ירמיהו, ירמיהו עד הסוף לכיוון גשר המיתרים.
לגבי זה דע לך שרוב הנת''צים בירושלים (בפרט איפה שזה בנוי ככביש נפרד) זה תשתיות לרכבת הקלה...
אם כי לפי מיטב ידיעתי הרכבת אמורה להיות בבר אילן ולהמשיך לשדרות אשכול אבל בכל מקרה התושבים רק יהנו מזה....
מכרז רמה ד5 שנדחה כבר שנתיים, למה ומדוע?
טוב אז הנה מה שאני שמעתי...
עד כה כל רמה ד' יצאה למכרז כמגרשים קטנים פרויקט פרויקט, ולכן יש חלק מהפרויקטים שהם מורכבים מכמה ביחד...
הפיתוח בכל השכונה עד כה נעשה ע''י העייריה במימון משרד השיכון....
וזאת מפני שבירושלים - רמת שלמה ועוד מקומות התעכבה הבניה מאד בגלל מחלוקות בין הרוכשים והקבלנים על איכות ואחריות הפיתוח....
רמה ד' 5 משוווקת כולה לקבלן אחד מכיוון שהמדינה לא רוצה לשלם את הפיתוח אז הפיתרון היחיד בכדי שלא יהיה שוב אותם מחלוקות הוא לשווק לקבלן אחד שהוא עושה גם את הפיתוח כולו....
הקבלנים אינם מעונינים בזה.....

פסגות

משתמש מקצוען
אני גר שם היום ולא נראה לי שזה מפריע לרוב התושבים
הבעיה היחידה שבונים את זה עכשיו והבניה היא סבל

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
טוב אז הנה מה שאני שמעתי...
עד כה כל רמה ד' יצאה למכרז כמגרשים קטנים פרויקט פרויקט, ולכן יש חלק מהפרויקטים שהם מורכבים מכמה ביחד...
הפיתוח בכל השכונה עד כה נעשה ע''י העייריה במימון משרד השיכון....
וזאת מפני שבירושלים - רמת שלמה ועוד מקומות התעכבה הבניה מאד בגלל מחלוקות בין הרוכשים והקבלנים על איכות ואחריות הפיתוח....
רמה ד' 5 משוווקת כולה לקבלן אחד מכיוון שהמדינה לא רוצה לשלם את הפיתוח אז הפיתרון היחיד בכדי שלא יהיה שוב אותם מחלוקות הוא לשווק לקבלן אחד שהוא עושה גם את הפיתוח כולו....
הקבלנים אינם מעונינים בזה.....
אז איפה ליצמן שיעשה סדר בעניין, צריך פשוט להכין עבורו שיעורי בית.
כי באמת מהיכן ידע את כל פירטי המכרז בשכונה בבית שמש - לאחר שצנח ממשרד הבריאות באמצע הקורונה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה