אתה לא גר בבני ברק???כולי תפילה שזה לא ישתנה בעתיד, אפילו הרחוק. כמו שעושים עכשיו בירושלים לשכונות צאנז, בעלזא, רוממה רבתית, ועוד
אתה לא גר בבני ברק???כולי תפילה שזה לא ישתנה בעתיד, אפילו הרחוק. כמו שעושים עכשיו בירושלים לשכונות צאנז, בעלזא, רוממה רבתית, ועוד
עיקרי הדברים
יהיה אכיפה בעבירות בניה וחזות פני העיר
יוקם מתנס גדול
יוקם פארק הייטק בגבעת המשקפיים
לא יהיה חיבור ישיר לכביש 38
ואין פוצה פה ומצפצף?
הסבירו למה?
אולי מישהו יעלה את הדברים בהרחבה, לטובת כל אלה שלא היו מ'מאה ראשונים'?
כי לא רוצים שנוהגים יעשו "קיצורי דרך" דרך השכונה
כבר דנו פה הרבה בנושא זה (ואני בתוכם)בשביל שאחרים לא יעשו קיצור אנחנו נעשה סיבוב?
אני גר היום בבני ברק הורים שלי גרים בירושלים ועד החתונה גרתי בירושלים (ואני אשאר ירושלמי לנצח)אתה לא גר בבני ברק???
בונים נת"צ מגולדה מאיר (תמיר) עד לאזור תחנה מרכזית גשר המיתריםמה יש בירושלים?
זה לא הולך לשנות כלוםלדעתי כדאי לערוך סקר מה עדיף כביש בשכונה או לא
לסבר את האוזניים לאלו שקשה להםזה לא הולך לשנות כלום
לא נראה לי שמקבלי ההחלטות קוראים את האשכול הזה
כי זה לא משתלם לקבלנים כי הם צריכים לבנות את כול המבני ציבור והתשתיות(ולא ישנו את זה כי לראש העיר לא כל כך מתחשק הרבה חרדים גם אם יש לה הרבה יחצני"ם שיגידו לך שזה לא נכון ושזה הראש עיר הכי מיוחדת שקמה למדינת ישראל מאז ימי המנדט הבריטי לפחות וישלמו עוד פרסומת לאיזה מייל פרסומאי שלה שקורה לעצמו נציגות תושבים רמה ד עמוק בלב אנחנו יודעים בשביל מה היא נבחרה)מכרז רמה ד5 שנדחה כבר שנתיים, למה ומדוע?
אני לא בטוח שזה רק זה אבל אני יודע שהקבלנים מושכים את ידיהם מרמה ד'5 בגלל כל מיני תנאים שהם רוצים שמשרד השיכון תשנה ומשרד השיכון לא מסכיםכי זה לא משתלם לקבלנים כי הם צריכים לבנות את כול המבני ציבור והתשתיות(ולא ישנו את זה כי לראש העיר לא כל כך מתחשק הרבה חרדים גם אם יש לה הרבה יחצני"ם שיגידו לך שזה לא נכון ושזה הראש עיר הכי מיוחדת שקמה למדינת ישראל מאז ימי המנדט הבריטי לפחות וישלמו עוד פרסומת לאיזה מייל פרסומאי שלה שקורה לעצמו נציגות תושבים רמה ד עמוק בלב אנחנו יודעים בשביל מה היא נבחרה)
אני דיברתי עם אחד מהקבלנים שםטוב לגבי השאלה מי הקבלן הבא שיקבל טופס 4 וענו כאן שקניג בעוד חצי שנה
אז יש קודם את האחים אום שיש להם שני בנינים בשלב גימור שהצפי שלהם עוד 3 חודשים ואחכ עוד 3 בנינים שהצפי עוד 5 חודשים וה3 בנינים האחרונים הצפי עוד 7 חודשים
מישהו יודע למה לא מדברים על זה או שיודעים בטוח שהם לא יהיו בזמן כי הם נמצאים בקצה של ד2 נשמח לדעת...
ועוד שאלה כמה בנינים סה"כ יש לחזון גלילי שאמורים לקבל טופס 4 בזמן הקרוב?
זה לא מקצר את הדרך רק לתושבי ג' וד'כבר דנו פה הרבה בנושא זה (ואני בתוכם)
בעניין של איכות חיים:
דעו לכם שהסבל של כביש מעבר בתוך שכונה הוא סבל נוראי.
רעש, לכלוך, פקקים, מפגעים, ועוד. בשעות היום ובשעות הלילה (אפי' עד ארבע לפנות בוקר) ללא התחשבות בתושבי כלל וכלל.
בעניין של חיים ממש:
אני לא מדבר על זיהום האוויר שזה מייצר אלא על תאונות בלבד
אני משער לעצמי שאף אחד לא רוצה שהכביש מתחת לבית שלו יהפוך לכביש אדום (בשפה המכובסת).
הסיבוב המדובר שיצטרכו לעשות זה בערך 8 או 10 דקות מהקצה הקיצוני ביותר של ד'2 (לפי מה שנמדד ע"י משתמשי פרוג בפועל)
אני חושב שאין הצר שווה בנזק
לגבי זה דע לך שרוב הנת''צים בירושלים (בפרט איפה שזה בנוי ככביש נפרד) זה תשתיות לרכבת הקלה...בונים נת"צ מגולדה מאיר (תמיר) עד לאזור תחנה מרכזית גשר המיתרים
שפע חיים אהל יהושע עד כיכר בעלזא שמגר, משמגר עד ירמיהו, ירמיהו עד הסוף לכיוון גשר המיתרים.
טוב אז הנה מה שאני שמעתי...מכרז רמה ד5 שנדחה כבר שנתיים, למה ומדוע?
אני גר שם היום ולא נראה לי שזה מפריע לרוב התושביםבונים נת"צ מגולדה מאיר (תמיר) עד לאזור תחנה מרכזית גשר המיתרים
שפע חיים אהל יהושע עד כיכר בעלזא שמגר, משמגר עד ירמיהו, ירמיהו עד הסוף לכיוון גשר המיתרים.
אז איפה ליצמן שיעשה סדר בעניין, צריך פשוט להכין עבורו שיעורי בית.טוב אז הנה מה שאני שמעתי...
עד כה כל רמה ד' יצאה למכרז כמגרשים קטנים פרויקט פרויקט, ולכן יש חלק מהפרויקטים שהם מורכבים מכמה ביחד...
הפיתוח בכל השכונה עד כה נעשה ע''י העייריה במימון משרד השיכון....
וזאת מפני שבירושלים - רמת שלמה ועוד מקומות התעכבה הבניה מאד בגלל מחלוקות בין הרוכשים והקבלנים על איכות ואחריות הפיתוח....
רמה ד' 5 משוווקת כולה לקבלן אחד מכיוון שהמדינה לא רוצה לשלם את הפיתוח אז הפיתרון היחיד בכדי שלא יהיה שוב אותם מחלוקות הוא לשווק לקבלן אחד שהוא עושה גם את הפיתוח כולו....
הקבלנים אינם מעונינים בזה.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: