נכון צודק !הסרטון הוא של שובל נטעים לא של קוטלר.
באיזה זכייה אתה? אני ב1527 ועדיין לא קיבלתי לא טלפון ולא מייל.. האם יש למישהו מידע לגבי זכיה ספציפית זו?לכל הזוכים בהגרלה של שובל נטעים
היום צלצלו אלי מהחברה והודיעו לי שכנס הזוכים יהיה או לפני פסח או ממש אחריו
הם אמרו שהם ממש לפני קבלת ההיתר הסופי
תתחילו להתכונן !!!!
אני גם זכיתי שם בשובלבאיזה זכייה אתה? אני ב1527 ועדיין לא קיבלתי לא טלפון ולא מייל.. האם יש למישהו מידע לגבי זכיה ספציפית זו?
הסרטון חסום באתרוג,
מקפיצה,הי,
נקראתי לבחור ריצוף וכדומה לדירה שבפרויקט קוטלר עדיקא בשבוע הבא
יש מישהו שכבר בחר שם ויודע להגיד מה יש שם איזה סגנון רחצוף? קיים דמוי פרקט? אפשר לבחור לסלון מטבח משהו אחד וחדרים משהו שונה?
מישהו יכול לכוון אותי למה להתכונן???
אנחנו מהפרויקט ואף אחד לא קרא לנו...אף אחד לא מהפרויקט של עדיקא??
התקשרתי לשובל לשאול למה לא קיבלתי טלפון כזה והם אמרו שהם לא שלחו כזה הודעה ואין עדיין צפי לכנס מאיפה אתה לוקח את זהלכל הזוכים בהגרלה של שובל נטעים
היום צלצלו אלי מהחברה והודיעו לי שכנס הזוכים יהיה או לפני פסח או ממש אחריו
הם אמרו שהם ממש לפני קבלת ההיתר הסופי
תתחילו להתכונן !!!!
מעניין מאוד,אנחנו מהפרויקט ואף אחד לא קרא לנו...
יש מצב שאתם בפרוייקט השני של קוטלר, מספר 1525? כי שם אין עדיין היתר בניה ואין צפי לכנסאנחנו מהפרויקט ואף אחד לא קרא לנו...
למיטב ידיעתי האוכלוסייה היא מעורבת, אזור שקט פחות או יותר, מיקום יחסית טוב מבחינת הגישה והיציאה לאזורי הפרוייקטים, החיסרון כרגע זה תחבורה וחנויותסתם מסקרן, אלו שקונים או זוכים בעדיקא או שובל, מכירים את האזור שם, מבחינת אוכלוסיה ומרחקים ועוד?
אוכלוסיה מאד מודרנית.למיטב ידיעתי האוכלוסייה היא מעורבת, אזור שקט פחות או יותר, מיקום יחסית טוב מבחינת הגישה והיציאה לאזורי הפרוייקטים, החיסרון כרגע זה תחבורה וחנויות
מעורבת אם נטיה לכיוון מסוים,למיטב ידיעתי האוכלוסייה היא מעורבת
יותר (וי"א מדי)אזור שקט פחות או יותר
ובתי כנסתהחיסרון כרגע זה תחבורה וחנויות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: