איזה בנין אתם?שלום וברכה אני זכיתי ב1104 ולא קראו לי לבחור כלום משהו יודע אם זה לכל הזוכים ב1104 או שרק אני פספסתי את זה? בתודה מראש
שלום וברכה לכולם עלה גם מי שלקח יועצי משכנתאותשלום לכולם
גם לדעתי , אם אפשר שהמעלית יהיה הכי טוב , אז טוב לנסות לבדוק האם זה יכול להיות על דעת הכשר מכון ..
אבל רציתי לשאול אותם שאלה שהתחיל להציק לי בחודשים האחרונים ...
בעקבות העלאת הריבית , המשכנתא שלי פשוט טסה עד לחודש האחרון , ועלה בתוספת של 1,000 ש"ח לחודש !
לא פחות !!
רציתי לשאול אתכם - כי אני יודע שיש פה גם מתווכים / ויועצי משכנתאות וכו' ..
- האם רק לי זה עלה כל כך הרבה ? ורק אני מתמודד עם הבעיה הזו ? או שלכולם באותו סירה ואותו בעיה ?
- האם יש מה לעשות עם זה ? למחזר / לשנות מסלול / להקפיא לכמה חודשים / איזה רעיון ?
או שזה גזירת גורל , כי יש אינפלציה וכו' ... ופשוט לשלם וללכת הלאה ? ולקוות לתקופות טובות יותר ?
מי זה שלומי והאם אפשר לפרסם את הטלפון שלואני רוצה להגיב לשאלות של הכותבים הקדומים על השאלה בקשר לעליה המטורפת במשכנתא אתה מתלונן שעלה לך באלף לי זה עלה ב1300 בשנה העזויה הזאת וזה בעיקר מורגש למי שמשלם גרייס עם אחוזים גדולים של פריים שזה עולה לכולם בצורה קשה אבל יש מצב שזה גם ירד בחזרה ובא נקוה לטוב ולהאמין שהקב''ה מנהל אותנו הכי טוב. ובקשר לשאלה הקודמת מה קורה עם 1104 אז גם אני זכיתי שם והתקשרתי השבוע לאחד בשם שלומי שאפשר להתקשר אליו בעיני הפרויקט לשאול מה קורה ואמר לי שתוך חודש
האם זה רק על הפרויקאט הזה או על כל הפרויקטיםהמספר של שלומי שאצלו אפשר לברר בקשר לפרויקט 1104 זה- 0508880463
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: