זה מצטרף לשיקולים לביטולבראשון ודאי שלא הייתי מתגורר
זה מצטרף לשיקולים לביטולבראשון ודאי שלא הייתי מתגורר
אני מעריך את זה שטרחת לכתוב את הגיגיך סביב העניין. רק חבל שאתה עובד קשה במקום לקרוא ולהבין את העובדות היבשות והבלתי ניתנות לוויכוח עליהם הצבעתי.כ70,000 ישראלים רוכשים דירה בהנחה של כ-30% ממחיר השוק
שהם בשקלים תקשיב טוב:
בין 200,000-1,000,000 ש"ח פחות ממחיר השוק
ותקרא לו ישראלי מכוער
ותמשיך להתלונן על זה שלא הצלחת לעקוף את התור
ככלל, התלונות הם כלל לא על התוכנית מחיר למשתכן אלא על צורת השיווק של כחלון בתקשורת,אני מעריך את זה שטרחת לכתוב את הגיגיך סביב העניין. רק חבל שאתה עובד קשה במקום לקרוא ולהבין את העובדות היבשות והבלתי ניתנות לוויכוח עליהם הצבעתי.
מתחילה לא היו סדרות וכל הנרשמים יכלו להירשם להגרלותמתחילת ההגרלות במסגרת מחיר למשתכן ההגרלות היו מיועדות רק לבני סדרה א'
השינוי היה שהיו מקומות שלא היו מספיק נרשמים מספיקים מסדרה א והיו זוכים מסדרה ב מיד בהגרלה ולא לאחר ביטולים,ביום בהיר יצא משרד השיכון בהצהרה מפתיעה ומשמחת כל לב, אותה הדהד כחלון מאולפן לאולפן, לפיה "נפתחו ההגרלות גם לנרשמי סדרה ב'". בפועל זה לא היה אמת,
לא נכון ,כעת המשיך הבלוף עם סדרה ג', אחרי שסדרה א' התרוקנה ובאמת נפתחו ההגרלות לסדרה ב'.
מה זה קרוב לזכיה?מי שקרוב לזכייה בבית שמש והוא סדרה ב והוא בן מקום בבית שמש ולא בבני ברק
האם ירשם לבני ברק?
מקום 80מה זה קרוב לזכיה?
מתוך כמה דירות?מקום 80
116מתוך כמה דירות?
זה תלוי בהמון שיקולים
ומנסיון גם בבני ברק יגיעו אחרי הביטולים גם לסדרה ג
וודאי עדיף בית שמשבית שמש למגורים בני ברק להשקעה
רמה ד
מימון של מאתיים אלף
אתה כנראה צודק בהחלט. הבעיה שאין לך דרך לדעת איזו הגרלה תערך קודם.שאלה:
מדובר ב5 הגרלות שונות באותה שכונה
מה סדר הזכיה, נניח לסדרה א
ההגרלות נערכות לפי סדר? ואז נניח שיש 250 דירות בהגרלה הראשונה ויש 250 נרשמים מסדרה א, כולם זוכים בהגרלה ראשונה ומסתדרים בתור לפי סדר זכייתם, ואז אוטומטית הם לא יכולים לזכות בהגרלות אחרות משום שכבר זכו..
מה שיכול ליצור מצב שבו בן סדרה א ממוקם במקום 249 בהגרלה 1 ובן סדרה ב זוכה בהגרלה 2 (או 3-4-5) במיקום גבוה יותר וממילא זוכה בתמורה הרבה יותר טובה..?
או שמיקום הזכיה הוא גלובלי לכל ההגרלות באותה שכונה ואז בני סדרה א יזכו במקומות הראשונים בפיזור אחיד בין ההגרלות?
אם התיאור הראשון הוא הנכון - מוטב לא להרשם להגרלה הראשונה כדי להכנס במיקום גבוה בהגרלה הבאה
אני מכיר מסדרה ב שזכו לאחר ביטולים,כל כך הרבה אנשים סביבי שייכים לקבוצה ב' וכבר כמה שנים שהם משתתפים בהגרלות ולא זוכים. אז לקבוצה ג' יש סיכוי גדול? תמהני מאוד מהיכן אתם מביאים את הנתונים הללו
צורת השיווק הזו היא עניין מהותי מאד. כחלון במאמצי היח"צ הללו לא מבקש רק לחזק את תדמיתו ואת כוחו בציבור, אלא גם ובעיקר לבלבל את הציבור ואת הביקושים ולהשפיע כך על שוק הנדל"ן. אני חושב שאי אפשר להשיג את המטרה של הורדת מחירי נדל"ן באמצעות כזבנות ומשחק בתודעה של זוגות צעירים. עליהם להחליט בעצמם אם הם רוצים לחכות או לצאת מהלוטו הזה אל השוק הרגיל.ככלל, התלונות הם כלל לא על התוכנית מחיר למשתכן אלא על צורת השיווק של כחלון בתקשורת
זה מעניין בהחלט, אולי לא את כולם.וזה ממש לא מענין אלא עצם התוכנית
מתחילה גם לא היתה מדינה בישראל. ברור שלפני שנסגרה ההרשמה לסדרה א' יכלו כולם להירשם משום שהם פשוט היו חלק מסדרה א'. נרשמי סדרה ב' בשום שלב לא יכלו אז להירשם להגרלות. (אלא אם כן אתה מתייחס למחיר למשתכן הישנה).מתחילה לא היו סדרות וכל הנרשמים יכלו להירשם להגרלות
שינוי סמנטי שהוצג כדרמה גדולה ובשורה לזוגות.השינוי היה שהיו מקומות שלא היו מספיק נרשמים מספיקים מסדרה א והיו זוכים מסדרה ב מיד בהגרלה ולא לאחר ביטולים,
נכון, וגם לפני פתיחת ההגרלות המדומה לסדר"ג היו נותרות דירות בפריפריה ובאיו"ש לרווחת הסדרות הבאות, כאמור. אלו שמזדרזים להירשם עושים זאת בתקווה לדירה בבני ברק. לא באשקלון, עם כל הכבוד.לא נכון ,
באשקלון ובאריאל ומגדל העמק יהיו וודאי זוכים מסדרה ג
ומנסיון גם בבני ברק יגיעו אחרי הביטולים גם לסדרה ג
ולכן הזדרזו מהר להרשם גם מסדרה ג
אני חוזר שוב, מנסיון לאחר ההתרי בניה (כשנה וחצי או יותר) יתחילו המון ביטולים וישארו דירות גם לסדרה ג ולא רק דירות גןנכון, וגם לפני פתיחת ההגרלות המדומה לסדר"ג היו נותרות דירות בפריפריה ובאיו"ש לרווחת הסדרות הבאות, כאמור. אלו שמזדרזים להירשם עושים זאת בתקווה לדירה בבני ברק. לא באשקלון, עם כל הכבוד
אתה כנראה צודק בהחלט. הבעיה שאין לך דרך לדעת איזו הגרלה תערך קודם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: